Game, lerendezem még a madridistákat odaát, meg itt is, és akkor jönnek a pontozósok

Azért nekik sok botálásuk volt, és a mi hibáinkon ment el a lehetőség, h elhúzzunk. Ha olyanok lettek volna, mint a szezon első felében, és mi meg ilyenek, amilyenek voltunk, akkor most szép kis hátrányunk lenne...Game90 írta:Itt már senki sem fog kipukkadniSevillára is sokan mondták, hogy óó ezek nem fogják bírni a végére. Tessék ott vannak az élen. Sztem simán megnyehetik a bajnokságot. Valenciára is figyelni kell
Amíg nem fújták le az utolsó meccset, addig simán elszállhatnak, mint a győzelmi zászló. Szeretnélek emlékeztetni, hogy 2004-ben mi spec április elején omlottunk össze a vonatrobbantás - BL kiesés - kupadöntő bukás - idején. 12 pont előnyről sikerült elbukni.Game90 írta:Itt már senki sem fog kipukkadniSevillára is sokan mondták, hogy óó ezek nem fogják bírni a végére. Tessék ott vannak az élen. Sztem simán megnyehetik a bajnokságot. Valenciára is figyelni kell
Nyilván, de Nistelrooy a csatár, és nem Ronaldo.Boixos írta: direkt nem 'bántom' a realt, már azon felül, amit a meccs hevében üvöltözik az ember, de azt nehezen nyelem be, amikor egy ilyen kis senki akar főszereplő lenni, és ezzel tönkreteszi többmillió ember szórakozását.
ha madridista lennék (fúj!), akkor ugyanígy kiakadnék az elvezetett meccseken.
egyébként tényleg voltak jó megoldásaitok, de azért az elég karcsú, ha ilyen körülmények mellett nem tudtátok behúzni a meccset.
Azért a Valencia simán kipukkadhat még, meg ők most elég könnyű meccseken vannak túl, és elég nehezen hozták őket.ozsimiki írta:Mi is megérünk egy misétJellemző az elmúlt időszakra,hogy nem is oly rég 12ponttal mentünk a Valencia előtt,holnapra ez 1
pontra olvadhat
![]()
De akkor is meglesz a bajnokság,csak nemcsak a Sevillára,hanem a Túria partiakra is figyelni kell,remélem körbeverik egymást(Sevilla,Valencia,Real...)
direkt nem 'bántom' a realt, már azon felül, amit a meccs hevében üvöltözik az ember, de azt nehezen nyelem be, amikor egy ilyen kis senki akar főszereplő lenni, és ezzel tönkreteszi többmillió ember szórakozását.Keelhaul írta:Semmi gond. Csak mindig furcsállom, hogy az ellenfél nem lehet jó, max a bíró [auto_cenzúra]. Egyébként ez a mi porténk táján is így van.Boixos írta: akkor biztos te vagy buddha.
nekem meg még túl friss az élmény, majd később fogok jókat röhögni rajta, engedelmeddel.
Ember!LÁTTAD A MECCSET???ENNEK SEMMI KÖZE AZ ELMÚLT KÉT ÉVHEZ!!!!!MIVEL....2007 van!Meg egyébként is mi ez a [auto_cenzúra]??!Keelhaul írta:Ugyanakkor tavaly ez pontosan ugyanígy sült el, és igen, elég könnyedén tudtam akkor is nyugtázni a helyzetet, biztos halvérű vagyok, de elég nevetséges, hogy ezen problémáztok, főleg az elmúlt 2 évet figyelembe véve.Boixos írta:nem tudom miért kell képmutató módon értetlenkedni itt néhány madridszurkolóknak, ha az itteniek problémáznak a bíró működésén? mintha veletek még sohasem kúrtak volna ki...
nem hiszem, h mindenki nyugodtan üli végig amikor már ötvenedszer enged el a bíró egy olyan szabálytalanságot, amiért a másik oldalon 11est adott, vagy kiállított egy embert.
biztos vagyok benne, h amikor ti szívtatok emiatt, akkor egy határozott 'well'-lel nyugtáztátok az ilyen szitukat, és kortyolgattátok tovább a teátokat.
én például nem ilyen vagyok, ezért most is, és lehet, h ezután még többször is meg fogok emlékezni ennek a f.sszopó, a 11es helyett kirúgást ítélő és utána önelégülten vigyorgó kis köcccsög nek a mai munkásságáról.
Ott is van a helyükozsimiki írta:Most nézem,ha a Zaragoza győz a Betis otthonában akkor a Madrid az 5.helyen találja magát
Semmi gond. Csak mindig furcsállom, hogy az ellenfél nem lehet jó, max a bíró [auto_cenzúra]. Egyébként ez a mi porténk táján is így van.Boixos írta: akkor biztos te vagy buddha.
nekem meg még túl friss az élmény, majd később fogok jókat röhögni rajta, engedelmeddel.
akkor biztos te vagy buddha.Keelhaul írta: Ugyanakkor tavaly ez pontosan ugyanígy sült el, és igen, elég könnyedén tudtam akkor is nyugtázni a helyzetet, biztos halvérű vagyok, de elég nevetséges, hogy ezen problémáztok, főleg az elmúlt 2 évet figyelembe véve.
Ugyanakkor tavaly ez pontosan ugyanígy sült el, és igen, elég könnyedén tudtam akkor is nyugtázni a helyzetet, biztos halvérű vagyok, de elég nevetséges, hogy ezen problémáztok, főleg az elmúlt 2 évet figyelembe véve.Boixos írta:nem tudom miért kell képmutató módon értetlenkedni itt néhány madridszurkolóknak, ha az itteniek problémáznak a bíró működésén? mintha veletek még sohasem kúrtak volna ki...
nem hiszem, h mindenki nyugodtan üli végig amikor már ötvenedszer enged el a bíró egy olyan szabálytalanságot, amiért a másik oldalon 11est adott, vagy kiállított egy embert.
biztos vagyok benne, h amikor ti szívtatok emiatt, akkor egy határozott 'well'-lel nyugtáztátok az ilyen szitukat, és kortyolgattátok tovább a teátokat.
én például nem ilyen vagyok, ezért most is, és lehet, h ezután még többször is meg fogok emlékezni ennek a f.sszopó, a 11es helyett kirúgást ítélő és utána önelégülten vigyorgó kis köcccsög nek a mai munkásságáról.
ha nincs valdes, akkor most arról beszélgethetnénk, h meddig fogjuk hallgatni a meccsen benyelt 5 vagy 6 madridi gólt...Rivaldo11 írta:Barca1988 írta:Na meg Valdes is repülhetne kifelé!Vannak nagy bravúrjai,de néha olyan egyszerű labdákat nem tud megfogni hogy az már nevetséges!!!!![]()
Fáradt vagyok ahhoz,hogy erre válaszoljak,de...láttad a meccset???
Megteszem helyetted,még van erőőőmRivaldo11 írta:Barca1988 írta:Na meg Valdes is repülhetne kifelé!Vannak nagy bravúrjai,de néha olyan egyszerű labdákat nem tud megfogni hogy az már nevetséges!!!!![]()
Úristen, ezt észre sem vettem. Hol él ez a gyerek?Rivaldo11 írta:Barca1988 írta:Na meg Valdes is repülhetne kifelé!Vannak nagy bravúrjai,de néha olyan egyszerű labdákat nem tud megfogni hogy az már nevetséges!!!!![]()
Barca1988 írta:Na meg Valdes is repülhetne kifelé!Vannak nagy bravúrjai,de néha olyan egyszerű labdákat nem tud megfogni hogy az már nevetséges!!!!