Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én azt írtam, hogy "valszeg", lehet, h itt rontottam el nálad a dolgot...Varga Tamás írta:Boixos!
A hét elején úgy írtak Totti sérüléséről, hogy biztis nem játszik, Te magad is ezt írtad. Innentől kezdve kár vitatkozni. És, azért írtam, hogy jobbulást neki. Ezek szerint Rómában csodadoktorok dolgoznak! Jó lenne leigazolnunk őket Barcelonába! Vagy a javasasszonyok gyógyították meg? Totti egy színész, abból is a legrosszabb fajta. Csak azt nem tudom, mi szüksége van rá egy kiváló labdarúgónak. Sokat ront vele a népszerűségén. Szerintem, a Román kívül nem örvend túl nagy szeretetnek. Igaz, nem is szolgált rá. Mint ahogy mondjuk Materazzi sem.
ma meg ennyire futotta:Varga Tamás írta:Totti megsérült a Roma mai edzésén, hogy milyen súlyos, azt nem lehet tudni. Remélem, nem komoly. Mindenesetre, jobbulást neki.
totti sérüléséről annyit, h mivel semmi sem volt biztos ezügyben, ezért ettől akár még játszhatott is a hétvégén, ahogy meg is tette. sőt, ő egyenlített ferrari öngólja után. egyébként a capitano kb olyan kaliber sérülésügyben, mint puyol. ha meg van a meccs előtt a két lába, akkor beáll játszani.Varga Tamás írta:Cagliari-Roma 1-1!
Ja, és Totti jól lesérült! Ennyire nem kellene színezni a stiglicet! Számomra szánalmas ez az ember! Mondjuk, amióta lemondta a válogatottságot még kiállhatatlanabbá vált a számomra.
Forza Inter!
Én sem értem. A bírók rendszeresen hibáznak, nem hinném, hogy csalnak, vagy ilyesmi. Bár, kétségtelen, Farina az egyik leggyengébb képességű játékvezető a testületben, így ne is értettem, miért őt jelölték. Lassú, dilettáns, inkorrekt.Boixos írta:valóban les volt az indián gólja
ettől függetlenül mancini puffogása röhejes. olyan, mint azé a tolvajé, aki egy csomó embert meglopott, és aztán egyszer tőle is loptak, erre már semmissé tenné a saját viselt dolgait.
az inter a tegnapi meccsen csak magának köszönheti a zakót, lehet, h nem a második gól után kellett volna elkezdeni játszani!
Jah,azért játszunk mostanában 10 emberrel..vicces..de erősen kétlem,hogy a bírók miatt nem előzött eddig a Roma,sőt..a Juve meg sehol sincs,róluk elég is annyi..Boixos írta:igazán nem akarok éppen most, az interes pitemelegedés időszakában vitát generálni, de azért a pénisznyeléssel az inter sem fukarkodik ezévben. kint kismillió cikk jelent meg ebben a szezonban arról, h milyen szinten nyomják a bírók idén az intert, viszont, ha ki kellett menni itáliából, egyből látszott a valóságos erejük...
egyébként a gól sztem nem volt les, és csak del pieroék töketlenségén múlt, h nem lett 4, v 5-1 a vége.
Los, igen, ha a bíró nem szórja ki a semmiért mexest milanoban, és ha jobban figyelünk a lazio elleni meccsre, akkor már most mi vezetjük a tabellát.
de ami késik, nem múlik!![]()
nagyon remélem, h érzékelik az ASRnél a srácok annak lehetőségnek a súlyát, ami most az ölükbe pottyant!
Mert ezt h lehet megállapitaniel fuero írta:Múltkor olvastam NS-ben, hogy a juvénak a bíróknak köszönhetően 16 ponttal van kevesebbjük. Az Internek meg 6-al több. Ez volt kb. 1 hónapja amikor olvastam.Saviola írta:Juve első gólja les,de ne is foglalkozzunk vele,megszokhattuk,hogy egy csaló,pénisznyelő,szánalomklub.![]()
4 a dif.,kevéske,de csak kihúzzuk.![]()
FoRzA InTeR!
Sorry ha már írta valalki csak mostanában nem igazán látogatom a fórumot.
Ezzel egyetértek, azért most már 2 veresége van az internek, de sokáig veretlenek voltak, nem mintha gyanús lenne csak furcsa...bár tavaly is kb ez volt és épp csak a Roma ellen kaptak ki!És valóban a BL-ben tűnt fel ez az egész...Ami a Romat illeti neki hajrá (remélem az Inter szépen elbukja innentől) bár kár volt rontani a Lazio ellen ,akkor most 1 pont lenne a diffi...A Milan meg valahogy behúzta a meccset...Boixos írta:igazán nem akarok éppen most, az interes pitemelegedés időszakában vitát generálni, de azért a pénisznyeléssel az inter sem fukarkodik ezévben. kint kismillió cikk jelent meg ebben a szezonban arról, h milyen szinten nyomják a bírók idén az intert, viszont, ha ki kellett menni itáliából, egyből látszott a valóságos erejük...
hát Miki, mostmár a franc se' tudja, h minek örülnék jobban...ozsimiki írta:...Tényleg Boixos,már két okot is tudok neked írni,h miért a M.U. menjen tovább![]()
Egyrészről,akkor egyértelmű h melyik csapatnak szurkolnál az elődőntőben,másrészről a bajnokságban is könnyebben zárkóznátok
![]()
Múltkor olvastam NS-ben, hogy a juvénak a bíróknak köszönhetően 16 ponttal van kevesebbjük. Az Internek meg 6-al több. Ez volt kb. 1 hónapja amikor olvastam.Saviola írta:Juve első gólja les,de ne is foglalkozzunk vele,megszokhattuk,hogy egy csaló,pénisznyelő,szánalomklub.![]()
4 a dif.,kevéske,de csak kihúzzuk.![]()
FoRzA InTeR!
igazán nem akarok éppen most, az interes pitemelegedés időszakában vitát generálni, de azért a pénisznyeléssel az inter sem fukarkodik ezévben. kint kismillió cikk jelent meg ebben a szezonban arról, h milyen szinten nyomják a bírók idén az intert, viszont, ha ki kellett menni itáliából, egyből látszott a valóságos erejük...Saviola írta:Juve első gólja les,de ne is foglalkozzunk vele,megszokhattuk,hogy egy csaló,pénisznyelő,szánalomklub.![]()
Los Banditos írta:Egyenlőre azért az Ineter vezeti a bajnokságot, nem véletlenül.most akkor melyik, milyen csapat?![]()
![]()
![]()
Tényleg, hány ponttal is?
Egyenlőre azért az Ineter vezeti a bajnokságot, nem véletlenül.most akkor melyik, milyen csapat?![]()
![]()
![]()