Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.07.21. 13:17:35

szerintem nem olyan egyértelmű ez szakmailag sem , hogy melyikük volt hasznosabb játékos a csapat számára, főleg Yaya formáját ,sérüléseit , Afrika Kupát figyelembe véve...

pont ezért írtam a VB -s példát , hisz ez mutatja , hogy más szakember is kihagyhatatlannak látja , mégha klasszisoknak is kell miatta padozni...
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.07.21. 13:14:04

Victor_Valdes írta:Nincs semmi gond a spanyolokkal, de az sem jó, ha egy csapat kizárólag spanyolokból áll. Kellenek más nemzetiségűek a csapatba, más erénnyel bíró játékosok. Lásd.: Ibra,Alves, Touré, vagy épp Messi. :) Különböző helyeken nevelkedtek, különböző a stílusuk. És ez kell egy csapatba. Ebbe a Barcába is kell egy jól lövő Ibra, vagy épp kellett egy jól cselező, dinamikus, és egyben robosztus Touré. Ahogy kell egy munkás, zongora hordozó Keita is.

Szerintem senki nincs a spanyolok ellen a fórumon, csak egyszerúen nem szabad átesni annak a lónak a bizonyos túloldalára, mert könnyen egysikú, kiismerhető lehet egy csapat. :)

Szerk.: Xavi nyilatkozata eléggé tré. Rossz nézni, ahogy minden játékos Fabregasért kampányol. Persze, mindenki ismeri kölyökkora óta, jó barátok, és a többi, de ezzel eléggé kezd lealacsonyodni a sokakból unszimpátiát kiváltó madridhoz a klub. Ha még ki is fizetünk érte 50-55 milliót akkor, jogosan hallgathatjuk majd madridista ellenszurkolóink, gúnyos, kárörömmel teli megjegyzéseit. :)
Igazatok van a színt illetően, de nem elég Alves, adott esetben Abidal/Maxwell/Adriano, Ibra, Messi a kezdőcsapatba? Sztem bőven elég. Persze én sem küldtem volna el Touret, mert egyelőre még jobb játékosnak tartom, játszania kellett volna, de kezd unalmassá válni, hogy összeesküvés elméleteket sző itt mindenki arról, hogy Toure csak a nemzetisége miatt nem játszott. Persze sokan nem tudjuk, hogy miért játszott ilyen keveset, de ez a tény önmagában semmit sem bizonyít, azt sem, hogy a nemzetisége miatt nem játszott és azt sem, hogy a faterja nem volt barca kapus, ezért nem játszott. Ezek butaságok, nem lehet kizárni, hogy ez van a háttérben, de azért nehezen tudom elképzelni és ami még fontosabb: NEM TUDHATJUK. Ennyi, sztem itt lezárhatnánk a témát és szurkoljunk tovább a még így is világ legjobb csapatának:). Sztem igenis fontos az, hogy sok spanyol legyen a kezdőben, optimális ez a 6-7 egyszerre szvsz. Illetve emellett persze kell 4-5 fő, aki úgymond nagyon csúnya kifejezéssel színt visz bele (micsoda rasszista hozzáállás:D). a 05-06-os csapat ilyen szempontból sokkal színesebb volt, rengeteg egyéni megmozdulás volt, de bármennyire is akkor is a világ legjobb csapata voltunk, nem volt ennyire gördülékeny a labdatartás és a támadójáték sem. Ez a mostani arány szvsz jobb (persze a Toure jelentette plusz egy fő nálam is belefért volna, hogy írtam).
baas11
Entrenador del Barça

2010.07.21. 13:04:47

barcalaci84 írta:én máshogy gondolom...

Sergio azért játszott többett , mert ő is egy kiváló játékos és Pep szerint hasznosabb volt a csapat számára , mint Yaya

a nemzetiségnek ehhez nem sok köze, esetleg annyi , hogy Xaviék jobban szerettek vele játszani

tehát még mindig értetlenül állok az előtt, hogy a vb-n látottak alapján még vannak olyanok, akik személyeskedő , rasszista döntésnek veszik Yaya viszonylagos mellőzését...
nagyon sok edző döntött volna így, lásd Del Bosque példáját, ahol Sergio volt a megkérdőjelezhetetlen játékos , ha le kellett hozni valakit , akkor Xabi A. ment le...
Ez ok,de akkor nézzük konkrétan mi a szitu :

A "rendszer" alapján adott 1 poszt ( vkp ) és arra 2 egyformán remek kvalitású egy fiatal katalán és egy rutinosabb erősebb elefántcsontparti ....
A meccseink 70%-ban "bőven" elég ha csak az egyik játszik és iagzából mindegy is h melyik mert úgyis a támadó részleg dominál....a másik nyilván "pihen" eddig rendben is van !!
Majd jön az a "kevés" igazán kihívást jelentő fontos mérkőzés szvsz a villámgyors Arsenal és az Eu legjobb védelemével rendelkező Inter ellen...a két csapattól 8 rúgott mellet 6-t kaptunk ebből 5 -t idegenben ami szerintem "nagyon" sok.... és akkor is Busquets játszik amikor 0-1 ről 3-t kapunk Milánóban akkor is Busquets játszik amikor 0-2es forból 10 perc alatt kiegyenlítenek Londonban és akkor is Busquets játszik amikor egy "bohóc csapattal" is vezetést szerez a Camp Nou-ban az Arsenal.........(nem rajta múlott nem azt akarom hangsúlyozni de mégis csak védekező játékos,sőt szerintem a bal oldalon és Maxwellen ment el a hajó....) ekkor azt hiszem azért jogos a felvetés h akkor is Busquets játszana ha Toure közben aranylabdát kapna a kispadon ....ez pedig egyértelmű szerintem" negatív" elfogultság Pep részéről-valami miatt??!!- és egyben érthetetlen is ami nem tesz jót .....!Az pedig már mese amit utólag nyilatkozott...és ez csak "két" meccs !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára baas11 2010.07.21. 13:14:30-kor.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.07.21. 12:41:19

én máshogy gondolom...

Sergio azért játszott többett , mert ő is egy kiváló játékos és Pep szerint hasznosabb volt a csapat számára , mint Yaya

a nemzetiségnek ehhez nem sok köze, esetleg annyi , hogy Xaviék jobban szerettek vele játszani

tehát még mindig értetlenül állok az előtt, hogy a vb-n látottak alapján még vannak olyanok, akik személyeskedő , rasszista döntésnek veszik Yaya viszonylagos mellőzését...
nagyon sok edző döntött volna így, lásd Del Bosque példáját, ahol Sergio volt a megkérdőjelezhetetlen játékos , ha le kellett hozni valakit , akkor Xabi A. ment le...
Pavel
Entrenador del Barça

2010.07.21. 12:34:11

matador írta:Én is ritkán írok, de volt egy hozzászólás, ami kicsit sok volt nekem. Asszem kiértékelem.
Uram bocsáss egy spanyol (katalán) klub le akar igazolni egy spanyolt. Ez katasztrófa. Ide mindenképpen ahogy egyesek mondják (néger) vkp kell, mert más nem tud ilyen poszton játszani. Sergie-t zavarjuk el, mert nem jó.
Egy kérdésem lenne, az itt megszólalók 90%-a managerrel játszik. Azoknak azt tanácsolom, hogy vegyenek egy csapatot maguknak és azzal szorakozzanak.
Visszatérve az eredeti gondalataimhoz. A Barca nem egy NB1-es csapat, hogy 10-12 külföldivel állunk ki.
1. Spanyol klub le akar igazolni egy spanyol játékost, az katasztrófa, de ne álljunk ki csupa külföldivel? Nem értem kikezdhetetlen logikád.

2. Nálad okosabb emberek (habár így elnézve ez nem nagy teljesítmény) kivették a négereket és betették Busquetset a kezdőbe. "A sok hülye'...

3. Tetszik az "Egy kérdésem lenne..." kezdetű mondatod. Egy apró kérdés sem volt benne, max tanács. Majd ha gondolod, a kérdésedet is megoszthatod velünk.

4. 10-12 külföldivel ne álljunk ki. Nyugi, nem fogunk. De csupa spanyollal se. Erre erős okot szolgáltat, hogy sajnálatos szabályozások miatt csak 11 játékossal állhatunk ki egy mérkőzésre, 12-vel nem engedik :cry: De már vannak próbálkozások, ne add fel a reményt :wink:

Kerestem az értelmes mondatot, de nem találtam meg :roll:
Mindent összevetve: Busi maradjon, jó helyen van itt, kell a csapatba.
Nem az a fajta vagyok aki szeret mások hozzászólását kiértékelni, de van néhány gondolatom amit nem tarhatok magamban.
Az első két gondolatodra már többen reagáltak. Egy tanácsom van. Olvass sokat és ismerkedj meg az iróniával. Lehet, hogy még tetszeni is fog.
A kérdés adott. Leírom mégegyszer. Az itt hozzászólók többsége 90% managerrel játszik?
Végül, mond egy "csapatot" amelyben csak 11-en vannak. Én eddig úgy tudtam, hogy egy csapat 22-24 játékosból áll. Az edző pedig eldönti, hogy ki az a tizenegy aki elkezdi a mérkőzést.
looka
Capitá del Barça

2010.07.21. 12:33:40

bali 15 írta:Ez sajna pontosan így van. A vak is látta hogy Toure sokkal jobb játékos. Mégis neki kellett padoznia...
Azért, nah... Nem kell túlzásokba esni. :) Ősszel közel sem nyújtott maradéktalanul jó teljesítményt az elefánt. Én is szerettem Touré stílusát, meg magát a szemilyiségét is, de azért nem kell mindent Touré-szemüveggel nézni. :)
Az már más tészta, hogy 08-09-es idényben milyen formában, és milyen kevés hiba*százalékkal dolgozott, de tavaly sztem Sergi igenis megmutatta, hogy lehet rá számítani, és amikor Tourénak nem ment, akkor tudta helyettesítnei, aztán mikor Yaya formába lendült már nem tudta visszaszerezni a helyét a kezdőben.
Egyébként személyszerint én azt gondolom, hogy Sergi jobban bele fog illeni a Barca rövidpasszos játékába a jövőben, mint Touré. Szerintem nagyobb jövő áll előtte.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára looka 2010.07.21. 12:45:20-kor.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.07.21. 12:31:56

Érdekes ez a spanyolos kérdés illetve felvetés. Az se jó, ha csak az adott nemzetből származnak a játékosok, mert ahogy írtátok, kell egy kis szín a csapatba, más kultúra, mentalitás. De az se jó, ha csak külföldiek alkotnak egy csapatot, illetve "honosítottak" egy válogatottat. Meg kell találni egy aranyközéputat, ami nálunk szerintem megvan, vagy talán eddig volt meg..
Mert Touré elküldését és Buszkecc erőltetését én ennek tudom be. Pedig micsoda színt vitt a csapatba és a játékba, de háát a vatterja nem volt kapus anno, meg nem katalán vér csörgedezik az ereiben.. Érdekes dolgok. Lehet Buszkecc nagy tehetség és vele vittük inkább végig az elmúlt évet, de Touré egy univerzális világklasszis játékos, akit áron alul küldtünk el..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
bali 15
Director del Fútbol

2010.07.21. 12:21:11

Miért hogy beszéltem róla ???Nem azért játszott ő sokat mert katalán,hanem Toure azért játszott sokkal kevesebbet mert ő nem az és nem azért mert játéktudásban gyengébb lenne....a kettő nem ugyanaz !A VB ilyen szempontból nem érdekes-ahol mellesleg azért volt X. Alonso is- mert mondjuk februárban nem volt az,mármint világbajnok....de nekem nem Busquets-el van a bajom hanem ezzel a nézettel/hozzáállással,ami jelen esetben nem racinális mivel Toure nem rosszabb játékos,sőt....de peche van !
Ez sajna pontosan így van. A vak is látta hogy Toure sokkal jobb játékos. Mégis neki kellett padoznia...
baas11
Entrenador del Barça

2010.07.21. 11:54:44

barcalaci84 írta:
baas11 írta:
aky01 írta:Komolyan mondom nem értek néhány embert akik a spanyolok ellen vannak!Áruljátok el miért nem kellenek ide spanyolok,ha egyszer jó képességű játékosokról van szó?Főleg,hogy emelni kell a saját nemzetbeli/sajátnevelésű játékosok számát a Bl-ben is pl..
pl..végülis az Arsenalban is sok Angol játszik :(
egyetértek Barcaman1993-al!!!
Ezzel nincs is gond...egészen addig amíg például egy Yaya Toura-nak csupán azért kell padozni, majd távoznia....mert Sergio Busquets -vele ellentétben-spanyol ... vagyis "nem szakmai okokból",és ez már a másik véglet,ami sohasem jó szvsz !
elképesztő , hogy a világbajnok spanyol csapat sokak szerint legjobb játékosáról (mármint a vb-n) sokan még képesek így beszélni , hogy csak azért játszott sokat , mert katalán...

Miért hogy beszéltem róla ???Nem azért játszott ő sokat mert katalán,hanem Toure azért játszott sokkal kevesebbet mert ő nem az és nem azért mert játéktudásban gyengébb lenne....a kettő nem ugyanaz !A VB ilyen szempontból nem érdekes-ahol mellesleg azért volt X. Alonso is- mert mondjuk februárban nem volt az,mármint világbajnok....de nekem nem Busquets-el van a bajom hanem ezzel a nézettel/hozzáállással,ami jelen esetben nem racinális mivel Toure nem rosszabb játékos,sőt....de peche van !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.21. 11:43:36

Victor_Valdes írta:Nincs semmi gond a spanyolokkal, de az sem jó, ha egy csapat kizárólag spanyolokból áll. Kellenek más nemzetiségűek a csapatba, más erénnyel bíró játékosok. Lásd.: Ibra,Alves, Touré, vagy épp Messi. :) Különböző helyeken nevelkedtek, különböző a stílusuk. És ez kell egy csapatba. Ebbe a Barcába is kell egy jól lövő Ibra, vagy épp kellett egy jól cselező, dinamikus, és egyben robosztus Touré. Ahogy kell egy munkás, zongora hordozó Keita is.

Szerintem senki nincs a spanyolok ellen a fórumon, csak egyszerúen nem szabad átesni annak a lónak a bizonyos túloldalára, mert könnyen egysikú, kiismerhető lehet egy csapat. :)

Szerk.: Xavi nyilatkozata eléggé tré. Rossz nézni, ahogy minden játékos Fabregasért kampányol. Persze, mindenki ismeri kölyökkora óta, jó barátok, és a többi, de ezzel eléggé kezd lealacsonyodni a sokakból unszimpátiát kiváltó madridhoz a klub. Ha még ki is fizetünk érte 50-55 milliót akkor, jogosan hallgathatjuk majd madridista ellenszurkolóink, gúnyos, kárörömmel teli megjegyzéseit. :)
De itt nem ez a baj :)
Itt nem az a kritika,hogy Busquets gyengebb mint Toure,hanem az,hogy Busquets spanyol :D

Nem tök mind1,hogy spanyol-e v sem,ha a feladatát ugyanúgy ellátja?
(Special itt nem Busquetsra gondolok,mert a véleményemet tudjátok róla,de most tegyük fel... )
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.07.21. 11:39:40

baas11 írta:
aky01 írta:Komolyan mondom nem értek néhány embert akik a spanyolok ellen vannak!Áruljátok el miért nem kellenek ide spanyolok,ha egyszer jó képességű játékosokról van szó?Főleg,hogy emelni kell a saját nemzetbeli/sajátnevelésű játékosok számát a Bl-ben is pl..
Ezzel nincs is gond...egészen addig amíg például egy Yaya Toura-nak csupán azért kell padozni, majd távoznia....mert Sergio Busquets -vele ellentétben-spanyol ... vagyis "nem szakmai okokból",és ez már a másik véglet,ami sohasem jó szvsz !
elképesztő , hogy a világbajnok spanyol csapat sokak szerint legjobb játékosáról (mármint a vb-n) sokan még képesek így beszélni , hogy csak azért játszott sokat , mert katalán...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.21. 11:34:37

Nincs semmi gond a spanyolokkal, de az sem jó, ha egy csapat kizárólag spanyolokból áll. Kellenek más nemzetiségűek a csapatba, más erénnyel bíró játékosok. Lásd.: Ibra,Alves, Touré, vagy épp Messi. :) Különböző helyeken nevelkedtek, különböző a stílusuk. És ez kell egy csapatba. Ebbe a Barcába is kell egy jól lövő Ibra, vagy épp kellett egy jól cselező, dinamikus, és egyben robosztus Touré. Ahogy kell egy munkás, zongora hordozó Keita is.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2010.07.21. 11:42:07-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
player10
Barça B

2010.07.21. 11:31:41

barcalaci84 írta:elképesztő, hogy a fórumozók mekkora aránya nem tud szöveget értelmezni....

az iróniát pedig hírből sem ismeri a többség, ráadásul valaki még elemzésre vetemedik ilyen értelmezési képességekkel...

Ott a pont. ;)
Amúgy nem feltétlenül lenne probléma, hogy sokan nem tudnak szöveget értelmezni... (Dehogynem!!!)
A sokkal nagyobb gáz, hogy veszik a bátorságot, hogy kioktassanak másokat, és minden bizonnyal elégedetten mosolyognak a monitor előtt, hogy "ezt jól megmondtam".

Közben mindenki, aki ide bejelentkezik, elvileg csak azért lép be, mert ugyanazzal a csapattal szimpatizál, ugyanazokért a színekért rajong...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára player10 2010.07.21. 11:38:03-kor.
baas11
Entrenador del Barça

2010.07.21. 11:28:18

A Xavi nyilatkozat is elég érdekes,főleg h ő már tudja h nincs idő nyélbe ütni az üzletet....
Viszont az alatta lévő Jimmy Jump nyilatkozat,hatalmas :)
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.07.21. 11:22:29

elképesztő, hogy a fórumozók mekkora aránya nem tud szöveget értelmezni....

az iróniát pedig hírből sem ismeri a többség, ráadásul valaki még elemzésre vetemedik ilyen értelmezési képességekkel...
player10
Barça B

2010.07.21. 11:22:15

Matador!

Szerintem kicsit félreértetted Pavel hozzászólását...
Ő végig cinikus hangnemben írt. Nem akarja kivenni Sergit, és nem is akarja, hogy csak külföldivel álljunk ki....
Szerinte abszolút nem probléma -sőt...- ha egy spanyol (katalán) csapat, spanyol játékosokat akar... Csak reagált arra, amiket a többi fórumozó írt...
"Hogy minek ide még több spanyol (Cesc, Bruno...)?!" "És, hogy csak az afrikai vkp-os a jók".... Stb....

Leírta a véleményét, amúgy mindenki számára teljesen érthetősen.
A nagyrész számára...

Úgyhogy szerintem kicsit szerényebb stílusban ítélkezz mások felett, mert lehet, hogy csak Te nem érted, amit írnak.....
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.21. 11:13:35

eljutottam oda, h elítélem a Cesc-ügyben mindkét oldalt, az Arsenal-t Wenger makacssága miatt, de a mieinket is, mert nagyon antipatikus ez a nyomásgyakorlás... ez a Xavi nyilatkozat se tetszik... nagyon aljasnak tartottam, ahogy cr-t ostromolta a Madrid, de most már "mi" is lesüllyedtünk arra a szintre... :( ennyit nem ér Fabregas...

lehet, h csak én látom így...
matador
Jugador d'estrella

2010.07.21. 11:08:02

Én is ritkán írok, de volt egy hozzászólás, ami kicsit sok volt nekem. Asszem kiértékelem.
Uram bocsáss egy spanyol (katalán) klub le akar igazolni egy spanyolt. Ez katasztrófa. Ide mindenképpen ahogy egyesek mondják (néger) vkp kell, mert más nem tud ilyen poszton játszani. Sergie-t zavarjuk el, mert nem jó.
Egy kérdésem lenne, az itt megszólalók 90%-a managerrel játszik. Azoknak azt tanácsolom, hogy vegyenek egy csapatot maguknak és azzal szorakozzanak.
Visszatérve az eredeti gondalataimhoz. A Barca nem egy NB1-es csapat, hogy 10-12 külföldivel állunk ki.
1. Spanyol klub le akar igazolni egy spanyol játékost, az katasztrófa, de ne álljunk ki csupa külföldivel? Nem értem kikezdhetetlen logikád.

2. Nálad okosabb emberek (habár így elnézve ez nem nagy teljesítmény) kivették a négereket és betették Busquetset a kezdőbe. "A sok hülye'...

3. Tetszik az "Egy kérdésem lenne..." kezdetű mondatod. Egy apró kérdés sem volt benne, max tanács. Majd ha gondolod, a kérdésedet is megoszthatod velünk.

4. 10-12 külföldivel ne álljunk ki. Nyugi, nem fogunk. De csupa spanyollal se. Erre erős okot szolgáltat, hogy sajnálatos szabályozások miatt csak 11 játékossal állhatunk ki egy mérkőzésre, 12-vel nem engedik :cry: De már vannak próbálkozások, ne add fel a reményt :wink:

Kerestem az értelmes mondatot, de nem találtam meg :roll:
Mindent összevetve: Busi maradjon, jó helyen van itt, kell a csapatba.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.21. 11:01:28

CFirpo3 írta:
Pavel írta:Sergie-t zavarjuk el, mert nem jó.
Inkább ez viszi a pálmát.
Sergie a BEP-es Fergie férfi változata? :lol:
Kép
Kép
Kép
wessel
Jugador del Barça

2010.07.21. 10:55:23

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... alnal.html

Elnézést, ha ez tiltott oldal (nem tom), de van igazság abban, amit Xavi mond.
Tomsa
Entrenador del Barça

2010.07.21. 10:49:14

Igaz! :lol:
CFirpo3
Fejléc Specialista :)

2010.07.21. 10:37:40

Pavel írta:Sergie-t zavarjuk el, mert nem jó.
Inkább ez viszi a pálmát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CFirpo3 2010.07.21. 11:35:35-kor.
Pavel
Entrenador del Barça

2010.07.21. 10:26:15

Ritkán írok ebbe a topicba, de mindig figyelemmel követem, de a mostani hozzászólások azért viszik a pálmát.
Végül egy csúnya kérdés Győr-Nyitra EL-kupa meccs. Melyik csapatban volt több magyar játákos?
forcabarca10
Barça B

2010.07.21. 10:23:29

Szerintem jó hogy a barcelonában sok a spanyol nemzetiségű és spanyol válogatott játékos és hogy sok játékos jön fel az utánpótlásból ugyanis nagy az összeszokottsák.pl xavi-iniesta több mint 8 éve együtt játszanak.Busquets és pedró már tizenéves koruktól egymással játszanak és nagyon jól ismerik egymást.Piqué meg cesc-el focizott együtt még jó pár éve az utánpótlásba.és még sorolhatnám ...És akkor monthatnám azt is hogy szinte a kezdőcsapat már 2 éve szinte ugyanaz annyi hogy eto'o helyett most ibra van de ez lényegtelen tehát évente csak max 2 poszton van változtatás az állandó kezdőcsapatban.És arról még nem beszéltem hogy a spanyol válogatottban is együtt játszanak a Eb-Vb-konföderációs kupa stb.És én szívem szerint örülnék ha jönne még egy két spanyol játékos a barcelonába:)(mata,cesc)A fifa akar valami olyasmit hogy majd késöbb bl meccseken legalább négy saját nemzetiségű játékost kell játszatni.Most ha megnézzük az intert akkor a kezdöcsapatban hány olasz van?egyse,a kispadon ül materazzi meg a balotelli akit már el is adtak.Ugyhogy nálunk késöbb nem lesz ilyen gond.És büszkék lehetünk az utánpótlásunkra ugyanis nem sok olyan akadémia van ahhonét egy messi,bojan,pedro,xavi,puyol,busquets,pique,de la pena,iniesta,valdes és még sorolhatnám.Hajrá Spanyolország!!! Hajrá Barcelona!!!
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.21. 10:12:52

Barcaman1993 írta:
Esetleg azért, mert anno a spanyol játékosok nem voltak sehol sem (tisztelet a kivételnek). Most nem tudom, hogy van, de anno egy csapatban 8 spanyol játékos játszhatott és a maradék három lehetett külföldi.
Ez most is él, csak EUval. Persze jelentősen megkönnyíti a helyzetet h pl. Messinek, Alvesnek van spanyol állampolgársága
Lezárt