Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
beírlak, lehet,hogy már holnapra meglesz a 20ember. vagy mára.bowlinggolyo írta:
Mikor lenne ez a bajnokság,csak mert érdekelne engem is
Mikor lenne ez a bajnokság,csak mert érdekelne engem isfaithnomore írta:na ebbe már én is benevezek
1. Matyi
2. Ozsi
3. Slither (Nem mehetne 3 vagy 4 nyert játszmáig egy meccs?)
4. faithnomore
Ha tudom,hogy mikor leszek úgy ahogy gépközelben. (lehet több részletből tevődik majd össze, pl. (13-14.30, 16-17, stb) bár 1óra alatt szntem megvan bőven. jah és én meg a Te győzelmedre tippelek, mivel mostanában legalább 2-3 game becsúszik amikor nyerő helyzetben cseszem el, az meg (hiába megy 10nyertig) nem fér bele. Top forma kell, és ha te is abban vagy,akkor bármi lehet, ha meg nem akkor...S.Agüero írta:az jó ötlet, h pl 4-4nél szünet, mert akár 20 gémet lenyomni egymás után, ha pl 11-9 lenne az kicsit sok.
Ozsi! privit mikor írsz?
Köszi!P.U.Y.O.L. írta:P-U-Y-O-L 2-5 Ozsi
Következő tornán már komolyabb kihívást fogok jelenteni.![]()
Gratulálok Ozsinak és Matyinak. Mondhatni papírforma eredmény.
A bronzért majd holnap. kurdt, ha 7 körül vagy, akkor lejátszhatjuk....
Lehet, hogy akkor elmarad a bronz. Ha ma este még jó, akkor majd írok. Most még nem tudom, majd kb. 15-30 perc múlva...kurdt írta:Holnap teljesen off, ma este lejátszhatjuk, vagy a hétvégén valamikor (teljesen bizonytalan az egész, kedden költözök)P.U.Y.O.L. írta:P-U-Y-O-L 2-5 Ozsi
Ozsi, grat!
Holnap teljesen off, ma este lejátszhatjuk, vagy a hétvégén valamikor (teljesen bizonytalan az egész, kedden költözök)P.U.Y.O.L. írta:P-U-Y-O-L 2-5 Ozsi