Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
-
- Jugador del Barça
Üdv! én is azon gondolkoztam h ha jön Henry akkor át kellene térni a 4-4-2-re! Mégpedig a következö felállásban:
--------------------------------------Valdes----------------------------------------
-----------------------------------(Jorquera)--------------------------------------
-----Puyol------------Gallas--------------------Marquez-------------Chivu------
---(Belletti)---------(Rodri)--------------------(Oleguer)------------(Gio)-------
----------------------V.Bommel-----------------Xavi------------------------------
----------------------(Edmilson)---------------(Motta)----------------------------
--------Messi---------------------------------------------------Ronaldinho--------
-------(Giuly)---------------------------------------------------(Deco)------------
------------------------------------------------------------------(Iniesta)----------
-----------------------Eto'o----------------------Henry----------------------------
---------------------(Maxi)---------------------(Ezquerro)
--------------------------------------Valdes----------------------------------------
-----------------------------------(Jorquera)--------------------------------------
-----Puyol------------Gallas--------------------Marquez-------------Chivu------
---(Belletti)---------(Rodri)--------------------(Oleguer)------------(Gio)-------
----------------------V.Bommel-----------------Xavi------------------------------
----------------------(Edmilson)---------------(Motta)----------------------------
--------Messi---------------------------------------------------Ronaldinho--------
-------(Giuly)---------------------------------------------------(Deco)------------
------------------------------------------------------------------(Iniesta)----------
-----------------------Eto'o----------------------Henry----------------------------
---------------------(Maxi)---------------------(Ezquerro)
Eto'ó: Madrid, cabron saluda el campenon! 

- Fernando
- Llegenda del Barça
De én nem venném meg Henry a padra vagy ha ingyen jön akkor is kár érte a padra. Eto'o sztem kiszoríthatatlan, mindig benne van a gól. Szal akkor vagy Messivel kéne rotálnia és Giulynak mennie, vagy nemtom, ezt Rijkaard jobban tudja, de persze ha Messivel rotálna akkor Eto'o kijönne a bal szélre. Bonyolult, de örülnék ha jöne csak ne a padra.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
....így csak ütközőember nem lenne a csapatban, szegény védők azt se tudnák hol a labda, csak a hálóból szedegethetnék, és drukkolhatnának, hogy a 4-6 támadónk többet lőjön...Fernando írta:Bocsi javítom! Edmilson helyett DECO!
na ne máá...
és Decot a padon pihentetnéd egész szezonban, sokat gondolkoztammár ezen a 4:4:2-n, de sztm nem biztos, h nekünk lett kitalálva...ja, a védelmed is elég vicces így több kpső védőt nem akarsz a csapatba rakni?
Sztm ha átállunk 4-4-2-re, sértődés nélkül csak naon szigorú rotációs technikával lehetne megoldani, vagy még úgy se...
Ha belegondolsz a felállásoddal eggyel több embernek engedted meg a mostaninál, h ne törődjön a védekezéssel....ami már így is probléma néha...nem kéne sztm real hibába esnünk, és csak támadó emberekből felépítanünk a csapatot!
Persze puding próbája az evés
!
és Decot a padon pihentetnéd egész szezonban, sokat gondolkoztammár ezen a 4:4:2-n, de sztm nem biztos, h nekünk lett kitalálva...ja, a védelmed is elég vicces így több kpső védőt nem akarsz a csapatba rakni?

Sztm ha átállunk 4-4-2-re, sértődés nélkül csak naon szigorú rotációs technikával lehetne megoldani, vagy még úgy se...
Ha belegondolsz a felállásoddal eggyel több embernek engedted meg a mostaninál, h ne törődjön a védekezéssel....ami már így is probléma néha...nem kéne sztm real hibába esnünk, és csak támadó emberekből felépítanünk a csapatot!
Persze puding próbája az evés

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nagyon remélem hogy nem kacsa, mert akkor ha jönne átállhatnánk egy 4-4-2 re ami nagyon beütne!
Mégpedig következő szezon!:
----------------Valdés----------------
A. Ferdinand-Puyol-Márquez-Chivu
-------------Deco---Xavi-------------
-Messi--------------------Ronaldinho-
---------Eto'o-------Henry------------
NAgy hülyeség? NE kímélj! LOL
Mégpedig következő szezon!:
----------------Valdés----------------
A. Ferdinand-Puyol-Márquez-Chivu
-------------Deco---Xavi-------------
-Messi--------------------Ronaldinho-
---------Eto'o-------Henry------------
NAgy hülyeség? NE kímélj! LOL
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2006.02.20. 19:20:14-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
"The Daily Star says Henry has been house-hunting in Barcelona"
Lakást akar venni Barcelónában?
(Vagy csak megint betépett egy újságíró és halucinált...)
Lakást akar venni Barcelónában?
(Vagy csak megint betépett egy újságíró és halucinált...)

- Rapika
- Entrenador del Barça
Ne fárasszál már ilyen baromságokkal!Argyelus írta:Szerintetek visszajönne a Barcába?
Soha nem felejtem azt a több mint 30 gólt melyet nálunk rúgott. Ronaldinho, Messi és Ronaldo nem lenne rossz, Etoo szerintem elmegy tőlünk mert a Chealse annyi pénzt kínál majd, amire Laportáék nem tudnak nekem mondani.

-
- Llegenda del Barça
na még az kéne! egy 30 éves, túlsúlyos, kiégett ex-Barcás.Argyelus írta:Az NSO-n azt írják, hogy Ronaldo a távozáson gondolkodik. Szerintetek visszajönne a Barcába?
Soha nem felejtem azt a több mint 30 gólt melyet nálunk rúgott. Ronaldinho, Messi és Ronaldo nem lenne rossz, Etoo szerintem elmegy tőlünk mert a Chealse annyi pénzt kínál majd, amire Laportáék nem tudnak nekem mondani.
(tuti, h nem jön ide)
Eto'o meg maradjon csak a seggén.
Az NSO-n azt írják, hogy Ronaldo a távozáson gondolkodik. Szerintetek visszajönne a Barcába?
Ne offoljuk a topicot, Chivu nagyon jo játékos, elhiszem h szeretnétek, én sem bánnám ha idejonne, de ugyse fog, a tobbi meg nem ide tartozik. 

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
ja en is meg az ajaxban szerettem meg...FTorres9 írta:gyaaaaah, tényleg tud magyarulÉn is szeretem Chivut, mint játékost, mert szerintem nagyon jóó, de én még az Ajaxban szerettem meg. Egy valamit azért nem értek
Hogy lehet egy focista allergiás a fűre???
A fu allergiat en sem ertem

Tiziano Crudeli fan 

gyaaaaah, tényleg tud magyarul
Én is szeretem Chivut, mint játékost, mert szerintem nagyon jóó, de én még az Ajaxban szerettem meg. Egy valamit azért nem értek
Hogy lehet egy focista allergiás a fűre??? 

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
ha nem hiszel nekem akkorFTorres9 írta:De én több éve Football és Championsip Managerezek, amiben általában valós adatok vannak feltüntetve, de ott nincs kiírva, hogy beszélt nyelvek---> magyar. De lehet, hogy tud ha már Resicebányán születettCsak már biztos elfelejtette a magyar nyelvet.
Asroma.hu ott megtalalod

Tiziano Crudeli fan 

De én több éve Football és Championsip Managerezek, amiben általában valós adatok vannak feltüntetve, de ott nincs kiírva, hogy beszélt nyelvek---> magyar. De lehet, hogy tud ha már Resicebányán született
Csak már biztos elfelejtette a magyar nyelvet.

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
tomika! igen jol ertetted
Chivu erdelyben egy magyar telepulesen szuletett es nott fel...Resicebánya a telepulés neve...Ott volt alkalma megtanulni magyarul :DDD es tud is 

Tiziano Crudeli fan 

Che boludos! /sziasztok haverok!/
Én nagyon örülnék Chivu érkezésének! Oleguer produkciójára pedig már szavakat nem találok! Egyszerűen egy nagy sz*r!
Kár hogy Larson elmegy,jól játszott tegnap! Maxinak is több esélyt adnék!
Ronaldinho pedig ismét bebizonyította hogy egy isten!
Bocs a tudatlanságomért,de Chivu tényleg tud magyarul?Jól értettem?

Én nagyon örülnék Chivu érkezésének! Oleguer produkciójára pedig már szavakat nem találok! Egyszerűen egy nagy sz*r!
Kár hogy Larson elmegy,jól játszott tegnap! Maxinak is több esélyt adnék!
Ronaldinho pedig ismét bebizonyította hogy egy isten!

Bocs a tudatlanságomért,de Chivu tényleg tud magyarul?Jól értettem?

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Boixos, amigo :DDD
en nyugodt vagyok
csak idegesit h itthon masfel eve arrol beszelnek az ujsagokba es a tevebe h barmikor alairhat....
Amugy pedig tenyleg jo volna ha valaki beszelne magyarul a csapatban :DDD
en nyugodt vagyok

Amugy pedig tenyleg jo volna ha valaki beszelne magyarul a csapatban :DDD
Tiziano Crudeli fan 

"Nehéz döntés előtt áll Cristian Chivu, az AS Roma román játékosa: a védő nyári aláírásáért az FC Barcelona és a Manchester United verseng." - origo.hu

-
- Llegenda del Barça
Szakacs, nyugodj meg amigo, a portale romanista szerint szóba került a Barcánál chivu. (meg a múnál is, legalábbis a diario sport híre alapján).
de semmiképpen sem jön el 2007 előtt a Romától. utána esetleg jöhetne, legalább lenne egy magyarul beszélő zsugás a csapatnál.
de semmiképpen sem jön el 2007 előtt a Romától. utána esetleg jöhetne, legalább lenne egy magyarul beszélő zsugás a csapatnál.

PUYOL-XAVI-INIESTA