Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.03.25. 16:31:37

Mikaos írta:Mivel egy csatár sokkal könnyebben tud átverni egy védőt, ha nincs "biztosító" embere annak a védőnek. Márpedig a Barcának az a pechje, hogy ellene betömörülnek a csapatok, és hiába cselezel ki egy embert, hogyha rögtön elveszi a biztosító ember a labdát.
Jelenleg a Barcából két embernek sikerülnek szinte állandó jelleggel a cselei: Messi és Iniesta. Ennyi és nem több.
Én nem azt várom,h cselezzen ki egész védelmeket.De ha egy emberre vezeti rá a labdát vagy egy ember van vele szembe azt igenis verje meg úgy ahogy azt tette régen.

Lőjön gólt a 16oson kívülről,vegye a hátára a védőjét és cipelje be a gólvonalig majd pedig rúgjon egy akkorát a labdába mint egy ló...Ezek megvoltak nála az Interben.Nem értem most miért nem teszi ezeket meg.

Néha úgy tűnik,h zavarba van ha nála a labda vagy nem is tudom.Érdekes.

Szóval én nem azokat a dolgokat hiányolom belőle amikhez a csapat is kellene hanem azokat amik a sajátjai voltak az Interben vagy akár hol ahol focizott.

Egyébként nem mindig jelentett neki gondot egész védelmeket meghülyíteni. :)
Nem tudom józan ésszel, hogyan várhatják el egy 195cm magas embertől, aki mellesleg 90 valahány kiló, hogy álló helyzetből indulva tempóelőnyt esetleg métereket verjen bármelyik védőre a tizenhatos környékén
Ebbe csak annyival kötnék bele,h azért a legtöbb védő nem 1,60...és 20 kiló...ráadásul a legtöbb ilyen esetben a védőnek még fordulnia is kell.De ez igazából mellékes.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Talma
Jugador d'estrella

2010.03.25. 16:21:17

Ha csak 4 vagy 5 ilyen előreívelés lenne, már lenne egy gól belőle szvsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.25. 16:13:20

Fikázzátok nyugdotan, csak röhögni tudok rajtatok.
Ha nincs tegnap,sanszos hogy X lesz. De volt. :wink:

balazsfoci,
Vicclapot már nem kell olvasnom ma, köszi :)
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.03.25. 15:48:55

Mikaos írta: Mivel egy csatár sokkal könnyebben tud átverni egy védőt, ha nincs "biztosító" embere annak a védőnek. Márpedig a Barcának az a pechje, hogy ellene betömörülnek a csapatok, és hiába cselezel ki egy embert, hogyha rögtön elveszi a biztosító ember a labdát.Jelenleg a Barcából két embernek sikerülnek szinte állandó jelleggel a cselei: Messi és Iniesta. Ennyi és nem több.

Ibrának az Interben azért volt jó dolga, mert általában max. egy cselt kellett csinálnia, és már a kapussal állt szemben, illetve szinte mindig lendületből mehetett. Óriási különbség a mostani helyzetéhez képest: jelenleg több védőt kellene cseleznie, és állva kell indulnia - nem lendületből.
De tény, hogy most az a bizonyos 1 csel sem működik 1 védővel szemben, ha olyan lehetőség adódna - persze ritkán van ilyen.
A kiemelt rész egyébként senkinek nem tűnik fel!? Nem tudom józan ésszel, hogyan várhatják el egy 195cm magas embertől, aki mellesleg 90 valahány kiló, hogy álló helyzetből indulva tempóelőnyt esetleg métereket verjen bármelyik védőre a tizenhatos környékén, ahol a Barca ellen általában 4-en 5-en vagy többen tömörülnek. Még Messinek sem mindig gyerekjáték ez a feladat, pedig Ő tényleg egy zseni, csak a magasság, az alacsony súlypont, az átlagon felüli izomminőség és a szintén átlagon felüli mozgáskoordinációs készség bőven megkülönbözteti bárki mástól, nemhogy Ibrától. Elkeserítő, hogy egyes "Barca szurkolók" csak akkor tudnak írni ebbe a topicba(szinte már fejből mondom a "neveiket"), amikor fikázni lehet, lám az Ő éleslátásuk igazolásra talált. :(
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Talma
Jugador d'estrella

2010.03.25. 15:37:13

Az is szánalomra méltó, hogy mindenki benne keresi a hibát, Messihez érdekes módon semmilyen észrevétel nem érkezett, pedig úgy vélem elég gyengén játszott. Amíg meg hátul passzol a védelem, vagy éppen középpályán Busquets megáll, mint a cölöp, akkor úgy gondolom nem Ibra a hibás. Jó párszor visszalépett labdákért így is. Helyezkedik, hogy valamely középső védő esetleg előreíveli, vagy épp szélső védő, de olyannyira telibe kakkantják a fejét, hogy már néznem is elég nehéz. Minden adottsága megvan ahhoz, hogy ilyen előreíveléseKKEl tudjon valamit kezdeni.
LM10
Director del Fútbol

2010.03.25. 15:13:34

Fernando írta:Nem mondom, hogy jól játszott ma, de a gólja nagyon kellett. Szép volt Zlatan. Egyébként feltűnően kevesebb a hang ebben a topicban ma, mint mondjuk a Zara elleni után, pedig jópáran váltig állítják, hogy nem szidni járnak ide. :wink:

Ez sajnos így van. Írják itt sokan, hogy eltűnik a mezőnyben. Hát Eto'o, Torres és a többi vérbeli csatár olyan sokat van a mezőnyben labdával? NEM. Pláne, ha ilyen gyenge a kp, mint ami tegnap volt, így hogv kapjon labdát, és hogy alkosson Zlatan. Direkt figyeltem a tegnapi meccsen, hogy Ibra alig ért labdához, mert mindig a középpályáig ment a játék. Egy középpályásnak dolga az, hogy sokat legyen nála a labda a mezőnyben, ay csatárnak pedig be kell fejezni a helyzetet(ami a Zaragoza ellen nem ment,ez igaz). És ő meglőtte tegnap a létfontosságú gólt. Lesz még olyan mikor csöndes lesz ez a a topic, és majd nagyítóval kell keresnetek a hibáit! :wink:
gygerike
Entrenador del Barça

2010.03.25. 15:02:48

Tegnap Zlatan nem nyújtott nagyott, de melyik csatárunk igen? Igazábol az ért labdához a támadószekcioból aki visszalépett min a középpályáig. Nagyon nehéz ugy gólt lőnni hogy nem kapsz labdát, vagy ha hátul paszolgatnak. A lényeg hogy meglőtte a gólját ami fontos volt. Talán ettől ha nem is teljesen de visszanyeri az önbizalmát .
Visca El Barca
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.25. 14:24:59

Bányász írta:Nem ver meg szinte senkit egy az egyben,egy jó csele nincs nem is tudom mióta kb.És ez nem a társaktól meg az edzőtől meg az eddigi játékfelfogástól függ sztem.Ez pedig nagyon aggasztó.Nem lőtt még úgy gólt,h magának kidolgozta volna a helyzetet.(legalábbis én nem emlékszem rá)Pedig régen azért ez megvolt benne én úgy vettem észre.Sőt régen volt,h helyzet se kellett neki a gólhoz.
Ez is két dologtól függ. Egyrészt a személyes okok, amiket leírtál - ezt én sem értem, hogy hova tűnt belőle a varázsló.
De legalább ennyire fontos tényező a taktikai szerkezet is.
Mivel egy csatár sokkal könnyebben tud átverni egy védőt, ha nincs "biztosító" embere annak a védőnek. Márpedig a Barcának az a pechje, hogy ellene betömörülnek a csapatok, és hiába cselezel ki egy embert, hogyha rögtön elveszi a biztosító ember a labdát.
Jelenleg a Barcából két embernek sikerülnek szinte állandó jelleggel a cselei: Messi és Iniesta. Ennyi és nem több.

Ibrának az Interben azért volt jó dolga, mert általában max. egy cselt kellett csinálnia, és már a kapussal állt szemben, illetve szinte mindig lendületből mehetett. Óriási különbség a mostani helyzetéhez képest: jelenleg több védőt kellene cseleznie, és állva kell indulnia - nem lendületből.
De tény, hogy most az a bizonyos 1 csel sem működik 1 védővel szemben, ha olyan lehetőség adódna - persze ritkán van ilyen.
pityi
Jugador del Barça

2010.03.25. 14:24:58

XsNoDeX írta:Üdv Mindenkinek!

Nagyon rég óta Barca szurkoló vagyok!
Az eddigieket olvasva szánalmasnak tartom egyes ember véleményét.
(Tisztelet a kivételnek).
Nem érzem azt a támogatást Ibra felé, amit egy Barca drukkertől elvárhatunk.
Teljesen más légkörből érkezett, aki játszott már egyesületben és már túlvolt legalább egy csapat váltáson az tudja hogy mit érezhet Ibra most...
Ezzel azt akarom mondani hogy ha valaki új helyre megy ahol más a játék mentalitás természetesen hozzá kell szokni.Ez a Barca esetében teljesen más hiszen mi vagyunk a világon az egyetlen olyan csapat aki olyan mentalítással játszunk ami szinte utánozhatatlan és ezért azt is meg kellene érteni hogy akár Ibráról van szó akár másról neház ebbe a csapatba beilleszkedni (itt a játék felfogásról beszélek) nézzük meg Henryt egy olyan csapatból érkezett ahol középső támadót játszott és most Pep bal oldali támadóként szerepelteti és igen is ?35? évesen is tudja azt amit tudnia kell pedig az elején mondjuk ki NEKI SEM MENT!!!!!!
meg kell várni amíg Ibra is feltudja venni a ritmust.És ha egy Ibrahimovic megtalálja a formáját akkor... ide nem tudok mit írni!:D
Visszatérve ráadásuk még ott van a krizis állapot is Ibrában hogy egy olyan játékost kell pótolnia mint Eto'o ez szerintem minden csatárnak nehéz!!!

Én arra kérem azokat akik Irbát Fik@'zzák próbálják egy kicsit a helyébe képzelni magukat.

Köszönöm!!
Tejesen egyet értek veled mindenben.
XsNoDeX
Barça C

2010.03.25. 14:14:22

Üdv Mindenkinek!

Nagyon rég óta Barca szurkoló vagyok!
Az eddigieket olvasva szánalmasnak tartom egyes ember véleményét.
(Tisztelet a kivételnek).
Nem érzem azt a támogatást Ibra felé, amit egy Barca drukkertől elvárhatunk.
Teljesen más légkörből érkezett, aki játszott már egyesületben és már túlvolt legalább egy csapat váltáson az tudja hogy mit érezhet Ibra most...
Ezzel azt akarom mondani hogy ha valaki új helyre megy ahol más a játék mentalitás természetesen hozzá kell szokni.Ez a Barca esetében teljesen más hiszen mi vagyunk a világon az egyetlen olyan csapat aki olyan mentalítással játszunk ami szinte utánozhatatlan és ezért azt is meg kellene érteni hogy akár Ibráról van szó akár másról neház ebbe a csapatba beilleszkedni (itt a játék felfogásról beszélek) nézzük meg Henryt egy olyan csapatból érkezett ahol középső támadót játszott és most Pep bal oldali támadóként szerepelteti és igen is ?35? évesen is tudja azt amit tudnia kell pedig az elején mondjuk ki NEKI SEM MENT!!!!!!
meg kell várni amíg Ibra is feltudja venni a ritmust.És ha egy Ibrahimovic megtalálja a formáját akkor... ide nem tudok mit írni!:D
Visszatérve ráadásuk még ott van a krizis állapot is Ibrában hogy egy olyan játékost kell pótolnia mint Eto'o ez szerintem minden csatárnak nehéz!!!

Én arra kérem azokat akik Irbát Fik@'zzák próbálják egy kicsit a helyébe képzelni magukat.

Köszönöm!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.03.25. 14:13:10

Szerintem egész egyszerűen rém gyenge. :)

Lehet védeni meg magyarázni,h mi miért van és biztos sok igazság is van a dolgokban de az az igazán aggasztó vele kapcsolatban,h azt is elfelejtette amit tudott.

Nem ver meg szinte senkit egy az egyben,egy jó csele nincs nem is tudom mióta kb.És ez nem a társaktól meg az edzőtől meg az eddigi játékfelfogástól függ sztem.Ez pedig nagyon aggasztó.Nem lőtt még úgy gólt,h magának kidolgozta volna a helyzetet.(legalábbis én nem emlékszem rá)Pedig régen azért ez megvolt benne én úgy vettem észre.Sőt régen volt,h helyzet se kellett neki a gólhoz.

A másik szomorú dolog pedig az,h meg kell dicsérni egy 70 milliós csatárt mert helyzetbe kerül?Mert helyzetbe lehet hozni?Ez nem,h egy Ibrahimovicnál de a világ összes többi csatáránál sem lehet pozitívum sztem.Mert ez a minimum ezen a poszton.

Én sajnos nem látok biztató jeleket és nem érzem azt se,h ez sokkal jobb lesz de nagyon remélem,h nem lesz igazam.Imádkozom,h ha más nem is de legalább a gólok jöjjenek újra a részéről.

Az pedig továbbra is áll,h áprilisban meg májusban egy egy győztes gól a Bernabeuban és akkor rossz szavak nélkül mondok neki búcsút a nyáron. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
pityi
Jugador del Barça

2010.03.25. 13:13:44

Türelmesnek kell lenni Ibrával szemben,ha minket így aggaszt az ő teljesítménye,akkor gondoljátok el őt,látszik rajta hogy nagyon akar de semmi se akar neki összejönni.Nem kell mindjárt a vészharangot kongatni felette,fog ő még sok örömöt okozni nekünk.Én nagyon bízok benne ,és szerintem a csapat és Pep is mellette áll.Még jó hogy a sok okostojás akik basztatják az embert folyamatosan nem ülnek a kispadon.
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.03.25. 13:01:23

balazsfoci írta:Persze mindent meg lehet magyarázni, de azt politikának meg sz@rkeverésnek hívják. Guardiola biztosan nem azt mondja neki meccsek előtt hogy sétálja végig a 90 percet.

Ezt azert epp nem mondanam, tegnap azert rengeteget mozgott a regebbi meccsekhez kepest.
I <3 FCB
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.25. 12:43:49

Persze mindent meg lehet magyarázni, de azt politikának meg sz@rkeverésnek hívják. Guardiola biztosan nem azt mondja neki meccsek előtt hogy sétálja végig a 90 percet.
barcakek
Barça C

2010.03.25. 11:17:20

tavaly nagyon magasra tettük a lécet és az emberek azt hiszik ez mindig így lesz ... nemlehet minden évben megnyerni mindent:D
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.25. 11:01:11

Én megértem a kritizálásokat. Csak azt nem értem, hogy miért Zlatan irányába szólnak?
Nem hiszem, hogy egy 28 éves (vagy mennyi?) játékos alap beállítottságát meg lehet változtatni pár hónap alatt - de lehet, hogy évek is kevesek ehhez.

Eddig teljesen mást játszott, nem kellett sosem ennyire letámadnia, nem kellett ennyit mozognia, nem kellett ennyit passzolnia, nem kellett ennyit ügyelni a lesre, stb-stb.
Érthető, hogy nehezen szokja meg (mondom, nem egy tiniről van szó!). Látszik, hogy küzd, és ez a legdicséretesebb tulajdonság egy játékosnál: erre lehet építeni.

Szóval összegezve: Én is kevésnek érzem még a mozgását, szerintem is van hova fejlődnie bőven, de úgy gondolom, hogyha hibásokat keresünk, akkor max az edzői stábot tehetnénk felelőssé.
Mert Ibra megcsinálja azt, amit egy olyan játékostól elvárhatunk, aki sosem játszott ilyen jellegű csapatban.
barcakek
Barça C

2010.03.25. 10:58:59

üdv!
nemigazán értem az itteni emberek kb felét....
1.olyanokról magyaráztok hogy ibrának ide kéne mozogni,meg oda stb szerintem van egy guardiola aki megmondja neki hogy mi hogy merre és ennyi ha nemtetszene valami az edzőnek az kilenne javítva ( szerintem nem ibra dolga az hogy visszajöjjön labdákért ,, jó persze van olyan hogy igen és megis teszi ezt .
2. mire vágytok még? 71 pontunk van bl 8-ba vagyunk ibra lőtt kb 15-16 gólt +7-8 gólpassz mindenki látta hogy nem megy neki mostanába ez tény de nemhiszem hogy temetni kéne már most aki ezt teszi az nem barca drukker
3.a forumozok 60% elküldte volna henryt az első éve után... aztan jól jártunk volna mer 6 trófeát nélküle nem nyertünk volna szerintem..
szal mindenki várja ki a végét én bízok zlatanba, szerintem mentalitásba sokat változott és majd jönnek a gólok ..

(a 14 éveseknek meg majd csinálunk egy tini eurobarca oldalt oda majd lehet írni a baromságokat mer ami itt megy jelenleg az minden csak nem közösség szerintem.... )
HAnonymus
Entrenador del Barça

2010.03.25. 10:56:37

Az egyoldalas támadójátékunkkal lőttük mind a két gólt balszélről. Szarok vagyunk, de legalább nyerünk.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.25. 10:32:13

Capon írta:Sajnos egyre kevésbé tudom tolerálni Ibra hogy is mondjam finoman, gyengélkedését. Év elején mikor még lőtte a gólokat (de szép is volt) akkor sem igazán voltam megelégedve a játékával nagyon kevésnek éreztem akkor is a mezőnyben. Ennek ellenére akkor is és most is (még) megvédem a negatív hangok ellen. Most hogy gólokat sem lő egyre kevésbé bírom elviselni a töketlenkedését. Nagyon fel tud idegesíteni. Néha úgy gondolom, hogy elég lenne lerakni egy liszteszsákot a 16oson belülre arról is több labda pattanna jó helyre mint róla.
Viszont ha nem játszatjuk akkor az életbe nem fog beilleszkedni rendesen és 2 év múlva is róla fogunk még beszélni. Nagyszerű képességű csatár csak nem megy neki sajnos. Én még bízom benne és kiállok mellette de ha idén a legfontosabb meccseinken is emberhátrányba fogunk játszani miatta akkor nem jósolok neki nagy jövőt a klubnál. Csak idő kérdése és a stadionban is egyre erősebbek lesznek a negatív hangok aztán meg jön az Interes szindróma, hogy még a saját szurkolói is utálják.
Szóval elég felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban, de én azért még reménykedek benne, hogy nem fogjuk megbánni az idejövetelét.

Szedd össze magad Ibra mert nélküled nem sokra fogunk menni!
szerk.: és már nagyon nagyon várom a lehetetlen szögekből leadott hihetetlen erejű bombagóljait.
nagyon jól kifejezted az én gondolataimat is Capon... annyi különbséggel, h nekem egy "picivel" hamarabb be fog telni a pohár, mint neked... ne haragudjon meg senki, de komolyan nem látom, mit csinál a pályán, azon kívül, h középre húzza a védelmet, ahelyett, h széthúzná... ha CSAK annyit megtenne, h a mozgásával (amit nem sokat csinál...) megpróbálja szétzilálni az ellen védelmét, akkor Messinek és a többi érkezőnek is lenne tere... azonban azt látjuk, h az egyébként is középre betömörülő védelmet még jobban összesűríti, így aztán semmi esély a középen betörésre senkinek... az más kérdés, h a szélsőjáték konkrétan "haldoklik", mióta Pep újított, mert míg ősszel azért téptük sokan a hajunkat, h Dani egyedül maradt a jobbszélen, tegnap azt láttuk, h az egyébként bal szélen egyre jobb formába lendülő Pedrot is jobb szélre küldte Pep, ezáltal Maxwell egyedül volt kénytelen bejátszani a bal oldalt, hébe-hóba lépett fel Ini ott, tehát mondhatni folyamatosan "egyoldalas" támadójátékot játszunk, ezt meg egy jobb edző pillanatok alatt kihasználja, és megtalálja rá az ellenszert.
(ez már kicsit off) szóval az a bajom, h több meccsen vagy túl sablonos a támadójáték, vagy nem látom a koncepciót, alig van olyan meccs, amikor látni az attraktív támadásépítést... (persze tudom, a tegnapi napon az is lehetett a probléma, h az elől levők és a kp között kb csak Yaya volt a kapocs, de ezek a dolgok néha aggasztóak tudnak lenni...)
mindezek ellenére bízom az EGÉSZ csapatban, egy embert kivéve MINDEN játékosban!( az az egy nem Zlatan, hanem...nagyon nehéz kitalálni ki :D )

szerk: halkan jegyzem meg, akik kizárólag a gólja miatt védik, azok tavaly azt mondták, h nem elég, ha egy Barca center "csak" gólokat szerez, most meg elég nekik ez is... DE, amennyiben az elkövetkező két hónapban 2x rúg meccseldöntő gólt a Bernabeu-ban, akkor elfogadom...
albicelesteX
A Vadász

2010.03.25. 10:32:08

Ez a "sz*r szem*t formán kívüli semmire való" Ibra csak rúgott megint egy fontos gólt...Hihetetlen ez a fórum!Forca Zlatan!!!
Kép
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.25. 09:41:54

barca2010 írta: Annyira szívesen elmennék sok fórumozóval egy focizni, már csak azért is, hogy kik formálnak itt véleményt.
Ebben én is benne lennék, csak félek h az átlagéletkor 20 fölé nem nagyon menne. Mellesleg McLarenF1-nek teljesen igaza van. Egy csatárnak könnybb gólt rúgni mint egy kp-nak mert közelebb helyezkedik el a kapuhoz mint a társai, de a játékban ugyanúgy rész kell vennie visszalépésekkel, de Ibra ezt nem teszi meg. Bár hozzáteszem nem láttam a tegnapi meccset.
barca2010
Jugador d'estrella

2010.03.25. 08:27:29

McLarenF1 írta:Nem értem azt, hogy "formába lendül". Zlatan formában van. Ennyi. Olaszországban ez elég volt, egy jobb bajnokságban a világ legjobb csapatában kevés. Lassan már szenzációnak számít, hogy a Barcelona középcsatára gólt szerez. Ez vicc. Vagy lassan szégyen. De az is vicc, hogy Zlatan nélkül nem nyerünk semmit. Szerintem meg Zlatannal nem nyerünk semmit. Nagyon hátráltatja a támadásokat, ha elindul felborít valakit, vagy lesen van. Középen akkor vagyunk veszélyesek ha Messi vagy Iniesta beviszi a labdát a kapu elé. Megjátszhatatlan, tehetetlen, lehetetlen, szánalmas, stb.
De okos vagy! Értesz ám hozzá! Eddig az volt a baj, hogy nem rúgott gólt, most meg az , hogy rúgott. Komolyan mondom, hogy nem értem azokat az embereket, akik csak azért jönnek a fórumba, hogy fikázzanak valakit. Fogadok, hogy amikor a Madridnak beverte, azt a könnyűnek tűnő ziccert, akkor ott ordítoztál a tv előtt. Azért írtam, hogy könnyűnek tűnő,mert egyszer próbáld ki, hogy neked sikerül e egy ilyen beadást futtából így berugni a kapuba. Tudod mi a szánalmas, az hogy sokan az életükben nem futballoztak, de itt meg osztják az észt. Annyira szívesen elmennék sok fórumozóval egy focizni, már csak azért is, hogy kik formálnak itt véleményt.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
McLarenF1
Barça C

2010.03.25. 07:12:25

Nem értem azt, hogy "formába lendül". Zlatan formában van. Ennyi. Olaszországban ez elég volt, egy jobb bajnokságban a világ legjobb csapatában kevés. Lassan már szenzációnak számít, hogy a Barcelona középcsatára gólt szerez. Ez vicc. Vagy lassan szégyen. De az is vicc, hogy Zlatan nélkül nem nyerünk semmit. Szerintem meg Zlatannal nem nyerünk semmit. Nagyon hátráltatja a támadásokat, ha elindul felborít valakit, vagy lesen van. Középen akkor vagyunk veszélyesek ha Messi vagy Iniesta beviszi a labdát a kapu elé. Megjátszhatatlan, tehetetlen, lehetetlen, szánalmas, stb.
kicsics
Jugador del Barça

2010.03.25. 01:54:37

Hát nem tudom srácok!
Én nem bántam,hogy idejött Ibra sőt nagyon örültem neki,mert nagyon jó futballistának tartom.Hogy miért nem megy neki???Kitudja??Reméljük,hogy minél hamarabb formába lendül,hiszen nem kezdett ő rosszul!!!
Szerintem amúgy egy David Villa vagy Aguero stílusú csatár amúgy jobban bele illene a Barca játékába!De Pep mester egy erős magas csatárt akart és ő jobban ért hozzá mint én szóval remélem igaza lesz!!!
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.25. 00:32:52

Sajnos egyre kevésbé tudom tolerálni Ibra hogy is mondjam finoman, gyengélkedését. Év elején mikor még lőtte a gólokat (de szép is volt) akkor sem igazán voltam megelégedve a játékával nagyon kevésnek éreztem akkor is a mezőnyben. Ennek ellenére akkor is és most is (még) megvédem a negatív hangok ellen. Most hogy gólokat sem lő egyre kevésbé bírom elviselni a töketlenkedését. Nagyon fel tud idegesíteni. Néha úgy gondolom, hogy elég lenne lerakni egy liszteszsákot a 16oson belülre arról is több labda pattanna jó helyre mint róla.
Viszont ha nem játszatjuk akkor az életbe nem fog beilleszkedni rendesen és 2 év múlva is róla fogunk még beszélni. Nagyszerű képességű csatár csak nem megy neki sajnos. Én még bízom benne és kiállok mellette de ha idén a legfontosabb meccseinken is emberhátrányba fogunk játszani miatta akkor nem jósolok neki nagy jövőt a klubnál. Csak idő kérdése és a stadionban is egyre erősebbek lesznek a negatív hangok aztán meg jön az Interes szindróma, hogy még a saját szurkolói is utálják.
Szóval elég felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban, de én azért még reménykedek benne, hogy nem fogjuk megbánni az idejövetelét.

Szedd össze magad Ibra mert nélküled nem sokra fogunk menni!
szerk.: és már nagyon nagyon várom a lehetetlen szögekből leadott hihetetlen erejű bombagóljait.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lezárt