Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Initom írta: de ha szerencsém van akkor kb én vagyok a 2. továbbjutó![]()
sjay írta:Szerintem már nincs túl sok értelme, és most a kedvem is el ment az állandó fagyások miatt. De holnap játszhatunk néhány barátságos meccsetInitom írta:sjay lejátszuk?![]()
9ig van csak időm sajnos, ha Slither addig felbukkan, akkor tőlem mehet...S.Agüero írta:Srácok!
Lenyomjuk ma a negyeddöntőket?
mindenkinek 1-1 meccs, ha igen.
Ozsi!
így jó lesz?
A1-D2 Kurdt - Slither
D1-A2 Socio - Ozsi
B1-C2 Matyi - MessiFan vagy Levproff
B2-C1 Kanty - Puyol
A1-D2 győztes-B1-C2 győztes
D1-A2 győztes-B2-C1 győztes
akkor ezzel a lényegi kérdések eldőltek az A csoportban:csababarca írta:tényleg? én ezt teljesen el is felejtettem...sjay írta: Már mindegy, mert nyertél, ugye tegnap 3-3-nál hagytuk abba. Azért köszi.
akkor lehet azért szakadt meg a végén,mert tudta,hogy vége
Miket összenem szerencsétlenkedtük. Gyakorlatilag az első 4 gémet úgy nyerte meg valaki, hogy a legvégén hibázott valamelyikünk.fcbarca0827 írta:levproff 5 - 2 fcbarca0827
Szánalmas produkciót nyújtottam, többször is hangosan felnevettem.
tényleg? én ezt teljesen el is felejtettem...sjay írta:Már mindegy, mert nyertél, ugye tegnap 3-3-nál hagytuk abba. Azért köszi.csababarca írta:nem tudom... elvileg 2-1 nekem. de itt már csak 1 golyód volt,úgyhogy 2-2 legyen.sjay írta:Csaba, így egyszerűen nem lehet játszani. Állandóan megszakad, vagy lefagy. Mit tegyünk ?
próbálkozzunk.hátha. szóval 2-2ről.