Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
bebjack
Barça B

2006.01.07. 13:40:14

A Figo ügyre visszatérve:
Azért nagy veszteség volt nekünk annak idején Lajos elmenetele. Amellett, hogy a legjobb játékosunkat (persze Rivaldo mellett) és csékánkat orozták el, sztem leginkább lélektanilag tett be nekünk az ügy. Ezzel az üzlettel Perez egyértelműen rájátszott a madridi sociók azon érzelmeire, hogy megalázzák az ősi riválist. Ezzel meg is alapozta a népszerűségét ott, sztem abba, hogy még mindig viszonylag töretlen Perez nimbusza Madridban, ez is belejátszik (a pénzügyi sikerek mellett). Persze az akkori elnökségünk elkezdte szórni a pénzt értelmetlen igazolásokra, aminek még a közelmúltban is ittuk a levét (miközben Rivaldót is elszórtuk).

Az mondjuk tény, hogy hosszútávon jól jöttünk ki az esetből, és nem mi tapasztaltuk meg, milyen egy öregedő primadonna hatása a csapat moráljára :wink: , és így utólag visszagondolva örülök, hogy tőlünk még jó pénzért vitték el, de akkoriban sztem minden Barca-drukkernek nagy fájdalom volt az átigazolása.
Cassanóról annyit, hogy már aggódtam, hogy mikor találják meg Figo méltó utódját, már ami a morálromboló mentalitását illeti, de most már megnyugodtam. Tényleg jó játékos, de sztem amint visszatér Raul, a szent tehén, és Cassa leül a kispadra, tuti elkezdi a hisztit, ahogy Rómában. A Real a mostani átigazolási időszakban is jó sok egót pumpált a keretbe, amíg nem mennek oda csapatemberek, addig ott maradnak, ahol vannak. (de ez legyen az ő gondjuk :wink: ) -bocsi a terjedelemért
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.01.07. 10:35:29

" A csapatban nincs ewgyetlen egy bal középpályás sem. Szerinte ez a leggyengébb pontja a csapatnak. Én előbb vettem volna egy bal középpályást, mondjuk Sneijdert az Ajaxból, mint Cassanot vagy akár Cicinhot."(egy értelmes Real drukker)
ez a legnagyobb hülyeség :)
kéne nekik 2 védekezőközéppályás meg egy középsővédő
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.01.07. 02:55:52

Egy-két real szurkoló véleménye csapatuk jelenlegi teljesítményéről, játékosokról(nem a madridistáról):
"Beckham jelenleg a legjobb mezőnyjátékos a Realba..."(ajaj, akkor baj van)

" A csapatban nincs ewgyetlen egy bal középpályás sem. Szerinte ez a leggyengébb pontja a csapatnak. Én előbb vettem volna egy bal középpályást, mondjuk Sneijdert az Ajaxból, mint Cassanot vagy akár Cicinhot."(egy értelmes Real drukker)

"Én mindenesetre sírva fakadnék, ha Becks elmenne, mert jelen pillanatban az ő eladott mezei az egyetlen bevételünk (valahol olvastam, hogy a saját árárt az első hónapban visszahozta), és ő az egyetlen, aki akar valamit a pályán" (ja..egy fotót)

"Sheva ide akart jönni, már többször yilatkozta, hogy gyerekkori álma a Real (őszintén, kinek nem, legfeljebb a katalán gyerekeknek)." (soroljam???)

"Ja, és ha az idióta elnök marad a posztján, akkor egy-két éven belül 100 millióért idehozza Ronaldinho-t is, ebben biztos vagyok. És akkor együtt lehet a cimbijeivel..." (fogadjunk?)

"HAJRÁ REAL!

REAL SOCIEDAD"( hi-hi)

"Egy csatár kellene már..."(még 1?)

"valahogy visszahozni pl Morinetest, mielőtt visszavonulna. Nem annyira fiatal, de a Liverpoolban annak ellenére, hogy mekkora formában volt leamortizálták, és alig kap lehetőséget"(...)

"Luxe! A kapuban kicseréljük Casit Dida-ra"(húha :roll: )

"és így lenne akko: casillas-cicinho,cris(alex),lucio,roberto carlos.edu dracena,emerson-robinho,baptista-ronaldo,adriano " (pfff)

"de kéne még egy középpályás (emerson,edu dracena) egy védő (lucio,cris,alex) és egy csatár(adriano) " (No Comment...)

Ezt egy realos fórumról szedtem :)
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
totobike
Jugador del Barça

2006.01.06. 14:07:01

hát igen már lekzdték mintázni az 5 méter magas totti szobrot mellé pedig a fél méteres cassano szobrot hogy szimbolizálják melyikük mekkora játékos :D :D
Charlie
Öreg Harcos

2006.01.06. 14:04:48

Az a csúf hogy ezzel rengetegen egyet is értenek,ha a berber mondja akkor az úgyis van,cassano jobb mint Totti.Közben meg a nyomába se ér,mert cassano egy hisztis ribanc,aki majd ha lecserélik,letépi a ga(y)laktikus mezét,és hozzáb*ssza a jelenlegi,sokadik edzőjéhez.

Közben meg Totti egy ikon,ő fog lassan a farkas szobor helyén díszelegni Rómában.
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2006.01.06. 14:09:09-kor.
totobike
Jugador del Barça

2006.01.06. 14:03:24

ja bocs azt hittem hogy te szeretted a cassanot elnézést
én mondtam hogy nem szeretem valójában gyűlölöm
nagyon utálom én is a ragyás fejét és nem azért mert ragyás a feja hanem mer egy hisztis .....
Boixos
Llegenda del Barça

2006.01.06. 14:00:01

totobike írta:Hát persze valamit tud azé ha most azé a reálba jáccik
ez nem evidencia. játszanak ott pavónok is. :D
cassanót egyébként én kifejezetten [auto_cenzúra] alaknak tartom az elmúlt egy-másfél évi ténykedése alapján.

nyitásnak olyat szólt be odakint, h: azt mondta zidane, h ő (mármint cassano) jobb zsugás, mint totti, és mivel ezt egy zidane mondta, aki ugye annyi mindent nyert már, és a világ egyik nagy játékosa, neki el kell, h higgye.

erre mondta egy nagyon kedves római testvérem a következőt (remélem, nem haragszik meg, h ide idézem):

Cassano és Zidane beszélgetnek:

- Ciao Antonio, hogy nézel ki, vazze ?
- Ciao, miért?
- Mi itt a margitnál szépek vagyunk, parfűmöt adunk ki, szőkítjük a hajunkat, tudod... !
- És én mit tegyek ?
- Te, te huzzál zsákot a fejedre....

S Cassano azóta zsákkal a fején jár, mert Zidane azt mondta és Zidane egy olyan focista, aki mindent megnyert, és Zidannek igaza van mindenben..
PUYOL-XAVI-INIESTA
totobike
Jugador del Barça

2006.01.06. 13:51:26

Hát persze valamit tud azé ha most azé a reálba jáccik :D és ez remélem nem számit nyalásnak
Csak nem annyira szimpi
:?
Boixos
Llegenda del Barça

2006.01.06. 13:47:57

maradjunk a cassanonál. :D
azért nagyon tud az a gyerek, ha akar. azon a zvezda elleni meccsen is jól játszott, igaz, a 11est ellazázta. én egyébként oda sem engedtem volna a zsugához.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2006.01.06. 13:45:10

fúh, mielőtt nagyon belemerülnénk, az olaszfoci-témát a serie a topikban folytassuk :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
totobike
Jugador del Barça

2006.01.06. 13:44:55

doki írta:Cassano szerintem egy bizonyosfajta zseni(nem egy Ronaldinho,de tényleg jó),szerintem ha a reál edzője kezelni tudja majd őt,akkor fantasztikus dolgokat fog mutatni!(és ettől félek is majd a jövőre nézve,ha igazolnak még mellé)
Zseni???? Inkább egy 10 éves kis csitri majd most is nyafogni fog hogy ez így nem jó úgy nem jó meleg van hideg van minden baja lessz mint ja és nemtudom látte-e valaki a sport tv-n az uefa cupában őket amikor kikaptak egy keleti csapattol ha jól emléxem akkor crevenátol akko milyen 11-est rugott a cassano
szegény kicsit besült:D
totobike
Jugador del Barça

2006.01.06. 13:41:23

azt elismerem hogy a berlusconi kupákon és az olasz kupákon kívül semmit nem nyernek és tény hogy rengeteg pénzt vernek el felesleges játékosokra és rosszul igazolnak de jelen pillanatban talán ők és a milán jáccák a legszebb footballt olaszországban mert nem olyan taktikus hülyeséget mint a juve mert azt nézni is rossz és ezek után csodálkoznak hogy nem mennek ki annyian egy juve meccsre mint egy milán vagy inter vagy "roma" meccsre. De abban igazad van hogy remek az utánpótlás nevelésük de valahogy nem szeretem őket eddig a cassano és a totti miatt már csak a totti maradt.
doki
Entrenador del Barça

2006.01.06. 13:39:37

Cassano szerintem egy bizonyosfajta zseni(nem egy Ronaldinho,de tényleg jó),szerintem ha a reál edzője kezelni tudja majd őt,akkor fantasztikus dolgokat fog mutatni!(és ettől félek is majd a jövőre nézve,ha igazolnak még mellé)
totobike
Jugador del Barça

2006.01.06. 13:35:54

ebben egyet értek ennyi brazilt nem volt értelme odavinni vagy ha már vittek oda akkor egy olyan vadállat emerson kellett voona labdaszerzőnek és nem Gravesent vagy Pablo Garcia-t vagy még egy Lúciot vittem volna hátra
Boixos
Llegenda del Barça

2006.01.06. 13:34:11

totobike, azért mondtam az interre, amit mondtam, mert annak ellenére, h rendszeresen egy valag pénzt költenek játékosokra, mégis csak szökőévenként nyernek valamit. persze a fantasztikusan értékes berlusconi kupákon kívűl.
igazad van, az ASR is kakiban van, nem is kicsiben, mégis még csak max kisiskolások azok a gyerekek, akik a legutóbbi bajnoki cím megszerzésekor születtek, nem pedig majdnem apukák, mint az inter esetében. a szurkolótáborának pedig nem ér a nyomába senkisem olaszországban.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Silvanus
Director del Fútbol

2006.01.06. 13:30:24

És hogy egyfajta irányvonalat mutassak reagálnék is itt egy-két hozzászólásra.

Igen, a Real most nagy hullámvölgyben van, amelyben még szerintem messze nem jutott le az aljáig! És a felfelé íveléstől még nagyon-nagyon messze van! Annak ellenére, hogy valóban jó játékosokat próbálnak meg igazolni, vannak már jó játékosaik is...
Való igaz, hogy valami az egész kerettel nem stimmel, azaz a hangulattal! Hiába a jó focisták, nincs jó morál, nincs cél, nincs meg bennük az a tűz, mint pl.: a Barcában! Széthúzás van a spanyolok és a brazilok közt, szóval így nehéz előre tekinteni! Szerintem ott nagy vérfrissítésre lenne szükség, de nem elsősorban a játékosok között!!! PEREZ - No comment! Én rég menesztettem volna a pártolók helyében!... Nagyon fura, hogy ilyen bomba biztos a helye. :roll:
"Més Cuen un Club"
totobike
Jugador del Barça

2006.01.06. 13:26:27

Boixos írta:azért olyan nagyon nem tudja a frankót a figo, ha itália egyik legnagyobb lúzercsapatához, az interhez ment. (elnézést az inter-szimpatizánsoktól!)
sztem csak törte a seggét a pad és nem akarta megvárni, amíg lapátra teszik.
Tudom hogy Roma szurkoló vagy dehát csak annyit szeretnék kérdezni mér fos az inter ő ha jól tudom 2. vagy 3.-ik a roma hányadik nagyon nem szeretem az olasz focit de a roma ha jól tudom most gondokkal küzd nem igaz?
Azt én se értem mér nyalás az ha ilyet írt a sergio mér amiko 5 évvel ezelött a reál volt európa legjobb csapata akko te se mondhattad mer az nyalás
Silvanus
Director del Fútbol

2006.01.06. 13:25:47

Tényleg olyan dolgokról vitáztok itt, amiknek semmi értelme. A Real most hullámvölgyben van, ez tény! De nem lesz ez mindig így, lesznek ők még bajnokok, lesznek BL győztesek, bár nem mostanában való igaz. Ezért értelmetlen egymás agyát borzolni azzal, hogy a másik képébe vágjuk a magunkét, mert előbb-utóbb úgy is visszakapjuk! NA! Akkor ennek fényében maradjunk meg annál, hogy ebben a topikban csak nyugodtan, korrekten, és tisztelettudóan társalgunk a Real és a Barca igen nagyszerű baráti viszonyáról!!! :wink: Köszönöm!

És az új fórumozóknak, akik itt elég durva szavakat használnak, és szeretnek összevisszaságokat leírni, rövidítéseket, és hasonlókat: kérem figyeljenek oda, ez nem egy kocsma! Ez egy fórum, írjatok normálisan, tisztelettudóan! Kérlek! Köszi...
"Més Cuen un Club"
Boixos
Llegenda del Barça

2006.01.06. 13:21:15

sergio, sacchi sztem ezt rendezzétek le privátban, vagy odaát a cassano-topikban.

és ha már cassano. láttam, ki voltak akadva odaát páran, h milyen a fizikai állapota a kölyöknek.
azt leszögezném, nem csinálták ki Romában. ha nem azzal töltötte volna az idejét az a paraszt, h üzenget a capellonak, meg összevissza szivatja a Klubot (és persze a Klub is őt), akkor talán nem így nézne ki.
megmondhatta volna már az elején a romai illetékeseknek, h nem akar ott játszani, nem kellett volna pár százezer eurón szaroznia. pláne, h miután megtudta, h a madrí is kergeti, egyből ők lettek álmai csapata. amikor annak idején kiszedték a bari szemétdombról, akkor persze még az ASR volt a legjobb.
most ő fogja azt mondani, h arra született, h a madridban játszon, mint régebben egy másik hasonszőrű, pénztárcaszívű kollégája.
PUYOL-XAVI-INIESTA
igeorgy
Jugador del Barça

2006.01.06. 13:15:32

ha azt nézzük h amikor elment a barcaból (lehet h tőle függetlenül) azért elkezdődött egy pechszéria...Roni érkezéséig...ami azért nemkis idő volt...és a margit ugyanilyen széria elé néz...pedig a keret jó, habár csatárilag túlzásokba esnek már megint...lényeg az h mindegy h hova ment a lényeg h elment és ez eddig nekünk jó...ha bonyolultan is de erre akartam kijukadni...
Boixos
Llegenda del Barça

2006.01.06. 13:07:53

azért olyan nagyon nem tudja a frankót a figo, ha itália egyik legnagyobb lúzercsapatához, az interhez ment. (elnézést az inter-szimpatizánsoktól!)
sztem csak törte a seggét a pad és nem akarta megvárni, amíg lapátra teszik.
PUYOL-XAVI-INIESTA
igeorgy
Jugador del Barça

2006.01.06. 13:03:32

csak egy dologra hínám fel a figyelmet...szóval azért ez a figo gyerek tud vmit...amikor itthagyta a barcat akkor kezdődött el az említett hullámvölgy, ami mára csak egy rossz, lidérces és a tv előtti megzuhanásos emlék...tudjok hova igazolt...és a margit szekere mégjobban +lódult...majd szeretett barátunk talján földet választotta és a fehérek azóta nem virgonckodnak.
Amit pedig Guti mondott még régen, h szivesen látná a barcát a 2osztályban...visszaütött..ellenben azt mondom szükség van egy erős madridra, hiszen úgy édesebb a győzelem, a bajnokicím,kupa,bl...tehát jobb egy nemes vadat legyőzni...
Lio3030
Barça C

2006.01.06. 12:24:37

Ha észrevettétek a real jo jatekosokat igazol de amint magukra öltik a mezt egyből csicskák lesznek
Forca Barcelona
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.01.06. 10:36:11

Nem személyeskedni! :evil: + finomabban...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2006.01.06. 10:18:36

mINDEN CSAPATNÁL VAN HULLÁMVÖLGY,MINT ami most van a reálnál,volt a barcánál évekig.nem szidkozódnánk,és nem űznánk gúnyt a madridból,ha nem tették volna ugyamezt a reálszurkolók,amikor a Barcának nem ment....
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Lezárt