2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ez a legnagyobb hülyeség" A csapatban nincs ewgyetlen egy bal középpályás sem. Szerinte ez a leggyengébb pontja a csapatnak. Én előbb vettem volna egy bal középpályást, mondjuk Sneijdert az Ajaxból, mint Cassanot vagy akár Cicinhot."(egy értelmes Real drukker)
ez nem evidencia. játszanak ott pavónok is.totobike írta:Hát persze valamit tud azé ha most azé a reálba jáccik
Zseni???? Inkább egy 10 éves kis csitri majd most is nyafogni fog hogy ez így nem jó úgy nem jó meleg van hideg van minden baja lessz mint ja és nemtudom látte-e valaki a sport tv-n az uefa cupában őket amikor kikaptak egy keleti csapattol ha jól emléxem akkor crevenátol akko milyen 11-est rugott a cassanodoki írta:Cassano szerintem egy bizonyosfajta zseni(nem egy Ronaldinho,de tényleg jó),szerintem ha a reál edzője kezelni tudja majd őt,akkor fantasztikus dolgokat fog mutatni!(és ettől félek is majd a jövőre nézve,ha igazolnak még mellé)
Tudom hogy Roma szurkoló vagy dehát csak annyit szeretnék kérdezni mér fos az inter ő ha jól tudom 2. vagy 3.-ik a roma hányadik nagyon nem szeretem az olasz focit de a roma ha jól tudom most gondokkal küzd nem igaz?Boixos írta:azért olyan nagyon nem tudja a frankót a figo, ha itália egyik legnagyobb lúzercsapatához, az interhez ment. (elnézést az inter-szimpatizánsoktól!)
sztem csak törte a seggét a pad és nem akarta megvárni, amíg lapátra teszik.