Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pfff... Azért lúzernek nevezni Valdest kicsit merész szerintem.albicelesteX írta:Ha nekem címezted szerintem igen is az!nem tudom láttad e már védeni?valdést már biztos láttad szóval tudod mekkora looser!ha nem is Boruc akkor mást de én igazolnék a helyére!
Igazad van, ő tényleg nem rossz. Rá nem is gondoltam. Milánba szerintem tuti nem megy.Nóbi írta:Frey kiváló kapus és meg lehetne szerezni a Milan elől...Csak a Barca! írta:Kérdezném a W ellenes kollegákat, hogy akkor kit látnának szívesen a kapuba..
Boruc nem egy nagy extra. Szerintem nála Valdes jobb.albicelesteX írta:jah az én elképzelésem Arthur Boruc a Celticből!Nem hiszem hogy kivásárolhatatlan!!!
De van egy. VVnek hívják és a Barcaban játszik.albicelesteX írta:Ezek szerint beletörődtök abba ami van!!!Miért ne lehetne leváltani!?Ő is csak egy ember!nem azt mondom hogy nagy név kell de nem hiszem el hogy ez a 3 kapuson kívül nincs más jó kapus!!!
Erről beszélek. Az első 4et soha nem fogod idehozni. Kakát ne igazoljuk le? Max Neuert.ZS10 írta:Valdes nem barca szintű kapus! Idén is sokat, de előző évben a bajnokságban rengeteget bakizott! Ráadásul a Liverpool ellen is miatta estünk ki anno.
Akit meg kellene venni helyette: Cech, Buffon, Doni, Julio Cesar, Neuer,
Neuer... ezt te sem gondoltad komolyan... top 5 lepkekirályban bőven ott van. egy reflexkapus (mint valdes) semmi több.ZS10 írta:Valdes nem barca szintű kapus! Idén is sokat, de előző évben a bajnokságban rengeteget bakizott! Ráadásul a Liverpool ellen is miatta estünk ki anno.
Akit meg kellene venni helyette: Cech, Buffon, Doni, Julio Cesar, Neuer,
max második számúnak lenne jó... vagy menjen a mitomén Atleticoba mert az az ő szintje....albicelesteX írta:Nem tudom én meg pont azt látom hogy nem ő megfelelő ember!És nem a tegnapi meccs miatt!!!
bolond embernek minden nap nehéz... ezvan majd megszokod...visca el barca írta:valószínűleg nem direkt írtam úgy...![]()
ahh... nehéz nap ez a mai
szted van der vaart egy ilyen abrcába csere lenne?André T. írta:) belső védő: Garay,vagyColoccini
2) jobbszélső védő: Lahm. Ha Ő nem akkor Eboué vagy Clerc.
3) védekező kp.: Ide bárki jó lehet, de a Poulsen/Keita kettős valamelyike tényleg megfelelő, esetleg Marchena.
4) irányító: Moutinho/Lucho/Vaart/Daniel Carvalho (Nasri most írta alá az új contaktot, szóval nem hiszem hogy jönne)
Hadj kérdezem már meg hogy ezek szerinted lesznek olyan hülyék hogy
eljöjennek ide cserének a saját csapatukból ahol stabil kezdők???![]()
Egyszerűen kiboritóak itt egyesekk az hogy majd Van der vaart és Joao
Moutinhó meg Daniel Carvalhó azért jöjjön ide hogy csere legyen.Ha ennyi
re beinditották a fantáziátokat akkor megondolhatáttok volna hogy kikett
irtok cserének.Mert véleményem szerint ezek a cserék többett érnek mint
a ti általottok kitalátt kezdőcsapatt leszámitva Messit.
inkább ezen sirjvisca el barca írta:és micsoda hejessiráss!Zozzy 5 írta:Ezt is megéltük, te szólsz be vki igazolási tervébeInnen már csak egy lépés és világvége
Óóó taníts nagymesteeer!
Már megszoktuk, hogy baromságot írsz, én már immunis is vagyok rá, de ha legalább vki értelmes módon is hozzá akar tenni a fórumhoz akkor legalább hallgass el. Kösz.![]()
sírok miközben olvasom...
és micsoda hejessiráss!Zozzy 5 írta:Ezt is megéltük, te szólsz be vki igazolási tervébeInnen már csak egy lépés és világvége
Óóó taníts nagymesteeer!
Már megszoktuk, hogy baromságot írsz, én már immunis is vagyok rá, de ha legalább vki értelmes módon is hozzá akar tenni a fórumhoz akkor legalább hallgass el. Kösz.