Nyári igazolások v. álmok színháza?
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
--------------------------------------------------------------------------------
A 21 éves macedón csatár iránt több világhirû csapat érdeklõdik. Goran Pandev játékjogát jelen pillanatban 50-50%-ban birtokolja a Lazio és az Internazionale, de közös megegyezéssel a fiatal támadó a római sasoknál játszik. Lehet úgy mondani, hogy fél Európa megvan szédülve Pandevért. Korábban már bejelentkezett a Liverpool, a Southampton és a Tottenham is, de újabb érdeklõdõk akadtak mégpedig az Fc Barcelona és a többszörös belga bajnokcsapat az Anderlecht.
A Barcelona már a januári átigazolás során megpróbálta megszerezni Pandevet és egészen biztosan harcba száll majd a nyáron is, mivel Frank Rijkaard edzõ és Txiki Beguiristain sportigazgató nagy tehetséget látnak a fiatal strumicai támadóban.
Annak az esélye, hogy az Anderlechtben folytassa pályafutását a csatár még valószinûbb, mert olyan hirek szivárogtak ki, hogy a belgák akár felajánlanák a szupertehetséges 18 esztendõs védõt Vincent Kompanyt, akit sokan már elõre az Inter legnagyobb erõsitésének látnak a nyártól. Ebben az esetben viszont a Lazio is igen szép összeghez jutna, mivel õket illeti a játékos árának 50%-a.
A 21 éves macedón csatár iránt több világhirû csapat érdeklõdik. Goran Pandev játékjogát jelen pillanatban 50-50%-ban birtokolja a Lazio és az Internazionale, de közös megegyezéssel a fiatal támadó a római sasoknál játszik. Lehet úgy mondani, hogy fél Európa megvan szédülve Pandevért. Korábban már bejelentkezett a Liverpool, a Southampton és a Tottenham is, de újabb érdeklõdõk akadtak mégpedig az Fc Barcelona és a többszörös belga bajnokcsapat az Anderlecht.
A Barcelona már a januári átigazolás során megpróbálta megszerezni Pandevet és egészen biztosan harcba száll majd a nyáron is, mivel Frank Rijkaard edzõ és Txiki Beguiristain sportigazgató nagy tehetséget látnak a fiatal strumicai támadóban.
Annak az esélye, hogy az Anderlechtben folytassa pályafutását a csatár még valószinûbb, mert olyan hirek szivárogtak ki, hogy a belgák akár felajánlanák a szupertehetséges 18 esztendõs védõt Vincent Kompanyt, akit sokan már elõre az Inter legnagyobb erõsitésének látnak a nyártól. Ebben az esetben viszont a Lazio is igen szép összeghez jutna, mivel õket illeti a játékos árának 50%-a.
Tiziano Crudeli fan 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Mert védőkkel nem lehet eladni az újságot...LG írta:Pedik o se rossz... DE miért strikker vagy kozépályás az osszes jelolt...hol vannak a védok?!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Pedik o se rossz
... DE miért strikker vagy kozépályás az osszes jelolt...hol vannak a védok?!

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Elég kamu ez a Giggs dolog. 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Amekkora [auto_cenzúra] az a Ferrgusson, nem vagyok benne biztos, hogyy hosszabbít Giggs-szel. Még örülne is ha kapna érte pénzt.ronaldo írta:Sztem is marad. Csak megadják neki az esélyt hogy ott fejezze be a pályafutását, mikor egész életében a Mu-t szolgáltaLG írta:Gigs...már nyáron is szoba kerult...nem tom, sztem kulonosebb erosítést nem jelentene, de nekem aztán mind1. Amugy sztem nem fog jonni, marag a muuuuuuuban.
- ronaldo
- Jugador d'estrella
Sztem is marad. Csak megadják neki az esélyt hogy ott fejezze be a pályafutását, mikor egész életében a Mu-t szolgáltaLG írta:Gigs...már nyáron is szoba kerult...nem tom, sztem kulonosebb erosítést nem jelentene, de nekem aztán mind1. Amugy sztem nem fog jonni, marag a muuuuuuuban.
Forza Barca!!!
Gigs...már nyáron is szoba kerult...nem tom, sztem kulonosebb erosítést nem jelentene, de nekem aztán mind1. Amugy sztem nem fog jonni, marag a muuuuuuuban.
- ronaldo
- Jugador d'estrella
Giggs se tudo mért kellen a Barcának de hogy Forlan azt foleg nem. Itt van nekunk Eto'o Maxi Larsson ha felépul és ha minden kotél szakad akkor Messi is.Szakacs írta:A Manchester Unitedben harmatos produkcióval elõrukkoló Diego Forlán valósággal újjászületett Spanyolországban, rövid idõn belül a Villarreal meghatározó játékosává vált, egy csatár esetében nem elhanyagolható, hogy futószalagon szállítja a gólokat. Az ilyen játékosokat persze elõszeretettel hozzák kapcsolatba nagy csapatokkal, Forlán esetében sincs egy másképp, az uru támadóra a hírek szerint a spanyol listavezetõ Barcelona figyelt fel.
"Nagyszerû játékosnak tartjuk Forlánt - szólalt meg a grémium nevében Ferran Soriano. - Mégsem érdekel minket az uruguayi játékos, mivel Európa Unión kívüli országból származik, a szabályok miatt - többek között - Ronaldinho, Samuel Eto'o és Maxi López mellett nem igazán tudnánk kihasználni a képességeit" - tette hozzá a sportvezetõ, mintegy tiszta vizet öntve a pohárba.
hmmmmm Mikor hivtuk mi egyaltaln forlant-?
Forza Barca!!!
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
A Manchester Unitedben harmatos produkcióval elõrukkoló Diego Forlán valósággal újjászületett Spanyolországban, rövid idõn belül a Villarreal meghatározó játékosává vált, egy csatár esetében nem elhanyagolható, hogy futószalagon szállítja a gólokat. Az ilyen játékosokat persze elõszeretettel hozzák kapcsolatba nagy csapatokkal, Forlán esetében sincs egy másképp, az uru támadóra a hírek szerint a spanyol listavezetõ Barcelona figyelt fel.
"Nagyszerû játékosnak tartjuk Forlánt - szólalt meg a grémium nevében Ferran Soriano. - Mégsem érdekel minket az uruguayi játékos, mivel Európa Unión kívüli országból származik, a szabályok miatt - többek között - Ronaldinho, Samuel Eto'o és Maxi López mellett nem igazán tudnánk kihasználni a képességeit" - tette hozzá a sportvezetõ, mintegy tiszta vizet öntve a pohárba.
Tiziano Crudeli fan 

Ryan Giggs: Barcelona?
NSO, 2005-02-26 09:22
A spanyol FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetői kijelentették, hogy szeretnék szerződtetni Ryan Giggset a Manchester Unitedtől, ha az nem hosszabbítja meg a szerződését a szigetországi klubnál.
A katalánok már konkrét ajánlattal is előálltak: 3 millió fontot érne meg nekik a walesi játékos aláírása.
elmundodeportivon is írák,jó lenne,és nem is drága
NSO, 2005-02-26 09:22
A spanyol FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetői kijelentették, hogy szeretnék szerződtetni Ryan Giggset a Manchester Unitedtől, ha az nem hosszabbítja meg a szerződését a szigetországi klubnál.
A katalánok már konkrét ajánlattal is előálltak: 3 millió fontot érne meg nekik a walesi játékos aláírása.
elmundodeportivon is írák,jó lenne,és nem is drága

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Mascherano hogy jön Giggshez? Nem is 1 poszton játszanak, és az áruk sem ugyanaz.Szakacs írta:En ebbe semmi logikat nem ertek a masik annyi idos mint nagyapam,annyi erobol akkor mar vehetnek inkabb mascherano-t,elismerem hogy jo jatekos de mar oreg nem ???
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Egy picit öreg, de MAscherano kerül vagy 25millába a Corinthisnak, Giggs meg ingyen van
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
En ebbe semmi logikat nem ertek a masik annyi idos mint nagyapam,annyi erobol akkor mar vehetnek inkabb mascherano-t,elismerem hogy jo jatekos de mar oreg nem ???
Tiziano Crudeli fan 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Many Many thanks for CHARLIE AND COOOLTISZO!!!!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Mi is az El Mundo honlapjának a címe?
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat: