Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.25. 23:35:54

ElBartimaeus írta:Valdésnek 2 hibája van: távoli lövések (ebben is fejlődött azért) és a tömegjeleneteknél a kijövetel.
Tulajdonképpen mindig "csak" ezek voltak a hibái, de régen minden meccsen legalább 2 őrültséget is produkált, és általában csak ő maga teremtett veszélyt saját kapujára :)
De már a múlt évben is nagyot fejlődött e tekintetben, és szerencsére ez évben már alig látni a szokásos bakijait - amik így már lassan nem-szokásosak lesznek. Örülök is ennek.

Ma is nagyon jó volt. Kár volt azért a peches mozdulatért, hogy a bal kezével tul.képpen kivédte a lövést, de a perdület miatt egyben jobb kezével vitte a hálóba a labdát.
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.25. 23:35:39

Ez így van a távoli lővéseknél bajban van de egyébként én is meg vagyok vele elégedve pedig ez nálam nagy szó.
Nagyon szépen teljesített ma is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
chi omega
Entrenador del Barça

2009.10.25. 23:35:17

ElBartimaeus írta:Valdésnek 2 hibája van: távoli lövések (ebben is fejlődött azért) és a tömegjeleneteknél a kijövetel. Minden másban a legjobb és ezt bátran merem állítani! Nincs még1 olyan kapus, aki a saját 16-osán belül szintem mindent megszerez, kivéd bravúrral hárít 1v1-ben, szenzációsan jön ki a területre belőtt labdákra, stb, stb. Pont ezek kellenek egy Barcába, mert kevesebb a tömegjelenet, mert támad a csapat, kevesebb a távoli lövés kényszer, mert inkább megpróbálják kijátszani ziccerig, de akkor már egy nagyon magabiztos és jó Valdésel kell szembenézniük!
szerintem távoli lövéseknél is szuper tud lenni, pl a 06/07es szezonban piszkált ki szinte mindent, ami a 16oson kívülről jött. amikor bekap egy távoli potyaízű gólt, az inkább annak köszönhető, hogy sokszor lazázik.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.25. 23:32:16

Valdésnek 2 hibája van: távoli lövések (ebben is fejlődött azért) és a tömegjeleneteknél a kijövetel. Minden másban a legjobb és ezt bátran merem állítani! Nincs még1 olyan kapus, aki a saját 16-osán belül szintem mindent megszerez, kivéd bravúrral hárít 1v1-ben, szenzációsan jön ki a területre belőtt labdákra, stb, stb. Pont ezek kellenek egy Barcába, mert kevesebb a tömegjelenet, mert támad a csapat, kevesebb a távoli lövés kényszer, mert inkább megpróbálják kijátszani ziccerig, de akkor már egy nagyon magabiztos és jó Valdésel kell szembenézniük!
Andris
Adminisztrátor

2009.10.25. 23:14:49

Hát ma is nagyon profi volt. Tényleg, elképesztő hogy mennyire jó 1-1 ellen, és mennyire együtt él a játékkal.

Jelenleg biztos hogy a legjobb formában lévő kapus a bajnokságban.

Majd ha Zamora összejön, emlékezzenek, akik azt mondják, a jó védelem miatt kaphatta csak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
chi omega
Entrenador del Barça

2009.10.25. 23:14:45

mekkora peche volt a gólnál szegénynek, pedig majdnem kiszedte azt is. hibátlan volt ma.
menczel
Entrenador del Barça

2009.10.25. 23:11:17

Megkockáztatom, hogy a világ legalulértékeltebb játékosa. Még válogatott se volt. Pedig 2 szeres BL győztes, nagyrészt neki is köszönhetően.
Casillasnál már bő egy éve sokkal jobb formában van.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.25. 23:09:39

Egyetértek. Nagyon magabiztos, együtt él a játékkal, egy az egyben pedig szenzációs volt ma is. A gólról nem tehetett, igen jól eltekerte a srác, nem is biztos hogy végig rendesen látta a labdát. Már hosszú ideje remek, Del Bosque is észrevehetné már...A keretben a helye.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.10.25. 23:16:50-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
miihii
KHAL

2009.10.25. 23:06:23

Nagyon jól védett ma is.A gólról nem tehetett.Jól ment le,csak naon pörgött a laszti.
Egy az egyben nem tudtak átmenni rajta 8)
Csak így tovább,VV! =D>
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.10.18. 11:12:45

Mikaos írta:Nem akarom elkiabálni magamat, de eddig örülök, hogy nincsenek már végre azok az "átlagai" (meccsenként 2 buta hiba).
1 az 1 elleni esetekben mindig is kiemelkedő volt, és mostanában a kirúgásai is rendben vannak. Fejlődött, az fix. Ha így fogja tenni a dolgát, akkor nem lesz kérdés, hogy a spanyol válogatottban legyen a helye.
Nem akarok beléd kötni ,de az első mondatod az erős túlzás. Nem volt neki meccsenként 2 hibája (már legalább 2 szezon óta). Igenis sok olyan meccse volt az elmúlt években amit hiba nélkül lehozott. A második mondatoddal egyetértek. :wink:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.18. 11:00:17

Nem akarom elkiabálni magamat, de eddig örülök, hogy nincsenek már végre azok az "átlagai" (meccsenként 2 buta hiba).
1 az 1 elleni esetekben mindig is kiemelkedő volt, és mostanában a kirúgásai is rendben vannak. Fejlődött, az fix. Ha így fogja tenni a dolgát, akkor nem lesz kérdés, hogy a spanyol válogatottban legyen a helye.
bali 15
Director del Fútbol

2009.10.18. 10:47:19

Tátva marad tőle a szám. Nagyon jó volt tegnap. Remélem hogy legalább a Spanyol VB keretben benne lesz. Casillas mellett nincsen sok esélye de nehogy már Reina legyen az elsőszámú cserekapus :?
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.18. 10:43:15

A tegnapi mecs legjobbja, ez vitathatalan.
Egy-egy elleni szituációkban mindig is nagyon jó volt és ez most is igy van.
Amiben sokat fejlődött az a kiegyensúlyozottság. Régebb a szivem állott meg amikor hazaadták neki a labdát, most szerencsére ilyen jellegű ''gondjaim'' nincsenek.
Egész évben megbizható volt a teljesitménye.
Csak igy tovább.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Andris
Adminisztrátor

2009.10.18. 00:16:17

Hát ma 1 olyan kifutása volt, amilyet Casillasnál se szoktunk látni. A többi védés is nagy volt persze, nagyon kellettek.

Hihetetlenül jó!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.10.18. 00:15:23

Fernando írta:Igen mostanában valóban magabiztos, de azért tegyük hozzá rengeteg dolga nincs. Az meg hogy meccseket nem képes eldönteni... háát. Tudok ellenpéldát is. Tavalyi Chelsea elleni visszavágó? Kicsiket védett... Igazából ezt az oldalát nagyon nem ismerhetjük, mert nincs rákényszerítve, hogy a hátán vigye a csapatot, és nem kell meccseket meghatározó megmozdulásokat produkálnia.
Na Fernando... Remélem olvasni fogod ezt a hsz-t és hogy láttad a mai meccset. Mert most ő vitte a hátán a csapatot. Kb 7 bravúros védés, vagy 30szor passzolták neki haza a lábdát és én egy rossz megoldásra sem emléxem... Ma bőven jobb teljesítményt nyújtott mint Casillas egész szezonban...
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.18. 00:08:57

Nem tudom lehet egyedül én látom úgy a dolgokat, hogyha Casillas csinál valamit az eszméletlen, hihetetlen, emberfeletti, bezzeg ha V.V. fog valamit kommentátor annyit mond hogy szép volt. :roll:

Persze tudom Iker jobb kapus, de már nem olyan nagyon sokkal. És a legbosszantóbb mikor azzal jönnek, hogy Ő a csapat gyenge pontja azért mert 2005-ben(!) egy hagyjuk is mi volt és bakit baki hátán követett.

És szerintem már a legvérmesebb anti Valdesek se tudnának nekünk olyat okokat mondani amivel azt támasztanák alá, hogy Victor nincs a top5 kapusok között, mert szerintem bőven benn van.. (Casillas, Buffon, Cech, Reina, Valdes)

Kicsit furcsálom, hogy még egyszer se volt behívva a válogatottba.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2009.10.05. 20:37:42

Tényleg fejlődik és már csak az az egy hibája hogy a szögleteknél beíveléseknél nem tudja mit csináljon. Elindul-Megtorpan...ez a legrosszabb választás. Úgy kéne kijönnie, hogy nem néz senkit, aki az útjában van azt elgázolja, de a labda az övé legyen. Ha ezt megtanulja, akkor még egy komoly szintet lép.
Viszont ahhoz már most elég jó hogy benne legyen a válogatottban, dehát....
jelenleg nincs olyan válogatott amelyik a legerősebb 23 játékosát(vagy akármennyit) alkalmazná a keretben.
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.05. 20:24:28

Fernando írta:Igen mostanában valóban magabiztos, de azért tegyük hozzá rengeteg dolga nincs.
Szerintem a legnehezebb, amit említettél! Minket soha nem szorít be senki a tizenhatosunkra, csak egy-két kósza, de annál nehezebb kísérlettel szokták Őt riogatni, vagy kilépnek és kisebb vagy nagyobb bravúrra van szükség! Szerintem nagyon látványos az eddigi fejlődése és remélem még nincs vége, Barca szintű kapussá érett! :D
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.05. 20:10:02

Azt hiszem azért nem válogatott, mert katalán és nem akar a spanyol válogatottba menni.

Ami meg tökéletessé teszi a Barca számára: nagyon együtt él a játékkal, amikor területre sikerül belőniük a labdát nagy ritkán, akkor is sokszor ott van, ilyen téren rendkívül jól jön ki. És ez a fontos, mert a Barca nagyon "magasan" védekezik és ezért nem árt, ha valaki leghátul még le is zárja a maradék teret elég. A Beíveléseknél van problémája, amúgy bravúrokra is képes. Mind e mellett lábbal egyre jobb, magabiztosan passzol hátul akkor is, amikor 3 támadó köröz ott a 16-os környékén.

Én nagyon meg vagyok elégedve vele, és szerintem még fog fejlődni, hisz van hova. :)
Fernando
Llegenda del Barça

2009.10.05. 20:03:15

Igen mostanában valóban magabiztos, de azért tegyük hozzá rengeteg dolga nincs. Az meg hogy meccseket nem képes eldönteni... háát. Tudok ellenpéldát is. Tavalyi Chelsea elleni visszavágó? Kicsiket védett... Igazából ezt az oldalát nagyon nem ismerhetjük, mert nincs rákényszerítve, hogy a hátán vigye a csapatot, és nem kell meccseket meghatározó megmozdulásokat produkálnia.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
sneco7
Capitá del Barça

2009.10.05. 19:57:03

Hát igen a kritikusok mindig hangosabbak,ha valaki hibázik,míg,ha jól teljesít,akkor mélyen hallgat mindenki.Én is V.V. kritikusai közé tartozom/tartoztam,de amit ebben a szezonban eddig produkál illetve amit az előzőz szezon második felében produkált azt el kell ismerni.A játék minden elemében rengeteget fejlődött és ami a legfontosabb,hogy hatalmasat fejlődött koncentráció terén.Nem is emlékszem hatalmas hibára tőle mostanában,olyansra semmiképpen sem amiből gondunk adódott volna,bár lehet,hogy ez a memóriám hibája is :D 1 évvel ezelőtt még én is amellett voltam,hogy a kapus poszt a leggyengébb nálunk és jó lenne igazolni egy klasszis kapust,de most úgy tűnik,hogy végr belőle sikerül klasszis kapust nevelni.Ugyan Buffoni magasságokba talán nem érhet fel,de azt hiszem,hogy a jelenlegi Top 10-be már befér.Igazából engem meglep,hogy a teljesítménye alapján a válogatott keretének a közelébe sem fér,pedig szerintem nem rosszabb kapus már,mint a többiek,akik Casillas mögött következnek a rangsorban ráadásul tavasz óta folyamatosan jó formában van.Sőt volt időszak,amikor azt mondtam,h a formája alapján még Casillasnál is jobb volt tavasszal.
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.05. 19:45:02

Úgy látszik, ha VV jól teljesit akkor csend van ebben a topicban. 8)
El kell ismerni, h az elmúlt honapokban, sőt lassan az elmúlt évben nagyon magabiztos volt és sokat fejlődőtt.
Egy-egy elleni szituáciokban mindig is a világ legjobbjai közé tartozott, de most stabilitás, megbizhatóság terén is láthatóan fejlődött.
Nem képes arra, mint pl Casillas, h mecseket döntsön el, vagy, h a csapatot a maga hátán cipelje, de magából a maximumot kihozza az elmúlt időszakban.
Fejlődtek a kijöveteli is, bár ezek sosem lesznek világszinvonalúak...sajnos.
Ahogy Pep is mondta, Valdes a Barcelona számára a tökéletes kapus. Lehet, ez egy kicsitt túlzónak hangzik, de szerintem azért, ha jobban bele gondolok akkor igazat kell, h adjunk Guardiolanak.
Ha képes lesz hozni ezt a teljesitményt, akkor még nagyon sokáig a Barcelona első számú kapusa lesz és még nagyon sok sikert érhet el a katalán csapattal.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csaby23
Jugador del Barça

2009.09.23. 14:36:42

Úgy hiszem (kapusszemmel is nézve) valóban sokat fejlődött és szerintem még fejlődőképes,sokkal több van benne mint azt sokan hiszik.
MUTASD MEG NEKIK KOPASZ!!!:D
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.17. 03:11:19

Capon írta:Nem tartozok a Valdes szeretők közé, gyakran bírálom is. Viszont az elmúlt mérkőzéseken felfigyeltem arra, hogy Valdes nagyon sokat fejlődött a kirúgások terén. Pontosan emberhez vágja ki a labdát. Sajnos nagyon sokszor láttam már tőle, hogy senkitől se zavartatva kivágja a labdát az oldalvonalon. Tényleg szánalmas kirúgásai voltak. Ellenben mostanság meglepően pontosan passzol. Nagy segítség néha, hogy nem kell felcipelni a labdát félpályáig hanem onnan indíthatunk akciót.
Szal mostanság elégedett vagyok vele. Remélem ez az új 5-7 millás fizetése észhez térítette egyszer s mindenkorra.
ez a fizetéses cucc számomra unszimpatikussá tette, de ugyanúgy szorítok neki,h a csapat érdekeit szolgálja, és én is észrevettem amit te, +megőrizte tavalyi magabiztosságát (már a szezon legnagyobb részében), tökéletesen oldja meg eddig a feladatát, rossz szavam nem lehet rá.
hasonló folytatást!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.17. 01:14:10

Capon írta:Nem tartozok a Valdes szeretők közé, gyakran bírálom is. Viszont az elmúlt mérkőzéseken felfigyeltem arra, hogy Valdes nagyon sokat fejlődött a kirúgások terén. Pontosan emberhez vágja ki a labdát. Sajnos nagyon sokszor láttam már tőle, hogy senkitől se zavartatva kivágja a labdát az oldalvonalon. Tényleg szánalmas kirúgásai voltak. Ellenben mostanság meglepően pontosan passzol. Nagy segítség néha, hogy nem kell felcipelni a labdát félpályáig hanem onnan indíthatunk akciót.
Szal mostanság elégedett vagyok vele. Remélem ez az új 5-7 millás fizetése észhez térítette egyszer s mindenkorra.
A mai napon viszont kicsit kapkodott néha miután lassabban próbálta elrúgni a labdát. Megfigyeltem, hogy egyre többször nyugodtan a közelben lévő védőhöz passzolja, nem csak kivágja. Ma ezt akkor sose láttam, amikor Eto'o futott felé! :D Akkor mindig berezelt, bepánikolt, hiszen nagyon gyorsan odaért a kameruni! :D De amúgy nagyon magabiztos lett, sőt a bravúrok sem maradnak el, még akkor is nyugodt szívvel állíthatom, hogyha nem is volt még hatalmas bravúrra szüksége, amit sztem a kiváló helyezkedésének köszönhet. Csak így tovább Valdés! ;)
Lezárt