Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Imageshackről úgy linkeld be a képet a profilba, hogy megnyitod magát a képet (direkt link) utána pedig jobb gomb, és kép megjelenítésére katt, és az ottani címet linkeld be. Remélem érthető voltam.MessiFan írta:Én a legalsót linkelem be. és így se jó.lionelmessi19 írta:Az a legalsó, és csak akkor mutatja ha ott rákattintasz valami szövegre a többi link alatt.
off: esetleg valaki megpróbálhatná nekem..
Én a legalsót linkelem be. és így se jó.lionelmessi19 írta:Az a legalsó, és csak akkor mutatja ha ott rákattintasz valami szövegre a többi link alatt.
A direkt linket rakod be ?MessiFan írta:Nem gépről rakom. hanem felrakom imageshack-ra és onnan linkelem be..Perrero írta:gépedről nem tudsz feltölteni
Nem gépről rakom. hanem felrakom imageshack-ra és onnan linkelem be..Perrero írta:gépedről nem tudsz feltölteni
Hali!Bojan Krkic írta:Sziasztok,lenne 1 kérdésem nem életbevágó puszta kiváncsiságból kérdem meg.
Hány regisztrált van az eurobarca.hu-n??
Ha nincs róla számontartás vagy számozás akkor nem kérdeztem semmit.
Azt hiszem erre voltak valók a banner versenyek... szervezzetek újra!..:Poldi:.. írta:Nos én arra gondoltam, hogy meg lehetne csinálni az év desingere szavazástés támogatnák is
Rem jó helyre írtam
![]()
oks, kösz, óta megoldódott a problémám.Perrero írta:azért van ez, mert ott volt a frum ajánlóban és közbe töröltek asszemMichaaBee írta:ilyen nálam is volt már. a fent lévő hirdetés megjelenése óta áll fenn a probléma... nekem anno a PES topikkal volt gondom, azóta három negyedes kicsinyítésben látom az oldalt...
Köszi, köszöntem!!Olvasd el az aláírásomban lévőket. Smile
Olvasd el az aláírásomban lévőket.CS0ki írta:Olyan kérdésem lenne, hogy le van tiltva az avatar használatom? Ennyire béna nem szoktam lenni, hogy nem tudok betenni!És nem egyértelmű üzenetet kapok a rendszertől!(vegyem kisebbre a kép méretét...)
Kösz!