Victor Valdés
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem tartozok a Valdes szeretők közé, gyakran bírálom is. Viszont az elmúlt mérkőzéseken felfigyeltem arra, hogy Valdes nagyon sokat fejlődött a kirúgások terén. Pontosan emberhez vágja ki a labdát. Sajnos nagyon sokszor láttam már tőle, hogy senkitől se zavartatva kivágja a labdát az oldalvonalon. Tényleg szánalmas kirúgásai voltak. Ellenben mostanság meglepően pontosan passzol. Nagy segítség néha, hogy nem kell felcipelni a labdát félpályáig hanem onnan indíthatunk akciót.
Szal mostanság elégedett vagyok vele. Remélem ez az új 5-7 millás fizetése észhez térítette egyszer s mindenkorra.
Szal mostanság elégedett vagyok vele. Remélem ez az új 5-7 millás fizetése észhez térítette egyszer s mindenkorra.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Amit pozitívumként látok benne az az, hogy nagyon magabiztos és nem pánikol, ami alatt azt értem, hogy ha jönnek felé a támadók gyorsan, akkor sem csak kivágja a labdát, hogy elmenjen távolra, hanem emberhez rúgja, avagy kipasszolja a szélre, aztán úgy helyezkedik, hogy akár kaphassa vissza, nehogy baj legyen egy labdavesztésből ott hátul, de közben meg is játssza egyből a labdát. Nagyon sokat fejlődött, sztem a világ egyik legjobb kapusává nőtte ki magát és még mindig csak 27 éves!!! Még minimum 5 év van benne, ha nem több.
mindig pánikolni kezdek, ha a kapunk felé közelednek, de szerencsére remekek a védők és tegnap Víctor is ügyes volt, még a kapuba beesős helyzetet is jól megoldotta
tudom, h a fizetése körüli témát már lezárták/lezártátok, ennyit fűznék csak hozzá: mindamellett, h José papa pénzéhes és a középső fiából akar hasznot húzni, Víc a tavalyi szezon után igenis érdemelt 1 kis fizuemelést, persze a 9 millió túlzás... Szerintem, amikor kitalálta ezt az összeget, már előre gondolt a jövőre, vmiből fizetni kell a gyerektartást, ugyanis aug. 20-án megszületett Víc kisfia, Dylan, viszont Yolanda Cardonával addigra már szakítottak...

Elégedett voltam vele, amikor kelett jól védett. Nagy grat neki, mert majdnem mind1-ik kirugása tökéletes volt, jól megtalálta a labdáival az embereket a pályán.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Jól játszott ma (tegnap
) is. Nem sok dolga volt, de ha kellett magabiztosan védett, egyedül ott a vége felé volt egy kis hibája, mikor majdnem beesett a labdával a hálóba, de azt is megtudta oldani. Elég zavaró, hogy sok Barca meccset nem gyakran néző emebr, folyton azzal jön, hogy Victor nem Barcelona szintű kapus, pedig az utóbbi években nagyon sokat fejlődött..
Ez már nem az a Valdes aki belelövi a labdát Villába, és hasonló hibákat követ el. Azt hiszem, rá nagyon panasz nem lehet.

Ez már nem az a Valdes aki belelövi a labdát Villába, és hasonló hibákat követ el. Azt hiszem, rá nagyon panasz nem lehet.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
nem sokat változott Valdes, simán felismerhető, Reina már nehezebben menne.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- t.henry5511
- Jugador del Barça
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért ma szépen kifogta mindenkinek a szemét...
Mindenképp bíztató volt a játéka, és remélem hogy az egész szezonban ilyen magabiztos lesz majd, szükség lesz rá nagyon.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Tetszik ez a fizetési rendszer, ha nagyon pénzt akar keresni, akkor fog hajtani rendesen, nem lesz Ronaldinho hatás!
Bár ettől nem tartok VV esetében. Örülök, hogy hosszabbított, nem is olyan sok pénzért, és az évek során egész megbízható ponttá vált a csapatban.

Én személy szerint örülök, hogy hosszabbított, szerintem megérdemli ezt ez 5 milliós alapbért (főleg, ha tényleg Pep is beleszólt a dologba), ha meg ismét fantasztikusan játszik/unk és címeket nyer a csapat, nem hiszem, hogy bárkinek kifogása lesz a +2 millió ellen. 

- Varatrix
- Director del Fútbol
Megállapodás az lesz.tomipop írta:Ki tud valami újjat?
V.Valdes nem rossz kapus , de amit ő kér ,azért annyira mégsem.
Én jó múltkor halottam Petr Cech nevét is,mint lehetséges igazolást.
És legyünk őszinték: talán jobb játékos is Cech.
Kaká a reálnál 9 milliós évi fizetése lesz.És Valdes is ennyit kér a barcától.Szerintem nevetséges.
A bekapott kevés gól sem százszázalékban rajta múlt,inkább Puyol-ék hatékony(és legjobb) védekezésén.
Valdez 9-et akart a Barca 6.ot adna.
7 millió körül fog keresni.
De a cikkeket visszanézed, ott van valahol.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Ez az ügy már rég lezárult megegyeztek 7 millió körül.tomipop írta:Ki tud valami újjat?
Kaká a reálnál 9 milliós évi fizetése lesz.És Valdes is ennyit kér a barcától.Szerintem nevetséges.
A bekapott kevés gól sem százszázalékban rajta múlt,inkább Puyol-ék hatékony(és legjobb) védekezésén.
-
- Barça C
Ki tud valami újjat?
- Andris
- Adminisztrátor
Na tessék. Nem akarom megint azt mondani, hogy én megmondtam, de én megmondtam.
Szó nem volt itt igazából olyanról, h egy ilyen zsíros szerződést visszadobnának. Ez baromi jó példa arra amit kb két éve hajtogatok minden igazolási szezonban itt nektek. Egy újság se szent, egy újságíró szava se szent. Ismerni kell valamennyire a forrást általánosságban, ezt a társaság jórésze már elsajátította, aztán át kell gondolni hogy ennek mi a tényszerű része, abból látszik hogy mi lehet esetleg kitaláció, és azokra a részekre ráhúzni a józaneszeteket, meggondolni hogy mi lehet reális és mi nem. Garantáltan kevés meglepetés ér titeket. Ezt mind csak azért írom le ismét, mert úristen hányan írtátok le VVt, hányan küldtétek el melegebb éghajlatra, és mint kiderült és ahogy mondtam, kb teljesen alaptalanul.
Aláírja azt a hatost boldogan, mi meg bosszankodunk mert csak 5öt érnek a szolgálatai, aztán két hét múlva már mindenki boldog.

Szó nem volt itt igazából olyanról, h egy ilyen zsíros szerződést visszadobnának. Ez baromi jó példa arra amit kb két éve hajtogatok minden igazolási szezonban itt nektek. Egy újság se szent, egy újságíró szava se szent. Ismerni kell valamennyire a forrást általánosságban, ezt a társaság jórésze már elsajátította, aztán át kell gondolni hogy ennek mi a tényszerű része, abból látszik hogy mi lehet esetleg kitaláció, és azokra a részekre ráhúzni a józaneszeteket, meggondolni hogy mi lehet reális és mi nem. Garantáltan kevés meglepetés ér titeket. Ezt mind csak azért írom le ismét, mert úristen hányan írtátok le VVt, hányan küldtétek el melegebb éghajlatra, és mint kiderült és ahogy mondtam, kb teljesen alaptalanul.
Aláírja azt a hatost boldogan, mi meg bosszankodunk mert csak 5öt érnek a szolgálatai, aztán két hét múlva már mindenki boldog.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Capon
- Llegenda del Barça
Ha ez ebben a formában megvalósul, akkor én sem fogom tőle sajnálni ezt a pénztGuardiola írta:Emellett még nem is ismerjük a szerződés részleteit lehet 4 millió alap 2,5 eredménytől függő és ugye ha ismét összejön egy triplázás akkor senki sem fogja sajnálni tőle a 6,5-öt...

A lojalitását másféle képen is kimutathatta volna.
Én valahogy a saját nevelésektől azért a hálát is elvárnám a klub iránt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Egy saját nevelésű játékos mindig értékesebb mint egy igazolt.
Ebben a fizetésben nem csak a teljesítmény van benne, hanem a játékos lojalitása is. Ne feledjétek, hogy ez a vezetőség volt az amelyik fizetéseket csökkentett amikor arra volt szükség, tudják mit csinálnak...
Emellett még nem is ismerjük a szerződés részleteit lehet 4 millió alap 2,5 eredménytől függő és ugye ha ismét összejön egy triplázás akkor senki sem fogja sajnálni tőle a 6,5-öt...
Ebben a fizetésben nem csak a teljesítmény van benne, hanem a játékos lojalitása is. Ne feledjétek, hogy ez a vezetőség volt az amelyik fizetéseket csökkentett amikor arra volt szükség, tudják mit csinálnak...
Emellett még nem is ismerjük a szerződés részleteit lehet 4 millió alap 2,5 eredménytől függő és ugye ha ismét összejön egy triplázás akkor senki sem fogja sajnálni tőle a 6,5-öt...
Be(/El)néztem.Livia Drusilla írta: Ezt nem a jelenlegi, hanem az egyik előző ügynöke mondta, aki szerint Valdés Papa az évek során több ügynököt is "elfogyasztott"...![]()
![]()
++ Szerintem írhatnak már bármit, és teljesíthet bárhogy, olyan rosszul jött ki ez az egész igazolásos történet, h nagyon sokan egyszerűen nagyítóval fogják keresni a hibáit...ami amúgy nem túl jó...

Az utolsó mondatod sajna előrevetíti az itteni állapotokat. Sajna kis túlzással, eddig is csinálhatott akármit 50 meccsen, ha 3on hibát vétett, gyorsan elfelejtik néhányan azt az 50et, melyeken jó átlagot hozott, és a legélesebb szitukra hozta a legjobb formáját.
- Bogci
- Jugador del Barça
Na jó jó ...de élete végéig hálásnak kell lennie az apjának ???? Meg azért ha valaki hallgat a szüleire is nem kell mindent úgy csinálni ahogy apu vagy anyu mondja . Pl. kérhettek volna alapból 7milkát lehet abból nem lett volna akkora botrány
Valdesnek éreznie kellett volna hogy azért ilyet nem kellene megengednie magának akkor is ha az apja mondta ....

Valdesnek éreznie kellett volna hogy azért ilyet nem kellene megengednie magának akkor is ha az apja mondta ....

Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
-
- Entrenador del Barça
Valószínűleg Valdes abban is sokat köszönhet az apjának, hogy egyáltalán eljutott idáig, és ilyenkor általában nem szoktuk elküldeni apucit a búsba. Nehéz emberek meg mindig is voltak, csak ez esetben egy kicsit túlzásba vitték a dolgot.Bogci írta:Na de gondolj már bele VV 27 éves (egy felnőtt ember ) csak tudja már mi merre hány méter miért kellene az apjára hallgatnia ???)9 milla elég ütős ... szerintem ezt Valdes is tudja hogy pofátlanság .... nem tudom mire gondolt mikor hagyta hogy ennyit kérjen az ügynöke .... De minek neki ügynök ha a faterja ilyen szinten beleszólhat az egészbe ???
Amúgy szerintem nem történt semmi különös. Eddig is egy csomó mindenki utálta a kopasz feje, a rágózása vagy éppen a Liverpool ellen bekapott gólja miatt. Most itt egy újabb pont, ami miatt lehet utálni.
Ennek ellenére nekem továbbra sincs semmi bajom Valdessel, és az is hidegen hagy, hogy mennyit keres. Továbbra is annyit várok tőle, mint eddig. Az legutóbbi szezont szerintem lehet etalonnak tekinteni, csak így tovább.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Bogci
- Jugador del Barça
Na de gondolj már bele VV 27 éves (egy felnőtt ember ) csak tudja már mi merre hány méter miért kellene az apjára hallgatnia ???)9 milla elég ütős ... szerintem ezt Valdes is tudja hogy pofátlanság .... nem tudom mire gondolt mikor hagyta hogy ennyit kérjen az ügynöke .... De minek neki ügynök ha a faterja ilyen szinten beleszólhat az egészbe ???
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
- matyi25
- Capitá del Barça
Na ha már így pengetjük a pénzt VV-nek akkor nagyon gyorsan hosszabítsunk Yayával aki nem mellesleg 5 millióval kevesebbet kap mint VV, pedig szerintem fordítva kéne leni a helyzetnek. Yaya kapna 7 milliót és VV 2,5-3 milliót. Szóval YAYANAK SZERZŐDÉST

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
Nem tudom,h milyen végzettségű a fater,de VV-nél biztos több a sütnivalójaBogci írta:Jó béna Valdes ha az apja ennyire befolyásolhatja azt amit ő szeretneBiztos be van fenyítve otthon vagy én nem tudom ...de biztos hozzá is eljutnak olyan hírek hogy nagyot esett a népszerűsége emiatt a balhé miatt - szerintem ezt azért ő sem akarta .... És ha már megkapta a 7milliót akkor legyen hű a fizetéséhez mutassa meg hogy megérdemli ... nekem nincs vele bajom ( ő is ember ő is hibázhat -de ha lehet keveset tegye
)

Ezt elismerem, bár szerintem nem minden az aminek látszik.A pénzéhes hozzáállásával!
A számára a klubhűség = a pénzéhséggel. Gondolj bele, csak 1 millával kap kevesebbet, mint Xavi...Nem teljesen korrekt elosztás. VV messze nem olyan súlyú tagja a csapatnak, mint VV.
Eddig sem volt a szívem csücske, mostantól a népszerűségi indexe pedig tovább esett...
De VV-t ez az eset előtt is rengetegen utálták, és ezt meg már nem tudom miért, véleményem szerint nem érdemelte meg