csababarca írta:Kalap1988 írta:
....
Bocs hogy beleszólok a vitába.
De mivel állandó nézője vagyok a Heti hetesnek,ezért pár észrevétel.
Először is amit ők képviselnek az is egy nézet.És nem feltétlen rosszabb mint a másikak nézete!
Ők a saját oldalukat is szidják,elég rendesen.
A másik hogy Fábry Sándorhoz hasonlóan nem köpték le még soha Orbán Viktor képét miniszterelnöksége alatt,illetve Orbán Viktort is a saját nevén szólítják,nem úgy mint Fábry aki rendszerint le Fletózta Gyurcsány Ferencet.Nem viselkedhet így közszereplő a tévében,egy állami megbízatást betöltő emberrel!
Farkasházy Tivadarról meg annyit,hogy lehet rossz humorista,művészileg nulla,de mégis akkora műveltséggel rendelkezik,amiről Fábry Sándor például csak álmodhat.
Félreértés ne essék,Fábry Sándort is megnézem mindig a tévében,mert engem ő is megnevettet.Csak érzékeltettem hogy nem jó a példa,mert ha valaki tiszteletlenül és ocsmány módon vélekedik a másik oldalról,az Ő,és nem a Heti hetes emberei.
Tőlem is csak a saját véleményem: szerintem ízlések és pofonok, nekem a Heti Hetes humoros, tudok rajta nevetni, Fábry szintén az, néha a könnyem csorog, de nem elegánsabb a Heti Hetesnél az biztos! Néha iszonyat bu.kó tud lenni, de Ő szerintem Önmagát adja, így kerek a kép róla. Ő rengeteg embert nem tisztel, nem is hagyja beszélni kicsit sem, aki nem érdekli, ez például engem zavar, de, ha nem bírom tovább elkapcsolom.
Ezt, akinek nem inge ne vegye magára, de sokan azért nem nézik a Heti Hetest, mert a "baloldal szól" a csatornáról. Akinek ilyen aggályai vannak, annak csak gratulálni tudok, mert nem az érdekli humoros-e vagy sem, hanem a "mocskos kommunisták" hallatják hangjukat szlogennel takarózva forr a saját levében "gyűlölködve". Akinek csak szimplán nem jönnek be a poénok, az rendben van, emberek vagyunk.
És még valami! A Heti Hetes nem osztja meg az országot, nem uszít nyíltan, nem követeli, hogy töröljék el a "jobb oldalt" a föld színéről! Ezt a megosztást (ország, emberek) megteszi helyettük Orbán exminiszterelnök úr, csatlósaival, és, ha az emberek egymásnak esnének röhögne a markába és veregetnék egymás vállát Kövér Laci barátjával, meg a többi véresszájúval.
A baj az, hogy már az egy családba tartozó embereket is egymásnak tudják ugrasztani, holott a Parlamentben található háromszázvalahány embert Mi tartjuk el úgy hogy, a költségvetés bevételeit barátian osztják el újra és újra egymás között évente.
Lehet, hogy sok embernek nem leszek szimpatikus, de ezerszer inkább egy "Gyurcsány Fletó", mint egy Orbán hadvezér!