Szép versikeRonaldinho #10 írta:BARCÁSOK VAGYUNK MI FAXA GYEREKEK;
ÉRTÜNK CSÖRÖGNEK A SÖRÖS ÜVEGEK;
MERT AZ EGÉSZ VILÁG TUDJA, HOGY
BARCÁNÁL NINCS JOBB, JOBB, JOBB!!!

gondolom te is csörgettél pár sörös üveget már, ugye ?

Szép versikeRonaldinho #10 írta:BARCÁSOK VAGYUNK MI FAXA GYEREKEK;
ÉRTÜNK CSÖRÖGNEK A SÖRÖS ÜVEGEK;
MERT AZ EGÉSZ VILÁG TUDJA, HOGY
BARCÁNÁL NINCS JOBB, JOBB, JOBB!!!
ŐŐŐ ez most ugye nem nekem szóltSaviola írta:Persze,hogy ott volt..hagyjuk már..megint jössz a múlttal..tapsold meg magad.ozsimiki írta: 1-1 volt,Robi Carlost szórta ki a bíró,de hogy igazságtalanúl![]()
Te ott voltál és hallottad,hogy mit szólt be
Persze,hogy ott volt..hagyjuk már..megint jössz a múlttal..tapsold meg magad.ozsimiki írta: 1-1 volt,Robi Carlost szórta ki a bíró,de hogy igazságtalanúl![]()
Te ott voltál és hallottad,hogy mit szólt be
ja bocs.csak azt hittem hogy idegenben a bernabeut érted.és azért nem értettem h mi van.így jogos.Keelhaul írta:Lebuktál. Nézd vissza videóról, Carlos piroslap és nem ért hozzá ha jól emlékszem Bommelhez.De ezen kár vitatkozni, mert mindkét csapat szp focit produkált, ehhez képest mindenki stresszel.
1-1 volt,Robi Carlost szórta ki a bíró,de hogy igazságtalanúlcsababarca írta:én erre nem nagyon emléxem.Keelhaul írta:Gyerekek már megint szánalmas vita folyik.
Halkan jegyzem meg, aki bírózik, és már tavaly is a Barcának drukkol, az biztosan emlékszik arra, ahogy a tavalyi rangadót lejátszottuk idegenben (22. perc környékén kamutizi + piros)
én erre nem nagyon emléxem.Keelhaul írta:Gyerekek már megint szánalmas vita folyik.
Halkan jegyzem meg, aki bírózik, és már tavaly is a Barcának drukkol, az biztosan emlékszik arra, ahogy a tavalyi rangadót lejátszottuk idegenben (22. perc környékén kamutizi + piros)
ez igy igaz... én a meccs elött nem számítottam még az ikszre se nagyon... de ez igazságos eredmény. nah good night all and bye.csababarca írta: ez igazságos eredmény volt
ugyanannyira megadható volt az uccsó percben a barcának is a tizi...vagy nem?wakii írta:Egy két embernél kicsit nagy az arc...
Ha már a 11-eseknél tartunk nem tudom kikapott 7-8 tizit eddig.
Nem tudom miért kell felháborodni ezen ennyire?:
Jajj kiállították Oleguert [auto_cenzúra] a népmuvészeti cserépedény bíronak meg tizi a madridnak? te jó ég szentségtörés. Igenis megadható volt! nem tudom miért háborodtok fel ennyire
De az első félidőben kb 10et kaphattatok volna.Real Madrid C.F. írta:Ja persze 5-2-re... SOk nagyképü. Nem igaz h nem láttátok a mecset. A barcának köze nem volt a 2. félidőben a játékhoz, rvn egymaga lőhetett volna 5golt, és még a többiek is. Messi volt az, aki még vmit csinált a barcábol, a többiek meg.... Salgado volt az akin elment a meccs. Nagon lassu. Capello meg megint okosan behozta De la Red-et, aki nem sok mindent ér. Ma simán nyerhettünk volna, és még akkor se szolhatatok volna semmit.
Hala Madrid!
Zidane 14 írta:
Még egy ilyen és bann.
Lio