Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Asszem MsC-vel együtt 6, talán 7 évet.Kralo írta: Olyan kérdésem volna, hogy ki tud infót arról, hogy ebben az új bolognai képzésben hány fél évet finanszíroz az állam? Bár még nem aktuális számomra, viszont később azzá válhat.
Nem tudom, mennyire vagy otthon az egyetem ügyes-bajos dolgaiban, de csak ez a két kar hoz hasznot, a többi csak a pénzt viszi!!Slither írta:Az eit karon.![]()
![]()
VIKhogy nálunk hogy utálják a "közgázos" tárgyakat
Az elit karon.Shandor írta: És te melyik kar?
Hát nem egy megszokott dolog GTK-n, ez így van..Slither írta:GTK-n "tanulnak, mint a güzük"?!Ez új.
GTK-n "tanulnak, mint a güzük"?!Shandor írta:Sztem ki fogsz röhögni, és közlöd: megtűrt személyek gtkSlither írta:Milyen karos vagy?![]()
De jövőre valszeg felvételizek a VBK-ra is..
Itthon vagyokSharkinho írta:Game feltűnően sokáig van biziosztáson![]()
Most nem írnám le egyesével, legyen annyi elég, hogy nem buktam megGém! -kezdheted!
Milyen karos vagy?Shandor írta:Akkor ÜDV (én is BME..)!![]()
Nálunk az a para, hogy átlagunk kb 1,3-mal jobb volt a felettünk lévő évfolyaménál. Itt tanulnak az emberek, mint a güzü.. de most minket is megf.ngattak..
Akkor ÜDV (én is BME..)!Slither írta:BME. Erre a félévre 3,87-tel 18ezer vmennyit kaptam. De nálunk elég siralmasak az átlagok. Most is legalább 70% megbukott fizikából, hogy a többiről ne is beszéljek.
BME. Erre a félévre 3,87-tel 18ezer vmennyit kaptam. De nálunk elég siralmasak az átlagok. Most is legalább 70% megbukott fizikából, hogy a többiről ne is beszéljek.Shandor írta:Melyik felsőoktatási intézmény ez??Slither írta:Mai 5-ös anlízis vizsgámmal az ösztöndíj átlagom 4,17 lett.Ezért talán már kapok havi 20 rúgót.
Én 4,63-ra kaptam 12e HUF-t erre a félévre...
Szerintem már nincs ott. Inkább az otthoni következmények tarthatják távol.Sharkinho írta:Game feltűnően sokáig van biziosztáson![]()