2009.01.14. 23:19:10
A fórum az elmúlt napokban eljutott oda, hogy a személyes vélemények és az érvelések megfogalmazása helyett mindenki azzal törődik, hogy kicsoda, micsodát mondott 1 hete, 2 hete, stb.
Szánalmas és kritikán aluli, hogy semmi mást nem lehet olvasni, csak azt, hogy "hol vannak a híres kritikusok?" "hol vannak azok, akik elküldték XY játékost?", "na most várom az elismerő hsz-eket", "érdekes, hogy most mekkora csend van XY játékossal kapcsolatban".
Kritikai véleményt szoktam megfogalmazni, ezzel nem vagyok egyedül. De sosem jártam azért fórumozni, hogy másokat támadjak, hogy a kákán is csomót keresve, csak azzal foglalkozzak, hogy szembesítő-show legyen a fórumból. Valami hihetetlen, hogy egyesek semmi másra nem várnak csak arra, hogy beleköthessenek a másikba, hogy ráolvashassanak és beszólhassanak.
Ideje lenne, ha mindenki azzal foglalkozna, ami a saját dolga és egymást segítve, nem a vitát, hanem az EGYETÉRTÉST keresve írogatnánk.
Vannak vélemények, lehet vitatkozni és a fórum attól működik, hogy értelmes és megalapozott indokok repkednek egymás felé. De attól, ami az utóbbi időben megy, nem lesz jó közösség, nem lesz működő fórum és nem lesz ÉPÍTŐ, HASZNOS és MŰVELT diskurzus. Mert egyre többen fognak úgy dönteni, hogy elmennek/passzívak lesznek/megunják. Egyes embereknél ez jó hír, de amikor a nagy öregek, a szószólók és az értelmes gondolkodók döntenek majd a távozás mellett, akkor észre fogjuk venni, hogy ennél is van lejebb...Pedig most nehéz elképzelni.
Már most lehetne neveket mondani, felesleges. Elég, ha mondjuk barca99 kollégára gondolunk, de folytatni lehetne a sort reggelig.
Nyilván én sem vagyok hibátlan abban, hogy ide jutottunk. Olykor elhamarkodott és erős kritikával illetek játékosokat, barca-tagokat. Tudom és, ahogy Henry-vel kapcsolatban, úgy másokkal kapcsolatban is figyelnem kell, változnom és óvatosabbnak lennem.
De egyedül kevés vagyok. Fiatal lurkók, tizenéves nagyokosok és a kákán is csomót kereső, helyesírni nem tudó, stílustalan és olykor gonosz, piszkálódó és élcelődő hsz-ek tömkelegével van tele a fórum....
Ez az állapot így nem vezet sehova. Én is kevesebbet járok már ide, mások is kevesebbet fognak...
Emberek! Egy csapatnak szurkolunk, egy dologra várunk 2006 óta: címekre, sikerekre, örötmeli percekre. Ennek megfelelően cselekedjünk és mindenki gondolja át, hogy miben kell változtatnia.
Különben ez a közösség hamar átalakul gyermeteg szintű egyének aberált kollokviumára...
Én ennyit akartam.
VISCA EL BARCA! CATALUNYA TRIOMFANT! SOM I SEREM!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!