Nem akarom h szeretett csapatom, a világ leggusztustalanabb, legundoritobb csalo [auto_cenzúra] faxtarisznya fostalicska pötsköxörü csapatához hasonlitson

persze persze, megfelelő szélsőhátvédekkellionelmessi19 írta:jah, csak mondjuk Oleguerrel, és Sylvinhoval...
Mondjuk Syl még csak csak felmegyeget, de védekezésben nem vmi atombiztos.
Jajj de kár , h nincs Zambrotta, most nagyon elkéne.
Szerintem meg nem. Pont ilyen 0át támadó csapatok ellen, otthon be lehet vetni ezt, csak a támadójáték lesz színvonalasabb.huevos írta: azt hiszema 3 védős rendszer bizonyítottan rossz megoldás....
(ne legyen mérvadó a zaragoza.....)
azt hiszema 3 védős rendszer bizonyítottan rossz megoldás....lionelmessi19 írta:Mai kezdőm nekem továbbra is ez lenne:
Valdes
Oleguer, Thuram, Puyol
Marquez
Xavi, Iniesta, Deco
Messi, Samu, Dinho
Most ezt viccnek szánták? Nem kell belelmenni hogy hol tévedtek, mert mindenki látja, de ne vicceljünk már télleggentdelbarca írta:Az NS hozzáértését bizonyító kis játékosösszehasonlítás:
http://kepfeltoltes.hu/070310/nso_www.k ... es.hu_.gif
Remélem sikerült a linkelés!
ezen a meccsen kiderül, hol van a barca és hol a real helye!!! rendkívül kíváncsi vagyok! sztem győzzön a jobbik és kiderül mire számíthatunk a szezon végén...cruyff írta:Hát azért itt sem rózsás a helyzet. Abban azért bízok, hogy a madridi játékosok annyira utálják kapálót, hogy talán majd most megbuktatják. Én azért Rijkaardtól sem vagyok elszállva. Könnyen lehet, hogy az "el clásicó" mindenféleképpen edzőbuktató meccs lesz. Itt nincs mese, NYERNI kell. NYERNI NYERNI NYERNI NYERNI NYERNI ...............
Slither írta:Akkor islionelmessi19 írta:Szerintem a "várt kezdő"-t Enrique nem az ő általa legjobbnak ítélt kezdőre érti, hanem arra, h szerinte milyen felállást játszat majd kezdőként Rijkaard!Amúgy meg:
Enrique írta: Viszont Krojf kérésére leírom az én várt kezdőimet