LM10 írta:Ujabb ok, h miért ne adassuk be a védőoltást

A focisták sem kapják meg, pedig ők a legdrágábbat is megkaphatnák. Ez egy sima influenza amit most felkaptak, h válság alatt több pénze legyen a gyógyszeriparnak...egyszerűen elkapta 3 Barcás, de pár nap múlva kigyógyulnak...normál egészséges ember nem halhat bele. Akinek van vmi elégtelensége azok halhatnak bele, de azt is meg lehet vhogy előzni. Akik meg egészségesek voltak, azok magában a védőoltásban halltak meg.
azért az kicsit erős hogy a védőoltástól bárki is meghalhat. a védőoltás elölt vírust tartalmaz, attól aztán senkinek semmi baja nem lesz, maximum 4-5 napig fáradtság, izomfájdalom, enyhe szédülés, ilyenek. és szerintem ezért nem kapták meg a játékosok a szurit, mert a vezetőség nem akarta kockáztatni hogy bárki akármit is kihagyjon amiatt mert éppen akkor jöttek ki rajta az utóhatások és éppen egy kupac agyonmosott tehéntrágyának megfelelő fizikai állapotban van.
(persze TELJESEN ELENYÉSZŐ értsd 1/10000000 esetben vannak komolyabb mellékhatások is, de ez főleg azoknál van akik allergiásak a vakcinában levő többi anyagra és voltak olyan intelligensek hogy ezt nem közölték az orvossal)
amúgy a vírus tényleg nem komoly, egy sima szezonális influenza minden évben 10x ennyi embert elvisz, csak annyi a különbség, hogy h1n1 inkább a fiatal, 1976 után született korosztályra veszélyes (1976-ban volt egy nagyon kevés embert érintő fertőzéshullám az usában és cserébe kb az egész nyugati világot beoltották ellene ergo ők ugye immunisak erre is)
szerintem amúgy az oltás nem rossz dolog, valószínűleg az égvilágon semmi haszna, de semmi baj nem származhat abból ha valaki beadatja és ha esetleg mégis 'szükséged lenne rá' akkor meg nagyon jól jön hogy nem kell végigszenvedned a vírust mert nagyon kaki (pár haverom már átesett rajta éshát elég elhúzódó és iszonyatosan kiüt. na ennyi. írtam egy regényt. ha valaki idáig eljutott az megérdemel egy sört