Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 01:06:07

Afelől nem kell aggódnunk, h Thuram stabil kezdővé válik. Eszméletlen jó volt ma!

Game, lerendezem még a madridistákat odaát, meg itt is, és akkor jönnek a pontozósok :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.11. 01:05:14

Ez a meccs kellett Laportáéknak remélem, hogy kinyíljon a szemük :arrow: oleguer cserének se, Marquez csere, Thuram állandó kezdő. Örüljünk az x-nek, jövőre jobb lesz. :twisted:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 01:05:13

Game90 írta:Itt már senki sem fog kipukkadni :wink: Sevillára is sokan mondták, hogy óó ezek nem fogják bírni a végére. Tessék ott vannak az élen. Sztem simán megnyehetik a bajnokságot. Valenciára is figyelni kell :?
Azért nekik sok botálásuk volt, és a mi hibáinkon ment el a lehetőség, h elhúzzunk. Ha olyanok lettek volna, mint a szezon első felében, és mi meg ilyenek, amilyenek voltunk, akkor most szép kis hátrányunk lenne... :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Keelhaul
Jugador del Barça

2007.03.11. 01:04:32

Game90 írta:Itt már senki sem fog kipukkadni :wink: Sevillára is sokan mondták, hogy óó ezek nem fogják bírni a végére. Tessék ott vannak az élen. Sztem simán megnyehetik a bajnokságot. Valenciára is figyelni kell :?
Amíg nem fújták le az utolsó meccset, addig simán elszállhatnak, mint a győzelmi zászló. Szeretnélek emlékeztetni, hogy 2004-ben mi spec április elején omlottunk össze a vonatrobbantás - BL kiesés - kupadöntő bukás - idején. 12 pont előnyről sikerült elbukni.
Keelhaul
Jugador del Barça

2007.03.11. 01:02:46

Boixos írta: direkt nem 'bántom' a realt, már azon felül, amit a meccs hevében üvöltözik az ember, de azt nehezen nyelem be, amikor egy ilyen kis senki akar főszereplő lenni, és ezzel tönkreteszi többmillió ember szórakozását.
ha madridista lennék (fúj! :D ), akkor ugyanígy kiakadnék az elvezetett meccseken.
egyébként tényleg voltak jó megoldásaitok, de azért az elég karcsú, ha ilyen körülmények mellett nem tudtátok behúzni a meccset.
Nyilván, de Nistelrooy a csatár, és nem Ronaldo.
A bírókról meg annyit, hogy tök felesleges velük foglalkozni, manapság majd mindegyik ritka trágya. Nem gondolom egyikről se hogy szándékosan ide vagy oda fújna, egyszerűen elsül valahogy. Egyébként meg a mai meccs nem volt egy bíró álma, tiszta szerelés nemigen volt, durváskodás annál több, mind2 fél részéről. Jellemző, hogy a spori akkor adott pl Salgadonak sárgát, amikor Sylvinho feldobta magát, és akkor nem adott, amikor kellett volna.
Úgy vagyok vele, és ezért nem stresszelek, hogy amíg nincs bunda, márpedig nincs, addig ezek a hibák hosszú távon kiegyenlítik egymást.
PCsabi
aka Game90

2007.03.11. 01:01:29

Itt már senki sem fog kipukkadni :wink: Sevillára is sokan mondták, hogy óó ezek nem fogják bírni a végére. Tessék ott vannak az élen. Sztem simán megnyehetik a bajnokságot. Valenciára is figyelni kell :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Keelhaul
Jugador del Barça

2007.03.11. 00:59:22

ozsimiki írta:Mi is megérünk egy misét :? Jellemző az elmúlt időszakra,hogy nem is oly rég 12ponttal mentünk a Valencia előtt,holnapra ez 1 :!: pontra olvadhat :?
De akkor is meglesz a bajnokság,csak nemcsak a Sevillára,hanem a Túria partiakra is figyelni kell,remélem körbeverik egymást :D (Sevilla,Valencia,Real...)
Azért a Valencia simán kipukkadhat még, meg ők most elég könnyű meccseken vannak túl, és elég nehezen hozták őket.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.11. 00:58:43

Keelhaul írta:
Boixos írta: akkor biztos te vagy buddha.
nekem meg még túl friss az élmény, majd később fogok jókat röhögni rajta, engedelmeddel.
Semmi gond. Csak mindig furcsállom, hogy az ellenfél nem lehet jó, max a bíró [auto_cenzúra]. Egyébként ez a mi porténk táján is így van.
direkt nem 'bántom' a realt, már azon felül, amit a meccs hevében üvöltözik az ember, de azt nehezen nyelem be, amikor egy ilyen kis senki akar főszereplő lenni, és ezzel tönkreteszi többmillió ember szórakozását.
ha madridista lennék (fúj! :D ), akkor ugyanígy kiakadnék az elvezetett meccseken.
egyébként tényleg voltak jó megoldásaitok, de azért az elég karcsú, ha ilyen körülmények mellett nem tudtátok behúzni a meccset.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Keelhaul
Jugador del Barça

2007.03.11. 00:58:35

De. Az a köze, hogy most ez így sült el, Clásico nem marad el bírópara nélkül, ezért aztán jobb, ha hozzászoktok, és hozzászokunk. Nem kell sírni, mert majd legközelebb a ti javatokra fog tévedni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.11. 00:57:50

Mi is megérünk egy misét :? Jellemző az elmúlt időszakra,hogy nem is oly rég 12ponttal mentünk a Valencia előtt,holnapra ez 1 :!: pontra olvadhat :?
De akkor is meglesz a bajnokság,csak nemcsak a Sevillára,hanem a Túria partiakra is figyelni kell,remélem körbeverik egymást :D (Sevilla,Valencia,Real...)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.03.11. 00:56:47

Keelhaul írta:
Boixos írta:nem tudom miért kell képmutató módon értetlenkedni itt néhány madridszurkolóknak, ha az itteniek problémáznak a bíró működésén? mintha veletek még sohasem kúrtak volna ki...
nem hiszem, h mindenki nyugodtan üli végig amikor már ötvenedszer enged el a bíró egy olyan szabálytalanságot, amiért a másik oldalon 11est adott, vagy kiállított egy embert.
biztos vagyok benne, h amikor ti szívtatok emiatt, akkor egy határozott 'well'-lel nyugtáztátok az ilyen szitukat, és kortyolgattátok tovább a teátokat.
én például nem ilyen vagyok, ezért most is, és lehet, h ezután még többször is meg fogok emlékezni ennek a f.sszopó, a 11es helyett kirúgást ítélő és utána önelégülten vigyorgó kis köcccsög nek a mai munkásságáról.
Ugyanakkor tavaly ez pontosan ugyanígy sült el, és igen, elég könnyedén tudtam akkor is nyugtázni a helyzetet, biztos halvérű vagyok, de elég nevetséges, hogy ezen problémáztok, főleg az elmúlt 2 évet figyelembe véve.
Ember!LÁTTAD A MECCSET???ENNEK SEMMI KÖZE AZ ELMÚLT KÉT ÉVHEZ!!!!!MIVEL....2007 van!Meg egyébként is mi ez a [auto_cenzúra]??!
Mert ezekszerint a te csapatod nem a Barca!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaboy08 2007.03.11. 01:01:45-kor.
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
PCsabi
aka Game90

2007.03.11. 00:55:13

ozsimiki írta:Most nézem,ha a Zaragoza győz a Betis otthonában akkor a Madrid az 5.helyen találja magát :roll:
Ott is van a helyük :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.11. 00:54:34

Most nézem,ha a Zaragoza győz a Betis otthonában akkor a Madrid az 5.helyen találja magát :roll:
Kép
Keelhaul
Jugador del Barça

2007.03.11. 00:54:23

Boixos írta: akkor biztos te vagy buddha.
nekem meg még túl friss az élmény, majd később fogok jókat röhögni rajta, engedelmeddel.
Semmi gond. Csak mindig furcsállom, hogy az ellenfél nem lehet jó, max a bíró [auto_cenzúra]. Egyébként ez a mi porténk táján is így van.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 00:52:36

Kiváncsi vagyok, mi lesz a Mundoban :D
az osztályzatokat tekintve Messinél, nálam óriási 100as. :)
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.11. 00:51:07

Keelhaul írta: Ugyanakkor tavaly ez pontosan ugyanígy sült el, és igen, elég könnyedén tudtam akkor is nyugtázni a helyzetet, biztos halvérű vagyok, de elég nevetséges, hogy ezen problémáztok, főleg az elmúlt 2 évet figyelembe véve.
akkor biztos te vagy buddha.
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2007.03.11. 00:48:32

VV tényleg nagyot játszott ma, nem tudom mi lett volna nélküle :roll: Néha szoktam őt szidni, de mostanában Puyol és Zambrotta mellett a legjobb teljesítményt hozza.

LM19 tőled pedig osztályzást kérek :!: :) Messi 10 :!:
Keelhaul
Jugador del Barça

2007.03.11. 00:48:25

Boixos írta:nem tudom miért kell képmutató módon értetlenkedni itt néhány madridszurkolóknak, ha az itteniek problémáznak a bíró működésén? mintha veletek még sohasem kúrtak volna ki...
nem hiszem, h mindenki nyugodtan üli végig amikor már ötvenedszer enged el a bíró egy olyan szabálytalanságot, amiért a másik oldalon 11est adott, vagy kiállított egy embert.
biztos vagyok benne, h amikor ti szívtatok emiatt, akkor egy határozott 'well'-lel nyugtáztátok az ilyen szitukat, és kortyolgattátok tovább a teátokat.
én például nem ilyen vagyok, ezért most is, és lehet, h ezután még többször is meg fogok emlékezni ennek a f.sszopó, a 11es helyett kirúgást ítélő és utána önelégülten vigyorgó kis köcccsög nek a mai munkásságáról.
Ugyanakkor tavaly ez pontosan ugyanígy sült el, és igen, elég könnyedén tudtam akkor is nyugtázni a helyzetet, biztos halvérű vagyok, de elég nevetséges, hogy ezen problémáztok, főleg az elmúlt 2 évet figyelembe véve.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.11. 00:46:07

Rivaldo11 írta:
Barca1988 írta:Na meg Valdes is repülhetne kifelé!Vannak nagy bravúrjai,de néha olyan egyszerű labdákat nem tud megfogni hogy az már nevetséges!!!!
:lol:
Fáradt vagyok ahhoz,hogy erre válaszoljak,de...láttad a meccset???
ha nincs valdes, akkor most arról beszélgethetnénk, h meddig fogjuk hallgatni a meccsen benyelt 5 vagy 6 madridi gólt...
csak ennyire volt [auto_cenzúra] a gyerek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.11. 00:44:45

Szerintem is meglesz a bajnokság.Egész egyszerűen azért,mert mi vagyunk a legjobbak.De ahhoz,hogy ez ki is jöjjön,minden meccsen nagyon motiváltan kell játszanunk!Ha így lesz,nem tudnak megállítani minket.A hármasunk nagyon nagyon bíztatóan futballozott!
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.11. 00:44:22

Rivaldo11 írta:
Barca1988 írta:Na meg Valdes is repülhetne kifelé!Vannak nagy bravúrjai,de néha olyan egyszerű labdákat nem tud megfogni hogy az már nevetséges!!!!
Megteszem helyetted,még van erőőőm :lol:

Nem látta a meccset,vagy neki nem az számít,hogy kivéd kb 5 ziccert,amit ha nem tenne meg,egy csúfos vereség lenne,hanem hogy az egyszerű labdákat 100ból csak 98x fogja meg :!:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 00:44:06

Rivaldo11 írta:
Úristen, ezt észre sem vettem. Hol él ez a gyerek? :D :lol:

Barca 1988, holnapra kapsz tőlünk ajándékba egy Valdes bravúrok az El Classicon videot!
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.11. 00:42:12

Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 00:42:03

Az a helyzet fiúk, hogy a bajnokság meglesz, hacsak a Sevilla nem lesz hibátlan. Madridnak esélye nincs, mi meg ilyen játékkal odaverünk mindenkit. Óriási volt a NAGY HÁRMAS! :D
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.11. 00:41:12

nem tudom miért kell képmutató módon értetlenkedni itt néhány madridszurkolóknak, ha az itteniek problémáznak a bíró működésén? mintha veletek még sohasem kúrtak volna ki...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt