Pfff... Azért lúzernek nevezni Valdest kicsit merész szerintem.albicelesteX írta:Ha nekem címezted szerintem igen is az!nem tudom láttad e már védeni?valdést már biztos láttad szóval tudod mekkora looser!ha nem is Boruc akkor mást de én igazolnék a helyére!
Barça Igazolások 2007-08
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
- albicelesteX
- A Vadász
Ha nekem címezted szerintem igen is az!nem tudom láttad e már védeni?valdést már biztos láttad szóval tudod mekkora looser!ha nem is Boruc akkor mást de én igazolnék a helyére!

Na, ő aztán tényleg minőségi váltás lenne VV-hez képest... 

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Igazad van, ő tényleg nem rossz. Rá nem is gondoltam. Milánba szerintem tuti nem megy.Nóbi írta:Frey kiváló kapus és meg lehetne szerezni a Milan elől...Csak a Barca! írta:Kérdezném a W ellenes kollegákat, hogy akkor kit látnának szívesen a kapuba..
A megszerzéséért igencsak mélyen a zsebünkbe kéne nyúlni, amit viszont úgysem fogunk megtenni, de tény ő jobb mint W
Boruc nem egy nagy extra. Szerintem nála Valdes jobb.albicelesteX írta:jah az én elképzelésem Arthur Boruc a Celticből!Nem hiszem hogy kivásárolhatatlan!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csak a Barca! 2008.05.08. 15:47:38-kor.
- albicelesteX
- A Vadász
jah az én elképzelésem Arthur Boruc a Celticből!Nem hiszem hogy kivásárolhatatlan!!!

- albicelesteX
- A Vadász
Jó te így látod én meg úgy!Nem fogok összeveszni senkivel!
Ez csak vélemény!Valdés nem a világ elitje lásd még csak nem is válogatott!!!Most lehet mondani hogy cassillas mögött nem tud labdába rugni!De még csak cserének sem kell helyette az a Reina van akit innen adtunk el "Lomként"!!!elgondolkodtató!

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
De van egy. VVnek hívják és a Barcaban játszik.albicelesteX írta:Ezek szerint beletörődtök abba ami van!!!Miért ne lehetne leváltani!?Ő is csak egy ember!nem azt mondom hogy nagy név kell de nem hiszem el hogy ez a 3 kapuson kívül nincs más jó kapus!!!

- albicelesteX
- A Vadász
Ezek szerint beletörődtök abba ami van!!!Miért ne lehetne leváltani!?Ő is csak egy ember!nem azt mondom hogy nagy név kell de nem hiszem el hogy ez a 3 kapuson kívül nincs más jó kapus!!!

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Erről beszélek. Az első 4et soha nem fogod idehozni. Kakát ne igazoljuk le? Max Neuert.ZS10 írta:Valdes nem barca szintű kapus! Idén is sokat, de előző évben a bajnokságban rengeteget bakizott! Ráadásul a Liverpool ellen is miatta estünk ki anno.
Akit meg kellene venni helyette: Cech, Buffon, Doni, Julio Cesar, Neuer,
- visca el barca
- Presidente del Barça
Neuer... ezt te sem gondoltad komolyan... top 5 lepkekirályban bőven ott van. egy reflexkapus (mint valdes) semmi több.ZS10 írta:Valdes nem barca szintű kapus! Idén is sokat, de előző évben a bajnokságban rengeteget bakizott! Ráadásul a Liverpool ellen is miatta estünk ki anno.
jó van ő itt. jobbat usem tudunk hozni normális áron..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2008.05.08. 15:41:01-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Valdes nem barca szintű kapus! Idén is sokat, de előző évben a bajnokságban rengeteget bakizott! Ráadásul a Liverpool ellen is miatta estünk ki anno.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem kell fosni. Előbb nézzük meg mit csinál Pep, aztán ha tényleg béna, csak akkor fikázzuk, addig meg püssszt.
Kérdezném a W ellenes kollegákat, hogy akkor kit látnának szívesen a kapuba. De az ilyen Cech, Casillas, meg Buffonokat nyugodtan el lehet felejteni, mert az esély kb anyi rájuk, mint hogy Messi jövőre a Realban játszik.
Kérdezném a W ellenes kollegákat, hogy akkor kit látnának szívesen a kapuba. De az ilyen Cech, Casillas, meg Buffonokat nyugodtan el lehet felejteni, mert az esély kb anyi rájuk, mint hogy Messi jövőre a Realban játszik.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Csak a Barca! 2008.05.08. 15:28:21-kor.
honnan tudjátok hogy Guardiola nem a megfelelő ember ?
még nem is ő ül a padon, majd ha elkezdődik a szezon és lemegy mondjuk 10-15 meccs és ha nem ugy állunk majd ahogy szeretné a vezetőség akkor mondhatjátok
addig szerintem nem

-
- Jugador del Barça
de az az igazság, hogy Guardiola nagyobb csődöt mond mint Rijkaard...
ide Mourinho lett volna a megfelelő ember
ide Mourinho lett volna a megfelelő ember
-
- Jugador del Barça
max második számúnak lenne jó... vagy menjen a mitomén Atleticoba mert az az ő szintje....albicelesteX írta:Nem tudom én meg pont azt látom hogy nem ő megfelelő ember!És nem a tegnapi meccs miatt!!!
- albicelesteX
- A Vadász
Nem tudom én meg pont azt látom hogy nem ő megfelelő ember!És nem a tegnapi meccs miatt!!!

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
OFF: Tudom ajánlani annak, aki kicsit gyengébb a helyesírásból a 3mas firefoxot. Beépített helyesírás ellenőrző van benne. 
ON: Kapust nem kell venni. W megfelelő erre a posztra. Régen én is szidtam mint a bokrot, de szerintem beérett és jó kapus. Ha van előtte egy normális védelem, akkor nincs gond. Száz szónak is egy a vég, nem kell új kapus. Txikiék meg úgyse fognak másikat venni, szóval erről fölösleges beszélni is.

ON: Kapust nem kell venni. W megfelelő erre a posztra. Régen én is szidtam mint a bokrot, de szerintem beérett és jó kapus. Ha van előtte egy normális védelem, akkor nincs gond. Száz szónak is egy a vég, nem kell új kapus. Txikiék meg úgyse fognak másikat venni, szóval erről fölösleges beszélni is.
-
- Jugador del Barça
bolond embernek minden nap nehéz... ezvan majd megszokod...visca el barca írta:valószínűleg nem direkt írtam úgy...![]()
ahh... nehéz nap ez a mai
szted van der vaart egy ilyen abrcába csere lenne?André T. írta:) belső védő: Garay,vagyColoccini
2) jobbszélső védő: Lahm. Ha Ő nem akkor Eboué vagy Clerc.
3) védekező kp.: Ide bárki jó lehet, de a Poulsen/Keita kettős valamelyike tényleg megfelelő, esetleg Marchena.
4) irányító: Moutinho/Lucho/Vaart/Daniel Carvalho (Nasri most írta alá az új contaktot, szóval nem hiszem hogy jönne)
Hadj kérdezem már meg hogy ezek szerinted lesznek olyan hülyék hogy
eljöjennek ide cserének a saját csapatukból ahol stabil kezdők???![]()
Egyszerűen kiboritóak itt egyesekk az hogy majd Van der vaart és Joao
Moutinhó meg Daniel Carvalhó azért jöjjön ide hogy csere legyen.Ha ennyi
re beinditották a fantáziátokat akkor megondolhatáttok volna hogy kikett
irtok cserének.Mert véleményem szerint ezek a cserék többett érnek mint
a ti általottok kitalátt kezdőcsapatt leszámitva Messit.

- visca el barca
- Presidente del Barça
valószínűleg nem direkt írtam úgy...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador del Barça
inkább ezen sirjvisca el barca írta:és micsoda hejessiráss!Zozzy 5 írta:Ezt is megéltük, te szólsz be vki igazolási tervébeInnen már csak egy lépés és világvége
Óóó taníts nagymesteeer!
Már megszoktuk, hogy baromságot írsz, én már immunis is vagyok rá, de ha legalább vki értelmes módon is hozzá akar tenni a fórumhoz akkor legalább hallgass el. Kösz.![]()
sírok miközben olvasom...

- visca el barca
- Presidente del Barça
és micsoda hejessiráss!Zozzy 5 írta:Ezt is megéltük, te szólsz be vki igazolási tervébeInnen már csak egy lépés és világvége
Óóó taníts nagymesteeer!
Már megszoktuk, hogy baromságot írsz, én már immunis is vagyok rá, de ha legalább vki értelmes módon is hozzá akar tenni a fórumhoz akkor legalább hallgass el. Kösz.

sírok miközben olvasom...

- albicelesteX
- A Vadász
Még régebben felvette valaki akkor nem írtam rá semmit!De így a szezon végeztével nekem is az a véleményem hogy kéne egy klasszis kapus is!mert elég hadilábon állunk ezzel a hullámzó teljesítményűvel!