Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
....így csak ütközőember nem lenne a csapatban, szegény védők azt se tudnák hol a labda, csak a hálóból szedegethetnék, és drukkolhatnának, hogy a 4-6 támadónk többet lőjön...Fernando írta:Bocsi javítom! Edmilson helyett DECO!
Ne fárasszál már ilyen baromságokkal!Argyelus írta:Szerintetek visszajönne a Barcába?
Soha nem felejtem azt a több mint 30 gólt melyet nálunk rúgott. Ronaldinho, Messi és Ronaldo nem lenne rossz, Etoo szerintem elmegy tőlünk mert a Chealse annyi pénzt kínál majd, amire Laportáék nem tudnak nekem mondani.
na még az kéne! egy 30 éves, túlsúlyos, kiégett ex-Barcás.Argyelus írta:Az NSO-n azt írják, hogy Ronaldo a távozáson gondolkodik. Szerintetek visszajönne a Barcába?
Soha nem felejtem azt a több mint 30 gólt melyet nálunk rúgott. Ronaldinho, Messi és Ronaldo nem lenne rossz, Etoo szerintem elmegy tőlünk mert a Chealse annyi pénzt kínál majd, amire Laportáék nem tudnak nekem mondani.
ja en is meg az ajaxban szerettem meg...FTorres9 írta:gyaaaaah, tényleg tud magyarulÉn is szeretem Chivut, mint játékost, mert szerintem nagyon jóó, de én még az Ajaxban szerettem meg. Egy valamit azért nem értek
Hogy lehet egy focista allergiás a fűre???
ha nem hiszel nekem akkorFTorres9 írta:De én több éve Football és Championsip Managerezek, amiben általában valós adatok vannak feltüntetve, de ott nincs kiírva, hogy beszélt nyelvek---> magyar. De lehet, hogy tud ha már Resicebányán születettCsak már biztos elfelejtette a magyar nyelvet.