Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sanama írta:Ma a mezőnyben azért már fényévekkel jobb volt,mint az elmúlt 2hónapban.ozsimiki írta:Ma mindent kihagyott,helyzetek már megvoltak,de mindent,pedig egy-két gól nagyon kellene neki és az önbizalmának, ez meg volt 11esből, ami nem kis teher volt 4 ilyen ziccer után.
remélem ez kicsit felfelé indítja el,mert nagyon mélyen van fejben.
gyerünk Zlatan!
4ziccere volt, kihagyta mind a 4et, lelkileg és mentális totálisan gyenge most.
Bár érthető is,mindenki itt szapulja.
Annyit tennék hozzá, hogy eddig az volt a bajotok,hogy nem cisnál semmit.
Ma már mezőnyben is jó volt, gólhelyzetbe került,amire 1,5hónapig szinte képtelen volt. Oké kihagyta,mivel mentálisan nincs helyén a srác.
De szapuljátok tovább,mindneki,hátha a mostani gólja ellenére még mélyebbre jut. ( A gólja megmutatta amúgy a csapat és Messi emberi oldalát is... )
Na gyerünk Zlatan,a gólhelyzetek már megvannak,csak be kell lőni.
hajrá!
levproff, OTT A PONT.
Ma a mezőnyben azért már fényévekkel jobb volt,mint az elmúlt 2hónapban.ozsimiki írta:Ma mindent kihagyott,helyzetek már megvoltak,de mindent,pedig egy-két gól nagyon kellene neki és az önbizalmának, ez meg volt 11esből, ami nem kis teher volt 4 ilyen ziccer után.
remélem ez kicsit felfelé indítja el,mert nagyon mélyen van fejben.
gyerünk Zlatan!
ugyanígy gondolom, csak az átlendülést nem sajnos, látszott rajta hogy dühből lövi el, és nem megkönnyebbülve h végre.fcbarcelona10 írta:Azért azt jó látni hogy a csapattársak így kiállnak mellette!
Szegény nagyon hajtott de akcióból nem sikerült betalálni de talán ez a 11-es gól átlendíti a nehezén.
ötösből ne rúgjon gólt?Bobán írta:Nem is tudom Ibrának volt már Bl győzelme? Szerintem most mindent belefog adni! Szurkolok neki, a döntőbe 3 gólt várok tőle.
egyet 38méteről szabadrúgásból kettőt meg Alves beadásából...
!!HAJRÁ BARCA!!♥
katalánul gyorsan megtanulta a kiba*ott szót, mert ezt jelentitorrentkiller írta:Nem tudom hogy milyen nyelven mondhadta, de ajánlom hogy nézzétek meg valameik fordító progival mit jelent katalánul a Puto.Lionel85 írta:- Lehmann megkérdezi Zlatant: Te mit játszol, ötös lottót?
- Mire Zlatan: Puttó, puttó![]()
Videó
Végülis minden nyelvben az ilyet tanulák meg először
Nem tudom hogy milyen nyelven mondhadta, de ajánlom hogy nézzétek meg valameik fordító progival mit jelent katalánul a Puto.Lionel85 írta:- Lehmann megkérdezi Zlatant: Te mit játszol, ötös lottót?
- Mire Zlatan: Puttó, puttó![]()
Videó