Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ja értem, akkor grat!kurdt írta:Váááááááááááááááááááááááááá
nagyon hülye vagyok, én nyetem 6-4-re, nem Slither
Matyi, most azért utasítottam vissza a dolgot h tudd h ez már az elődöntő!!!
Addig nem fogadom el, amíg erre nem reagálsz!
Slither, tőlem akár most is mehet!kurdt írta:Na, megvanaz "Ozsi-szabály" első kézzelfogható eredménye:
Slither (-EuroBarca-) - kurdt (brainsampler): 6-4
Igazán remek kis parti volt, remek megoldásokkal, szerencsével, pechhel, egyszóval mindennel...
És ell kell mondani, hogy Slither igazán remekül játszik ahhoz képest. hogy csak a napokban kezdte!
Mégegyszer köszönöm a játékot!
Matyi, elődöntőt mikor?
Köszi! Tényleg jó volt, bár voltak hatalmas hibák mindkét oldalon.Mihu írta:Na mindegy, jó játék volt azértGratula
Én személy szerint benne vagyok...ozsimiki írta:Talán még nem késtem el az ötletemmel,és javaslatommal. (bár egy negyeddöntő már lement,de ott nem állt fent az a szitu amiről írok...)
szóval SZERINTEM, ha 4-4-es helyzet adódik,akkor két gammel kelljen nyerni. (mint teniszben) Mert azért itt elég sok játékosnak nagy előny a kezdés, ne az döntse el,h épp kire esik a kezdés joga adott esetben...
szóval értitek...mert az első játékot is véletlenszerűen kezdi hol az egyik hol a másik, de ha eljutnak 4-4ig, nagy előny lehet annak aki az "utcsót" kezdi...
benne vagytok?
Elődöntőben a Kurdt-Slither páros egyikét kapom.MessiFan írta:Matyi, szerintem majd Puyollal fogsz összekerülni. Megnézném live-ba azt a meccset
Bocs, épp kajálni voltam, előtte meg játszottam egyet...Slither írta:Most próbáltalak kihívni, de nem sikerült. Így viszont el kell mennem fél/1 órára. Vagy 6-ra vagy fél 7-re itt leszek megint.kurdt írta:Slither, mostantól állok rendelkezésedre!
Most próbáltalak kihívni, de nem sikerült. Így viszont el kell mennem fél/1 órára. Vagy 6-ra vagy fél 7-re itt leszek megint.kurdt írta:Slither, mostantól állok rendelkezésedre!
Nahfcbarca0827 írta:Először is mégegyszer bocsi a tegnap estiért, másodszor, ha befejezted a meccset, utána nyomhatunk egyet, ha gondolod.Mihu írta:Valaki most esetleg? Michael_Black néven vagyok fent.![]()
Matyi, grat!
Először is mégegyszer bocsi a tegnap estiért, másodszor, ha befejezted a meccset, utána nyomhatunk egyet, ha gondolod.Mihu írta:Valaki most esetleg? Michael_Black néven vagyok fent.