Capon írta:Sajnos egyre kevésbé tudom tolerálni Ibra hogy is mondjam finoman, gyengélkedését. Év elején mikor még lőtte a gólokat (de szép is volt) akkor sem igazán voltam megelégedve a játékával nagyon kevésnek éreztem akkor is a mezőnyben. Ennek ellenére akkor is és most is (még) megvédem a negatív hangok ellen. Most hogy gólokat sem lő egyre kevésbé bírom elviselni a töketlenkedését. Nagyon fel tud idegesíteni. Néha úgy gondolom, hogy elég lenne lerakni egy liszteszsákot a 16oson belülre arról is több labda pattanna jó helyre mint róla.
Viszont ha nem játszatjuk akkor az életbe nem fog beilleszkedni rendesen és 2 év múlva is róla fogunk még beszélni. Nagyszerű képességű csatár csak nem megy neki sajnos. Én még bízom benne és kiállok mellette de ha idén a legfontosabb meccseinken is emberhátrányba fogunk játszani miatta akkor nem jósolok neki nagy jövőt a klubnál. Csak idő kérdése és a stadionban is egyre erősebbek lesznek a negatív hangok aztán meg jön az Interes szindróma, hogy még a saját szurkolói is utálják.
Szóval elég felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban, de én azért még reménykedek benne, hogy nem fogjuk megbánni az idejövetelét.
Szedd össze magad Ibra mert nélküled nem sokra fogunk menni!
szerk.: és már nagyon nagyon várom a lehetetlen szögekből leadott hihetetlen erejű bombagóljait.
nagyon jól kifejezted az én gondolataimat is Capon... annyi különbséggel, h nekem egy "picivel" hamarabb be fog telni a pohár, mint neked... ne haragudjon meg senki, de komolyan nem látom, mit csinál a pályán, azon kívül, h középre húzza a védelmet, ahelyett, h széthúzná... ha CSAK annyit megtenne, h a mozgásával (amit nem sokat csinál...) megpróbálja szétzilálni az ellen védelmét, akkor Messinek és a többi érkezőnek is lenne tere... azonban azt látjuk, h az egyébként is középre betömörülő védelmet még jobban összesűríti, így aztán semmi esély a középen betörésre senkinek... az más kérdés, h a szélsőjáték konkrétan "haldoklik", mióta Pep újított, mert míg ősszel azért téptük sokan a hajunkat, h Dani egyedül maradt a jobbszélen, tegnap azt láttuk, h az egyébként bal szélen egyre jobb formába lendülő Pedrot is jobb szélre küldte Pep, ezáltal Maxwell egyedül volt kénytelen bejátszani a bal oldalt, hébe-hóba lépett fel Ini ott, tehát mondhatni folyamatosan "egyoldalas" támadójátékot játszunk, ezt meg egy jobb edző pillanatok alatt kihasználja, és megtalálja rá az ellenszert.
(ez már kicsit off) szóval az a bajom, h több meccsen vagy túl sablonos a támadójáték, vagy nem látom a koncepciót, alig van olyan meccs, amikor látni az attraktív támadásépítést... (persze tudom, a tegnapi napon az is lehetett a probléma, h az elől levők és a kp között kb csak Yaya volt a kapocs, de ezek a dolgok néha aggasztóak tudnak lenni...)
mindezek ellenére bízom az EGÉSZ csapatban, egy embert kivéve MINDEN játékosban!( az az egy nem Zlatan, hanem...nagyon nehéz kitalálni ki

)
szerk: halkan jegyzem meg, akik kizárólag a gólja miatt védik, azok tavaly azt mondták, h nem elég, ha egy Barca center "csak" gólokat szerez, most meg elég nekik ez is... DE, amennyiben az elkövetkező két hónapban 2x rúg meccseldöntő gólt a Bernabeu-ban, akkor elfogadom...