Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ok, igyekszemSlither írta: 7-fél8 környékén már el kell mennem szóval kezdjünk 6 körül.
7-fél8 környékén már el kell mennem szóval kezdjünk 6 körül.kurdt írta:Slither, ma 6 és 8 közt leszek gép előtt, úgyhogy ha te is, akkor mehet a negyeddöntő...Slither írta:Amúgy megvan hogy lehet itt a barátok listába berakni embereket: megkeresed a játékost, és a profiljánál tudod hozzáadni a Friends listához.(csak az a baj, hogy nem nagyon találja meg az embereket...)
Slither, ma 6 és 8 közt leszek gép előtt, úgyhogy ha te is, akkor mehet a negyeddöntő...Slither írta:Amúgy megvan hogy lehet itt a barátok listába berakni embereket: megkeresed a játékost, és a profiljánál tudod hozzáadni a Friends listához.(csak az a baj, hogy nem nagyon találja meg az embereket...)
Igen, csak nem figyeltem az időt és már 1 perc múlva itthon sem voltam.levproff írta:MessiFan te voltál a Kozma?
Én meg azthittem csak valaki kihívott bari meccsre.![]()
Matyi inkább holnap, nekem ma már nem nagyon jó.
régen jojatek.hu-n (5-6éve) rengeteget toltam, ott szabályszerű volt, volt sima pool, amikor úgy mint itt, vki csíkossal,vki telivel volt,de volt 9es is,amikor sorba kellett elrakni a golyókat.kanty írta:Jó ez a játék, de nem az igazi. Nem lehet igazán taktikázni. Egy valamivel komplettebb snooker azért jobb volna. Régebb játszottam is egyen, de sehol se kapom.
Látom lekéstem.Mihu írta:Valaki most esetleg? Michael_Black néven vagyok fent
Mondjuk úgy kb fél4-4 körül biztosan, de lehet előbb is.S.Agüero írta:oké, de neked holnap hány óra felé jó?levproff írta:Matyi inkább holnap, nekem ma már nem nagyon jó.![]()
Am holnap ha jól haladunk akkor le is játszhatjuk az egész bajnokságot.![]()
én most lenyomnám,utána meccset nézek.ozsimiki írta:Dávid! (socio66), írd meg,mikor jó neked lejátszani a negyeddöntőnket.
akkor hagyjuk ennyibesjay írta:Nekem már van egy nyert meccsemInitom írta:
dehogynem :DD h ki zár 0 ponttal)
a-aozsimiki írta:Initom írta: de ha szerencsém van akkor kb én vagyok a 2. továbbjutó![]()
![]()
![]()
szóval 5-1re nyertem makkal?