Az a ne szünnyé meg elköszönés kicsit..
Danubiusé akkor már alkalmohoz illőbb volt, hogy elköszöntek és csend
Slágerban meg ott üvöltötték, hogy ne szünnyé meg. Persze ez most nagy izé lett, bekerült a beszédbe, meg röpköd az utcán. Ilyen kitűző meg egyéb, de talán azért, ha valami megszünik 12-3 év után akkor azt nem úgy zárom le, hogy NE SZÜNNYÉ MEG. Főleg, hogy mióta kiderült kihatással voltak az emberek lelki világára, a különböző best of-okkal meg érzelmes dumáikkal. Persze ezt lehet sokan nem veszik észre, de nekem szúrja a szemem.
Lehet rossz példa de Enkét tudom felhozni példának. Szépen elbúcsúztak tőle a játékostársai a stadionban, koszorú, egy keresztet vetettek "Nyugodj Békében, barátunk, kollegánk, társunk" etc. aztán csöndben távoztak. Most milyen lett volna, ha ott elszámolnak háromig azt üvöltenek, hogy ne haljál meg? vagy hogy véggyé' még?

morbid..
Na erre meg jöhet a válasz, hogy azért ez mégse egy halál. Nem? Mégis úgy állították be. Röpködtek itt az évszámok, hogy ennyi meg annyi év. Stimm, hozzánőtt az emberek szívéhez, minden reggel arra ébredni, suliba, munkába bárhova menet, ezért is viselt meg sok embert. Akkor mondják be azt a búcsú előtt, hogy ne szűnnyé meg vagy valami, de ne azzal zárjanak.
Azért a danubiusnál úgy előjött bennem egy olyan érzés, hogy na bakker itt tényleg valaminek vége van és ja...
A slágernál meg benyomták a Himnuszt ami nagyon szép, Magyarok legfontosabb jelképe, úgymond. De, hogy mi köze volt a búcsúhoz? Jó, Magyar rádió okéé. Így meg főleg. Ne szűnnyé meg aztán Magyar Himnusz? neee. Akkor 23:58-> bekiabáljuk, hogy ne szünnyé meg és még meg is mosolyogtatunk pár ember aztán 0:00-> szépen elköszönünk és Magyar Himnusz.
Csak én látom így? Nem lett volna így valamivel esztétikusabb, méltóbb?
2009 nélkülük fog eltelni az biztos. 2010ben meg lesz szerintem valami. Ha nem is a saját frekvenciájukra, de nem kizárt h visszatérnek.