Egy-két real szurkoló véleménye csapatuk jelenlegi teljesítményéről, játékosokról(nem a madridistáról):
"Beckham jelenleg a legjobb mezőnyjátékos a Realba..."(ajaj, akkor baj van)
" A csapatban nincs ewgyetlen egy bal középpályás sem. Szerinte ez a leggyengébb pontja a csapatnak. Én előbb vettem volna egy bal középpályást, mondjuk Sneijdert az Ajaxból, mint Cassanot vagy akár Cicinhot."(egy értelmes Real drukker)
"Én mindenesetre sírva fakadnék, ha Becks elmenne, mert jelen pillanatban az ő eladott mezei az egyetlen bevételünk (valahol olvastam, hogy a saját árárt az első hónapban visszahozta), és ő az egyetlen, aki akar valamit a pályán" (ja..egy fotót)
"Sheva ide akart jönni, már többször yilatkozta, hogy gyerekkori álma a Real (őszintén, kinek nem, legfeljebb a katalán gyerekeknek)." (soroljam???)
"Ja, és ha az idióta elnök marad a posztján, akkor egy-két éven belül 100 millióért idehozza Ronaldinho-t is, ebben biztos vagyok. És akkor együtt lehet a cimbijeivel..." (fogadjunk?)
"HAJRÁ REAL!
REAL SOCIEDAD"( hi-hi)
"Egy csatár kellene már..."(még 1?)
"valahogy visszahozni pl Morinetest, mielőtt visszavonulna. Nem annyira fiatal, de a Liverpoolban annak ellenére, hogy mekkora formában volt leamortizálták, és alig kap lehetőséget"(...)
"Luxe! A kapuban kicseréljük Casit Dida-ra"(húha

)
"és így lenne akko: casillas-cicinho,cris(alex),lucio,roberto carlos.edu dracena,emerson-robinho,baptista-ronaldo,adriano " (pfff)
"de kéne még egy középpályás (emerson,edu dracena) egy védő (lucio,cris,alex) és egy csatár(adriano) " (No Comment...)
Ezt egy realos fórumról szedtem