Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.29. 21:30:38

Boixos!
Nem vitatkozunk, hanem beszélgetünk. Legalábbis, én nem vitatkozni kívántam. De, igazad van. Téma lezárva. Győzzön a jobbik!
Forza Inter!
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.29. 21:03:52

Varga Tamás írta:Boixos!
A hét elején úgy írtak Totti sérüléséről, hogy biztis nem játszik, Te magad is ezt írtad. Innentől kezdve kár vitatkozni. És, azért írtam, hogy jobbulást neki. Ezek szerint Rómában csodadoktorok dolgoznak! Jó lenne leigazolnunk őket Barcelonába! Vagy a javasasszonyok gyógyították meg? Totti egy színész, abból is a legrosszabb fajta. Csak azt nem tudom, mi szüksége van rá egy kiváló labdarúgónak. Sokat ront vele a népszerűségén. Szerintem, a Román kívül nem örvend túl nagy szeretetnek. Igaz, nem is szolgált rá. Mint ahogy mondjuk Materazzi sem.
én azt írtam, hogy "valszeg", lehet, h itt rontottam el nálad a dolgot...
arra gondoltam, h "valószínűleg nem játszik", tehát nem 100%, h kimarad, de akár ki is hagyhatja a meccset. ez volt a helyzet szerdán, mára összerakták. a többit sztem felesleges még egyszer leírnom.
már megint hülyeségeken vitatkozunk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.29. 20:57:39

Azért a Cagliari teljesítménye figyelemre keltő. Sampdoria elleni X. Az ellen a Sampdoria ellen aki azelőtti 1 héttel ezelőtti milánói meccsen 3-1-re verte a Milant. Mostmeg a Roma-nak sem adták a 3 pontot.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.29. 20:56:33

25. perc: Lazio - Inter 0-1, Crespo góljával. A Roma-Lazio barátság jegyében zajlik - remélhetőleg - továbbra is a mérkőzés.

Boixos!
A hét elején úgy írtak Totti sérüléséről, hogy biztis nem játszik, Te magad is ezt írtad. Innentől kezdve kár vitatkozni. És, azért írtam, hogy jobbulást neki. Ezek szerint Rómában csodadoktorok dolgoznak! Jó lenne leigazolnunk őket Barcelonába! Vagy a javasasszonyok gyógyították meg? Totti egy színész, abból is a legrosszabb fajta. Csak azt nem tudom, mi szüksége van rá egy kiváló labdarúgónak. Sokat ront vele a népszerűségén. Szerintem, a Román kívül nem örvend túl nagy szeretetnek. Igaz, nem is szolgált rá. Mint ahogy mondjuk Materazzi sem.
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2008.03.29. 20:20:56

Totti nem az a kamuzokameccselőtthogysérültvagyok típus.
Több meccsen is nem 100%-osan lépett pályára. És szerinted azzal akarják megtéveszteni a Cagliari-t, hogy kamuznak? Kétlem. És a helyedben elgondolkoznék azon, hogy talán érdemel némi tisztelet Totti amiért egyáltalán vállalta a játékot és nem tartalékolt a Mu ellen amikor megtehette volna. Ennyi...
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.29. 20:13:05

először beírtál egy ilyet:
Varga Tamás írta:Totti megsérült a Roma mai edzésén, hogy milyen súlyos, azt nem lehet tudni. Remélem, nem komoly. Mindenesetre, jobbulást neki.
ma meg ennyire futotta:
Varga Tamás írta:Cagliari-Roma 1-1!
Ja, és Totti jól lesérült! Ennyire nem kellene színezni a stiglicet! Számomra szánalmas ez az ember! Mondjuk, amióta lemondta a válogatottságot még kiállhatatlanabbá vált a számomra.
Forza Inter!
totti sérüléséről annyit, h mivel semmi sem volt biztos ezügyben, ezért ettől akár még játszhatott is a hétvégén, ahogy meg is tette. sőt, ő egyenlített ferrari öngólja után. egyébként a capitano kb olyan kaliber sérülésügyben, mint puyol. ha meg van a meccs előtt a két lába, akkor beáll játszani.

remélem, a vidéki haverjaitok legalább akkora "örömöt" fognak ma szerezni nektek, mint amikor a bajnokságot mentetek ünnepelni hozzájuk, de mégis úgy kellett hazasunnyognotok onnan, mint akiket seggberúgtak, mert végül az a bugi a púposoké lett. hála a laziónak, a kebelbarátaitoknak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.29. 19:54:07

Cagliari-Roma 1-1!
Remélem, az Inter 20,30-kor megveri a Laziót idegenben, aztán helyükre kerülnek a dolgok, és mindenki tudni fogja 'ki az úr a háznál'.
Ja, és Totti jól lesérült! Ennyire nem kellene színezni a stiglicet! Számomra szánalmas ez az ember! Mondjuk, amióta lemondta a válogatottságot még kiállhatatlanabbá vált a számomra.
Forza Inter!
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.26. 20:35:11

a capitano a hétvégi cagliari elleni vendégszereplést valszeg kihagyja, mint ahogy vucsinics, de rossi és perrotta is. remélem, ettől még behúzzuk a meccset.

ibrahimovicsnak is jobbulást.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.26. 18:55:21

Totti megsérült a Roma mai edzésén, hogy milyen súlyos, azt nem lehet tudni. Remélem, nem komoly. Mindenesetre, jobbulást neki.
Ibrahimovicsnak meg a térde adja be a kulcsot. A műtét elkerülhetetlen, utána min. 3 hónapot kell kihagynia. A hétvégén Crespo kezd. Jobbulást!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.24. 17:33:22

A Palermo elnöke - immár negyedik alkalommal - menesztette a csapat kispadjáról Francesco Guidolint. Szégyen, amit a vezetők megengedhetnek maguknak. Guidoloint egy jó, felkészült edzőnek tartom, ráadásul eredményes is volt a Palermo kispadján. Sajnálom.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.23. 13:27:11

Boixos írta:valóban les volt az indián gólja
ettől függetlenül mancini puffogása röhejes. olyan, mint azé a tolvajé, aki egy csomó embert meglopott, és aztán egyszer tőle is loptak, erre már semmissé tenné a saját viselt dolgait.
az inter a tegnapi meccsen csak magának köszönheti a zakót, lehet, h nem a második gól után kellett volna elkezdeni játszani!
Én sem értem. A bírók rendszeresen hibáznak, nem hinném, hogy csalnak, vagy ilyesmi. Bár, kétségtelen, Farina az egyik leggyengébb képességű játékvezető a testületben, így ne is értettem, miért őt jelölték. Lassú, dilettáns, inkorrekt.
A Juve megérdemelte a győzelmet, ettől függetlenül biztos vagyok az Inter bajnoki címében. A Roma sem fog minden hátralévő meccset megnyerni.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.23. 13:23:38

De akkor most mi van azzal, hogy támogassuk a támadó focit, és a törzs előrébb lehet?
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.23. 13:21:30

valóban les volt az indián gólja
ettől függetlenül mancini puffogása röhejes. olyan, mint azé a tolvajé, aki egy csomó embert meglopott, és aztán egyszer tőle is loptak, erre már semmissé tenné a saját viselt dolgait.
az inter a tegnapi meccsen csak magának köszönheti a zakót, lehet, h nem a második gól után kellett volna elkezdeni játszani!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.23. 11:33:14

Boixos írta:igazán nem akarok éppen most, az interes pitemelegedés időszakában vitát generálni, de azért a pénisznyeléssel az inter sem fukarkodik ezévben. kint kismillió cikk jelent meg ebben a szezonban arról, h milyen szinten nyomják a bírók idén az intert, viszont, ha ki kellett menni itáliából, egyből látszott a valóságos erejük...
egyébként a gól sztem nem volt les, és csak del pieroék töketlenségén múlt, h nem lett 4, v 5-1 a vége.

Los, igen, ha a bíró nem szórja ki a semmiért mexest milanoban, és ha jobban figyelünk a lazio elleni meccsre, akkor már most mi vezetjük a tabellát.
de ami késik, nem múlik! 8)
nagyon remélem, h érzékelik az ASRnél a srácok annak lehetőségnek a súlyát, ami most az ölükbe pottyant!
Jah,azért játszunk mostanában 10 emberrel..vicces..de erősen kétlem,hogy a bírók miatt nem előzött eddig a Roma,sőt..a Juve meg sehol sincs,róluk elég is annyi.. :roll:

Lényeg..ha az Inter elbukja a bajnokságot,innen,azt meg is érdemlik,csak maguknak köszönhetik.S a nagy célokból megint nem lesz semmi..se BL,se bajnokság,a Kupát meg kb. lesz.rom..mert annyit is ér.. :roll:

A többiről annyit,hogy a Milan,Juve kettős szót sem érdemel,annyira 0.

A Roma meg nagyon feljött az elmúlt időben,ez tény.Ha megnyerik,minden tiszteletem az övék. :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.23. 11:21:54

el fuero írta:
Saviola írta:Juve első gólja les,de ne is foglalkozzunk vele,megszokhattuk,hogy egy csaló,pénisznyelő,szánalomklub. 8)

4 a dif.,kevéske,de csak kihúzzuk. :wink:

FoRzA InTeR!
Múltkor olvastam NS-ben, hogy a juvénak a bíróknak köszönhetően 16 ponttal van kevesebbjük. Az Internek meg 6-al több. Ez volt kb. 1 hónapja amikor olvastam.
Sorry ha már írta valalki csak mostanában nem igazán látogatom a fórumot.
Mert ezt h lehet megállapitani :?: Hülyeség, ugy ahogy van. Meg az is egy vicc, h mostanában minden 2. meccset 10 emberrel fejezünk be. Persze ezek mind jogos kiállitások, bezzeg a szegény Mexest a semiért állitották ki :lol:
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.03.22. 23:36:05

Boixos írta:igazán nem akarok éppen most, az interes pitemelegedés időszakában vitát generálni, de azért a pénisznyeléssel az inter sem fukarkodik ezévben. kint kismillió cikk jelent meg ebben a szezonban arról, h milyen szinten nyomják a bírók idén az intert, viszont, ha ki kellett menni itáliából, egyből látszott a valóságos erejük...
Ezzel egyetértek, azért most már 2 veresége van az internek, de sokáig veretlenek voltak, nem mintha gyanús lenne csak furcsa...bár tavaly is kb ez volt és épp csak a Roma ellen kaptak ki!És valóban a BL-ben tűnt fel ez az egész...Ami a Romat illeti neki hajrá (remélem az Inter szépen elbukja innentől) bár kár volt rontani a Lazio ellen ,akkor most 1 pont lenne a diffi...A Milan meg valahogy behúzta a meccset... :shock:
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.22. 22:57:42

ozsimiki írta:...Tényleg Boixos,már két okot is tudok neked írni,h miért a M.U. menjen tovább :wink: :lol: Egyrészről,akkor egyértelmű h melyik csapatnak szurkolnál az elődőntőben,másrészről a bajnokságban is könnyebben zárkóznátok :D
hát Miki, mostmár a franc se' tudja, h minek örülnék jobban... :D
mindegy, lesz, ami lesz..
PUYOL-XAVI-INIESTA
el fuero
Entrenador del Barça

2008.03.22. 22:51:10

Saviola írta:Juve első gólja les,de ne is foglalkozzunk vele,megszokhattuk,hogy egy csaló,pénisznyelő,szánalomklub. 8)

FoRzA InTeR!
Múltkor olvastam NS-ben, hogy a juvénak a bíróknak köszönhetően 16 ponttal van kevesebbjük. Az Internek meg 6-al több. Ez volt kb. 1 hónapja amikor olvastam.
Sorry ha már írta valalki csak mostanában nem igazán látogatom a fórumot.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.22. 22:47:21

igazán nem akarok éppen most, az interes pitemelegedés időszakában vitát generálni, de azért a pénisznyeléssel az inter sem fukarkodik ezévben. kint kismillió cikk jelent meg ebben a szezonban arról, h milyen szinten nyomják a bírók idén az intert, viszont, ha ki kellett menni itáliából, egyből látszott a valóságos erejük...
egyébként a gól sztem nem volt les, és csak del pieroék töketlenségén múlt, h nem lett 4, v 5-1 a vége.

Los, igen, ha a bíró nem szórja ki a semmiért mexest milanoban, és ha jobban figyelünk a lazio elleni meccsre, akkor már most mi vezetjük a tabellát.
de ami késik, nem múlik! 8)
nagyon remélem, h érzékelik az ASRnél a srácok annak lehetőségnek a súlyát, ami most az ölükbe pottyant!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.03.22. 22:54:21-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.22. 22:43:50

4??!! :shock:

Azthittem sokkal több. Azért ez elég bosszantó lehet úgy, hogy több olyan meccset bukott el a Roma, amit pl. simán megnyerhetet volna. Mostani Lazio elleni meccs vagy éppenséggel az Inter elleni 1-1. :evil:
in to exile
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.22. 22:38:38

Juve első gólja les,de ne is foglalkozzunk vele,megszokhattuk,hogy egy csaló,pénisznyelő,szánalomklub. 8)

FoRzA InTeR!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.22. 22:38:13

Mostmár csak 4el...

És még elég neccses meccsei lesznek,Romanak nem annyira,kérdés,h a BL mit vesz ki belőlük.és meddig jutnak. Tényleg Boixos,már két okot is tudok neked írni,h miért a M.U. menjen tovább :wink: :lol: Egyrészről,akkor egyértelmű h melyik csapatnak szurkolnál az elődőntőben,másrészről a bajnokságban is könnyebben zárkóznátok :D

U.i.: rengeteg számított volna a Lazio elleni győzelem,de még így sincs veszve.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.22. 22:36:56

Los Banditos írta:
most akkor melyik, milyen csapat? :lol: :lol: :lol:
Egyenlőre azért az Ineter vezeti a bajnokságot, nem véletlenül. :wink: Tényleg, hány ponttal is?

egyelőre még néggyel. egyelőre.

azt, h ki, milyen csapat, csak LG amigo bosszantására írtam. :D :wink:
PUYOL-XAVI-INIESTA
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.22. 22:32:45

most akkor melyik, milyen csapat? :lol: :lol: :lol:
Egyenlőre azért az Ineter vezeti a bajnokságot, nem véletlenül. :wink: Tényleg, hány ponttal is?
in to exile
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.22. 22:25:24

az elég erős túlzás, h szurkoltam a púposoknak (ez csak egyszer, a madrid elleni meccsükön fordult elő), viszont nagyon örülök az eredménynek!
és már javítom is a lentebbi hszemet az inter köv. 7 fordulójáról (pontosabban már csak hatról). 8)

ja, most attól a juventustól zakózott le SIMÁN az inter, akik a múlt héten elég nehézkesen x-eltek azzal az empolival, akiket ma a roma 10 emberrel ütött meg.
most akkor melyik, milyen csapat? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DAJE ROMA DAJE!!!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt