feltéve ha lesz szünetben elemzésEl Payaso írta:jajajalionel19 írta:majd félidőben megnézzük megegyszer és meglátjukEl Payaso írta:amikor elrúgta még nem volt lesen sztem...

feltéve ha lesz szünetben elemzésEl Payaso írta:jajajalionel19 írta:majd félidőben megnézzük megegyszer és meglátjukEl Payaso írta:amikor elrúgta még nem volt lesen sztem...
gyenge mint mindig...Game90 írta:Egyébként milyen a Real?
Fifázok, és csak néha-néha átkapcsolok
majd félidőben megnézzük megegyszer és meglátjukEl Payaso írta:amikor elrúgta még nem volt lesen sztem...
sztem te vagy az aki nem tudjaEl Payaso írta:Ajánlom, hogy ismerkedj meg a lesszabállyal alaposabban
Mert mikor a kapufára rápattant akor már lesen áltt a gólszerző!El Payaso írta:Ember mért nem volt szabályos?lionel19 írta:Nem volt szabályos a többi stimmelLos Banditos írta:Torres (kimás?) góljával vezet az Atletico a Real ellen.
És elvettek egy teljesen szabályos gólt a matracosoktól.
![]()
Ember mért nem volt szabályos?lionel19 írta:Nem volt szabályos a többi stimmelLos Banditos írta:Torres (kimás?) góljával vezet az Atletico a Real ellen.
![]()
Nem volt szabályos a többi stimmelLos Banditos írta:Torres (kimás?) góljával vezet az Atletico a Real ellen.
![]()
De bizony, a Bayern sokkalta gyengébb csapat, mint a pool.Raziel írta:a mostani formájuk lehet h az,de nemrosszabb csapat mint a pool.
Raziel írta:mért szarabb a bayern? elég nekik otthon az 1:0.Amugy van bajnokok ligája topic ezt oda kéne irni,nem pedig ide, mert ez barca vs real,ha nem tünt volna még felsergi1989 írta:majd meglátjuk hogy lesz de nekünk nagyságrandel könyebb a dolgunk egy szarabb csapat ellen....de nem tom ..érdekes...mecsek lesznek!
megvertük vagy sem?grecki írta:Ja, a Gamper kupán, egy felkészülési tornán, de az asszem 1 kicsit más tészta...mademan írta:mi azért még azt elmondhatjuk hogy 4-et rugtunk a bayernek...
és nem kaptunk semmit (asszem)
Ja, a Gamper kupán, egy felkészülési tornán, de az asszem 1 kicsit más tészta...mademan írta:mi azért még azt elmondhatjuk hogy 4-et rugtunk a bayernek...
és nem kaptunk semmit (asszem)
mi azért még azt elmondhatjuk hogy 4-et rugtunk a bayernek...sergi1989 írta:tegnapi röhögös fiuk rem nézik a meccset...
mért szarabb a bayern? elég nekik otthon az 1:0.Amugy van bajnokok ligája topic ezt oda kéne irni,nem pedig ide, mert ez barca vs real,ha nem tünt volna még felsergi1989 írta:majd meglátjuk hogy lesz de nekünk nagyságrandel könyebb a dolgunk egy szarabb csapat ellen....de nem tom ..érdekes...mecsek lesznek!