Ez van, nekik is lehet szerencséjük.
De majd mi holnap rendberakjuk a racingot, nehogy még elbízza magát a madrid...

Semmi gond, örülj velünkwakii írta:De ez igy nagyon nem jó!!! Capello marad indenki kussol egy ideig aztán keződik minden előről! Sehol nem lesz a csapat...Bodi írta:
Várható,hogy előbb-utóbb nyertek egy meccset [auto_cenzúra] játékkal is,vasárnap is benne volt a pakliban,most sztem összejön.
Sajnos...
De ez igy [auto_cenzúra] nem jó!!! Capello marad indenki kussol egy ideig aztán keződik minden előről! Sehol nem lesz a csapat...Bodi írta:
Várható,hogy előbb-utóbb nyertek egy meccset [auto_cenzúra] játékkal is,vasárnap is benne volt a pakliban,most sztem összejön.
Sajnos...
Várható,hogy előbb-utóbb nyertek egy meccset [auto_cenzúra] játékkal is,vasárnap is benne volt a pakliban,most sztem összejön.wakii írta:Régen vezetett egy csapat ilyen ritka [auto_cenzúra] játékkal...azt hiszem ez mindnt elárul...
Én is örülök neki, most legalább látják Kapálójék, hogy mekkora hülyék. Mondjuk eddig rosszul játszott, és ezután is [auto_cenzúra] fog sztem, de attól még kiegyenlített.huevos írta:sose örültem még real gólnak, de férfiasan bevallom Beckham góljának nagyon örülök
mert ezek mind barmok odaát, capellotól calderonon át mijatovicsig, mind-mind hatalmas barom!
(na de azért remélem nem viszi túlzásba a spiceboy...)
Ezaz! Nem játszanak jól (és ezt még szalonképesen is fogalmaztamBodi írta:Akármilyen gyengék,nem tudom elképzelni,hogy még ma is kikapjanak.
A múlt heti fordulóban is nyerhettek volna már,ha kicsit szerencsésebbek.
Persze nagyon örülnék,ha ma sem nyernének,de erre nem látok sok esélyt.
Ezt miből gondolod, mert szerintem nem javultak. Ez egyetlen jó játékosuk Higuain nem jáccik... sztem kikapnak... és ByeBye capello, byebye 16 millió euró!barca99 írta:Sztem meg tuti nem kapnak ki. Vhogy bemákolják, vagy küzdenek, de zsinórban 3 (??) vereségük nem lesz. Sajnos.
Ez a hivatalos kezdő szal fog.lionelmessi19 írta:Beckhem nem fog játszani sztem.
és ki fognak kapni, és Capello marad.
Így kerek, és szép.
Nem,nem."és nagyon sokszor fognak ki kapni,és Capello nagyon sokáig marad.lionelmessi19 írta:Beckhem nem fog játszani sztem.
és ki fognak kapni, és Capello marad.
Így kerek, és szép.
Bekem jaccik Higuain helyett? Érdekes döntés.. Ennyit Capollo szavahihetőségéről! "Beckham soha többet nem fog a Real Madridban jaccni!"- Capello19:10 - A Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Ramos, Helguera, Cannavaro, Torres, Beckham, Gago, Diarra, Guti, Raúl és Van Nistelrooy.
Namiaszösz holnaptól Michel az edző???19:06 - Amennyiben a Real Madrid ma kikap, Michel veszi át a gárda irányítását /Radio Marca/.
1-0 lesz ma nyer a sociedad sztem...Slither írta:Én speciel tudtam, hogy nem nyerünk akkor. De az idegenben volt, meg városi rangadó is. A Racing elleni kötelező teljesen más tészta.barca99 írta:Amikor tutira borítékoljuk, hogy a Real kikap, mi meg nyerünk, akkor általában fordítva sülnek el a dolgok. Ne legyen igazam, de az Espanyolra is mindenki azt mondta, hogy behúzzuk.
Én speciel tudtam, hogy nem nyerünk akkor. De az idegenben volt, meg városi rangadó is. A Racing elleni kötelező teljesen más tészta.barca99 írta:Amikor tutira borítékoljuk, hogy a Real kikap, mi meg nyerünk, akkor általában fordítva sülnek el a dolgok. Ne legyen igazam, de az Espanyolra is mindenki azt mondta, hogy behúzzuk.