Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.06. 11:07:34

LG írta:Sztem jobb a csapat Ronie nélkül :oops: Pl. amikor pár meccsre formában voltak év elején a fiuk, akkor lehetett látni, h Ronie nélkül sokkal fölszabadultabban játxhattak.
Sztem mindenképpen jot tenne a csapatnak, ha távozna, azt nem irom le, h miért, mert már lejjebb leirtam, ha vkit érdekes, akkor olvasson vissza.
Sajna elég nagy esély van rá!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.06. 11:02:48

Sztem jobb a csapat Ronie nélkül :oops: Pl. amikor pár meccsre formában voltak év elején a fiuk, akkor lehetett látni, h Ronie nélkül sokkal fölszabadultabban játxhattak.
Sztem mindenképpen jot tenne a csapatnak, ha távozna, azt nem irom le, h miért, mert már lejjebb leirtam, ha vkit érdekes, akkor olvasson vissza.
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.01.05. 19:09:11

Akkor adjuk kölcsönbe egy évre és egy év múltán megnézzük hogy mennyit változott. :D

Komolyra fordítva szót, nagy része volt abban, hogy amikor idejött, akkor felrázta a csapatot, de nem ő egyedül nyerte a meccseket, hanem a CSAPAT. Annak a csapatnak a 90% még mindig együttvan, nem felejtettek el focizni, csak új impulzusok kellenek nekik. Nem feltétlen Ronaldinhónak kell elmennie, lehet hogy Decónak, Zambrottának, Gudjohnsennek, Edmílsonnak, akik már nem tudnak fényt hozni a Barça játékába. Én még megtartanám Ronaldinhót mert még mindig az egyik legfontosabb tagja a csapatnak. Csak nagyra tette fel a mércét pár évvel ezelőtt és most nem tudja az felülmúlni. De ha csak megközelíti azt, még akkor is jobb, mint jónéhány sztár a világból.
Kép
Kép
Kép
htamas
Barça C

2008.01.05. 15:10:42

Sztem oktalanul bántják Ronaldinho-t az utóbbi időben! Igaz, h a múlton lovagolni nem lehet, de akk is ez az ember felelős a legtöbb részben azért, h a Barca itt tart jelenleg, ahol tart. És nem mellesleg már tavaly is azt mondták Ronaldinho-ról, h rossz formában volt de azért rúgott egy pár gólt, igaz?! :roll: Arról nem is beszélve, h nem az a jó játékos aki gólokat lő, és hiába van tényleg szemmel láthatóan rossz formában, még mindig többet tud 1-2 játékosnál így is (itt psze nem a barca játékosaira gondolok) és azt is meg lehet nézni h azért még mindig megvillan sokszor 1 meccsen, csak nem úgy mint eddig, h átviszi a labdát 2-3 emberen és utána lő 1 óriási gólt, hanem ad 1 remek átadást, olyat amilyenre csak kevesek képesek. De ezt ugye már senki se látja meg a játékában, mert mindenki csak szidja. A reptéren meg kifütyülik, de az ilyen és ehhez hasonló esetek úgymond "nagyon segítik" Ronaldinho-t abban, h visszanyerje régi énjét. Inkább támogatni kellene és nem ő az oka 1általán annak, h a barca vergődik. 1szer már kihúzta a csávából a csapatot, most már nem lehet tőle elvárni ezt. 1ébként meg minden játékosnak van rossz periódusa: ilyenkor vagy az a megoldás, h elmegy másik csapathoz és ott új környezetben talán "meggyógyul" vagy marad, de értelemszerűen ez az utóbbi sokkal nehezebb, így talán kéne egy kis időt adni Ronaldinho-nak. Ja és arról nem is beszéltem még, h azért is ilyen silány a teljesítménye, mert a csapat sem szerepel túl fényesen :( Nagyon fel tudnak bosszantani azok, akik csak kritizálják szegényt! :x Majd lesz még ő olyan mint volt vagy legalábbis megközelíti majd. Addig is ott van Messi :wink: (aki sztem megérdemelhette volna ha nem is az aranylabdát, de legalább az év játékosa díjat).
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.05. 12:47:12

Itt egy két embert kéne felrázni!Legfőképp Ronaldinhot!Amihez mint írtam sztem nem edző kell hanem pszichológus!Vagy nem tudom...sztem az anyukájának kéne beszélnie vele :D !
De most komolyan...szereti az anyukáját...sztem neki kéne beszélni a fejével!
Le kéne ülni vele youtube elé és szépen megmutatni neki a videókat...sztem sírvafakadna!Megmutatni neki..látod fiam ez voltál Te...most pedig esel kelsz a pályán..alibizel...szenvesz!És ezért szenved mindenki..komolyan..néha a sírás kerülget ha Ronaldinhos videót látok!
He nem tud visszaváltozni akkor emberileg egy kicsit csalódok benne....

Ez Ronaldinho Gauchó topic, ezt próbáljátok figyelembe venni, és csak a témával kapcsolatban írjatok ide, emellett azonban van még millió és egy topic, ahoiva leírhatjátok egyéb gondolataitokat, persze mindenhova a megfelelőt.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.05. 12:46:03

Sztem sem segitene már egy uj edző sem Ronaldinhon, a gyorsaságát nem nyeri vissza ettől :roll:
Legyen uj feladatküre :?: Perxe, azért mert nem bir futni, csináljuk át az egész csapatot :lol:
Mondom, nem csak az a baj, h nem játxik jol, hanem az is, h bomlasztja a csapatot.
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.05. 12:30:22

Ez az új edző dolog se biztos, hogy bevállna. Vagyis nem olyan gyorsan, mint azt sokan várnák. Mert attól, hogy jön egy új edző, attól még neki ugyanúgy nagyon sok időbe és munkába kerül visszanyerni (ha egyáltalán ez lehetséges) a régi gyorsaságát. Nagyon háttérbe szorulna az imidzse, itt minden edzésen ott kellene lennie, neki kellene mindig 120%-on pörögni, mert enélkül 100%, hogy nem lesz a régi. És ha ezek megvannak, motivált is, akkor is sztem min. egy év, mire lenne olyan gyors, kiszámíthatalan, stb.

Tehát:

-vagy marad és zsákbamacska, mert vagy javul vagy nem
-vagy eladjuk, de lehet egy új környezetben sokkal többet tenne a régi formája visszanyerésért, és akkor a fórumon lehetne szidni a vezetőséget, hogy miért adták el... :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.05. 12:25:27

Zozzy 5 írta:
Rivaldo11 írta:60-70 millió körüli összeget még mindig adnának érte. De sokadszorra is azt mondom: Várjuk meg mit tud egy új edzőnél...
A legrosszabb az lenne, ha kiderülne: saját maga a legfőbb ellensége (bulik, éjszakázások). De hogy ennyi felelősségérzet ne lenne benne azt kétlem.
Tényleg az lenne a legjobb, ha megnézhetnénk egy új edző keze alatt is. Csak így felmerülhet két probléma. Egyik az, hogy új edző valszeg csak a következő szezontól lesz. Namármost nem biztos, hogyha addigra ugye két év alatt nem javult, akkor majd a harmadikban fog. És az sem biztos, hogy megérdemli azt a bizalmat. Ha év végéig is ezt nyújtja, akkor szerintem teljesen világos, hogy mindenkinek jobb lesz, ha távozik.
Másik pedig az, hogy két év ilyen gyatra szereplés után kérdéses, hogy szerepelne-e egy új, erősakaratú és határozott edző terveiben, vagy elkezd egy új csapatot építeni új nevekkel, és mentalitással és taktikával...
Biztos, h van a csapatnak pszihomókusa is, + sztem több pszihomókus is próbálhatott rajta segiteni :roll:
Lehet Csernus doktor urra lenne szülsége :!: :shock: :lol: :wink:
okos666
Jugador del Barça

2008.01.05. 12:24:23

Rivaldo11 írta:Igen, nyilván egy új edzőnek is megvannak a saját emberei, ez rendben is van. Ám itt a keret adott, 2-3 változtatással többféle felállást lehet játszani, és kinek ne kéne egy jó Dinho?
Alapkérdés persze, hogy-ahogyan írtad is-szerepelne -e mondjuk Mourinho terveiben?
ÁÁÁÁ!!! Szerintem Mourinho hülye lenne egy ilyen játékost eldobni!! Én szerintem megpróbálná "megfegyelmezni" vagy valami,és ha követi az utasításait,de Dinho formája nem javul,talán akkor válna + tőle!(hangsúlyozom,nem tudom,mi járhat Jose fejében)
Imádlak BARCA!!!
okos666
Jugador del Barça

2008.01.05. 12:22:18

Bányász írta:
Rivaldo11 írta:60-70 millió körüli összeget még mindig adnának érte. De sokadszorra is azt mondom: Várjuk meg mit tud egy új edzőnél...
A legrosszabb az lenne, ha kiderülne: saját maga a legfőbb ellensége (bulik, éjszakázások). De hogy ennyi felelősségérzet ne lenne benne azt kétlem.
Hát sztem arról tudnánk ha éjszakai életete élne!Valamelyik ujság biztos lehozna egy fotót vagy ilyesmi!Az ien előbb utóbb kiderül!Példa erre a PSG...ott is mondták,h jobban szereti az éjszakai életet mint a focit!
Amúgy sztem nem új edző kellene a jóöregnek hanem egy pszichológus!
Ilyen szinten már nem számít szerintem az edző!Véleményem szerint nem az edző feladata,hogy motiválja a játékosokat!Ugyh szerintem egy új edzővel is ugyan ien lenne sajna... :cry:
Én szerintem + számít!! Én csak Mourinho-t tudom példának felhozni!! Egy "felsőkategóriás" Chelsea-ből csinált egy "Szupernehézsúlyú" :!: Chelsea-t!!!
Ő :!: :!: :!: lenne a megoldás!!(szerintem)
Imádlak BARCA!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.05. 12:21:31

Igen, nyilván egy új edzőnek is megvannak a saját emberei, ez rendben is van. Ám itt a keret adott, 2-3 változtatással többféle felállást lehet játszani, és kinek ne kéne egy jó Dinho?
Alapkérdés persze, hogy-ahogyan írtad is-szerepelne -e mondjuk Mourinho terveiben?
Rivaldo-A Legnagyobb.
okos666
Jugador del Barça

2008.01.05. 12:20:06

Új edző,új edzésterv,és egy kis keménység az edző részéről,na meg,hogy az ego-ja ne legyen akkora(mondjuk van mire)! Szerintem ez lenne a kulcs a visszatéréshez! :!:
Imádlak BARCA!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.05. 12:18:30

Tényleg az lenne a legjobb, ha megnézhetnénk egy új edző keze alatt is. Csak így felmerülhet két probléma. Egyik az, hogy új edző valszeg csak a következő szezontól lesz. Namármost nem biztos, hogyha addigra ugye két év alatt nem javult, akkor majd a harmadikban fog. És az sem biztos, hogy megérdemli azt a bizalmat. Ha év végéig is ezt nyújtja, akkor szerintem teljesen világos, hogy mindenkinek jobb lesz, ha távozik.
Másik pedig az, hogy két év ilyen gyatra szereplés után kérdéses, hogy szerepelne-e egy új, erősakaratú és határozott edző terveiben, vagy elkezd egy új csapatot építeni új nevekkel, és mentalitással és taktikával...
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.05. 12:18:05

Hát sztem arról tudnánk ha éjszakai életete élne!Valamelyik ujság biztos lehozna egy fotót vagy ilyesmi!Az ien előbb utóbb kiderül!Példa erre a PSG...ott is mondták,h jobban szereti az éjszakai életet mint a focit!
Amúgy sztem nem új edző kellene a jóöregnek hanem egy pszichológus!
Ilyen szinten már nem számít szerintem az edző!Véleményem szerint nem az edző feladata,hogy motiválja a játékosokat!Ugyh szerintem egy új edzővel is ugyan ien lenne sajna... :cry:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.05. 12:17:48

Az lehet-ha hobbiból futballozna. De egy Barcelonánál hihetetlen, hogy megteheti. Nem figyel rá senki? Nem abban kételkedem, hogy hajlik a bulis kimnetelek felé, hanem abban, hogy nincs kontroll, nyugodtan megteheti, és leépülhet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.05. 12:12:08

Annyira nem kell kételkedni, braziloknál ez elég gyakori sajnos, h egy idő után a bulik a munka elé kerülnek :cry: Pár évig varázsolnak, utánna már csak akkor, h épp kedvük tartja. :roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.05. 12:08:49

60-70 millió körüli összeget még mindig adnának érte. De sokadszorra is azt mondom: Várjuk meg mit tud egy új edzőnél...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.01.05. 12:04:58

Én is most már azt mondom, hogy el kellene adni. De én nem csak a csapat érdekeit veszem figyelembe, hanem Dinhoét is. Nagyon nagy játékos, max respect neki azért, amit elért, amit tett a klubért. Mindenki imádta anno. Ezért szívből kívánom, hogy újúljon majd meg. De ez ebben a csapatban (vagy ebben a bajnokságban) nem fog menni. Főleg nem idén. Egyébként azt is szóvá kell tenni, hogy már nem is hoz annyi pénzt a kasszára, ma már inkább Messi számít elsődleges reklámarcnak.
Amúgy szerintetek, HA eladnánk, mennyit kaphatnánk érte?
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.05. 11:56:33

Én azon gondolkodtam, h lehet jot tenne a csapatnak Ronaldinho eladása. Erre példa az Arsenal. Tavaly sehol sem voltak, erre eladták Henryt, mindenki temette őket :roll: Most meg jelenleg europa 1ik legjobb csapata, legszebb focit játxák, stb...
A fiatalok le is nyilatkozták, h Anrival nyomás volt rajtuk, és igy most már felszabadultan játxhatnak.
A másik dolog Edmilson nyilatkozata a fekete bárányokrol, akik bomlasztják a csapatot. Ugye mindenki tudta h első sorban Dinhorol van szo...
Perxe lehet mondani, h egy Dinho egy Barca legenda, vagy is maradnia kell meg minden, de Henry az Arsenalban legalább akkor legenda volt.
Meg azt is látom, h általában a játékosok védik a nyilatkozataikkal, de 1ik dolog, h mit mondanak, a másik, h mit gondolnak. Eddig 1edül Edmilson merte kritizálni, ő sem nyiltan, még is jol leugatták érte, pedig 100 százalékik igaza volt.....

Szoval én fájó szivvel megválnék tőle, mert:
1. gyenge a teljesitménye, fizikailag leépült, motivácio 0, közben rengeteg zsetont keres
2. bomlasztja a csapat1séget
3. Az árábol bőven potolhato
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.04. 22:27:46

home írta:nem is általánosságban írtam, és nem is céloztam senkire, de ilyen volt már 1x-2x
a lecs*szés szót pedig azt hiszem elrontottam, mert én inkább olyanra gondoltam, hogy elég sokszor lehülyeségezik amit ír, vagy veszekedés alakul ki abból kinek van igaza vagy kinek nincs...de szerintem más véleményét le lehet reagálni, vagy ahogy mondod ellenvéleményt írni...de nem bírálni a másikat vagy a véleményét...
egyébként egyszer írtam, szandinak hogy nem szeretnék olyat lerni, hogy ezt meg ezt mért gondolom, mert nem tartom magam még annyira "hozzáértőnek" hogy ne mondjak valami nagy baromságot...viszont azt akartam mondani, hogy nincs mindenki frankie ellen... :roll:

ui:bocsi az előzőben a kicsit harapós hangnemért...
itt senki sem akkora "hozzáértő", h bárkit is leugathatna, szal csak nyugodtan mondd a magadét! és bátran jöjjenek a haverjaid is, nem fogja őket sem megkóstólni senki sem. igaza van Tamásnak, a fórum pont a vélemények megismeréséről szól, amik lehetnek különbözőek is. nagyon sz.ar lenne, ha mindenki ugyanazt mantrázná (ezalól kivétel a hajrá barca-témakör) :D .
persze, az nem árt, h ha betartják a júzerek a fórum szabályait, mert ha nem, akkor jön a moderátori seggberúgdosás, de azt hiszem, a tiéd nem ez a történet.
szóval mielőtt túlságosan rápörögnénk erre a témára, csak bátran előre a több ötösért!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Szandi
Főnökasszony

2008.01.04. 19:49:52

home írta:nem is általánosságban írtam, és nem is céloztam senkire, de ilyen volt már 1x-2x
a lecs*szés szót pedig azt hiszem elrontottam, mert én inkább olyanra gondoltam, hogy elég sokszor lehülyeségezik amit ír, vagy veszekedés alakul ki abból kinek van igaza vagy kinek nincs...de szerintem más véleményét le lehet reagálni, vagy ahogy mondod ellenvéleményt írni...de nem bírálni a másikat vagy a véleményét...
egyébként egyszer írtam, szandinak hogy nem szeretnék olyat lerni, hogy ezt meg ezt mért gondolom, mert nem tartom magam még annyira "hozzáértőnek" hogy ne mondjak valami nagy baromságot...viszont azt akartam mondani, hogy nincs mindenki frankie ellen... :roll:

Nehogymártecsájé.
Nyugodtan mondjad csak, mond csak azt amit gondolsz, mond nyugodtan az érveidet is, még ha nem vagy benne teljesen biztos, akkoris.
Állj ki nyugodtan amellett, amit mondasz. Lehet, h sokszor nem értek majd veled egyet, ezt nem is titkolom, de kb mindig megfoglak védeni, mert benne vagy az EuroBarca Csaj Misszióban. Amit éppen ebben a percben alapítottam. Szal ne hozz ránk és a klubra szégyent!

:wink: O:) 8-[
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
okos666
Jugador del Barça

2008.01.04. 17:57:11

varga tamás írta:home!
1. ezt úgy általánosságban írtad, vagy valakinek céloztad:
2. nem csesznek itt le senkit, vagy legalábbis nem emlékszem ilyesmire. Max. ellenvéleményt fogalmaznak meg az illető HOZZÁSZÓLÁSÁval kapcsolatban. Ezért van a fórum. Velem sem mindig értenek egyet, de egyszer sem gondoltam, hogy visszakoznom kellett volna, sosem gondoltam, hogy meg kellene futamodnom. Így volt. pl. Frankről alkotott véleményem kapcsán, amit én már tavaly decemberben idevezettem, amit sokan elvetettek, letámadtak miatta. És hidd el, kedves Barátom, én vagyok a legszomorúbb, hogy ma azt látom: a fórumozók döntő többsége hasonló véleményen van velem.
3. gyertek nyugodtan, várunk, és tisztelünk Benneteket: nem akarunk mi bántani senkit sem, hisz ugyanazért vagyunk: a Barca sikereiért.
4. egyáltalán nem mindegy, hogy mit mondasz. Ha vitatkoznak is Veled, azt jelenti: elolvasták a véleményedet, tehát kiváncsiak rá/d/.
Bocsi, hogy belekontárkodtam :wink:
Kedves Home!!!!!!!
Ahogy Tamás mondta,mi csak véleményt alkotunk,legfeljebb kiegészítjük,vagy pedig ellentmondunk mások véleményének,vagy kritikájának!!!Egy klubbot szeretünk,és ez a szeretet alkotja a szurkolók táborát,az egész klubbot :arrow: ha mi nem lennénk a Barca se lenne Több mint egy klub!!!Hogy nem kell megsértődni,hanem el kell fogadni mások vléleményét,ha esetleg nem értenek veled egyet,vagy pedig hülyeséget írsz...(velem is fordult már ilyen elő)!!!Én még nem vagyok túl régen itt,de szeretek veletek fórumozni,mert látom,hogy nem csak idióta fanatikusokkal folytatok eszmecserét nap,mint nap,hanem olyan emberekkel,akiknek van valami közük a focihoz!!! (bocs az OFFért) :D
Én csak azt mondom:írj bátran,és ne félj mások véleményétől!!
Imádlak BARCA!!!
home
Jugador d'estrella

2008.01.04. 17:55:08

nem is általánosságban írtam, és nem is céloztam senkire, de ilyen volt már 1x-2x

,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.04. 17:41:51

home!
1. ezt úgy általánosságban írtad, vagy valakinek céloztad:
2. nem csesznek itt le senkit, vagy legalábbis nem emlékszem ilyesmire. Max. ellenvéleményt fogalmaznak meg az illető HOZZÁSZÓLÁSÁval kapcsolatban. Ezért van a fórum. Velem sem mindig értenek egyet, de egyszer sem gondoltam, hogy visszakoznom kellett volna, sosem gondoltam, hogy meg kellene futamodnom. Így volt. pl. Frankről alkotott véleményem kapcsán, amit én már tavaly decemberben idevezettem, amit sokan elvetettek, letámadtak miatta. És hidd el, kedves Barátom, én vagyok a legszomorúbb, hogy ma azt látom: a fórumozók döntő többsége hasonló véleményen van velem.
3. gyertek nyugodtan, várunk, és tisztelünk Benneteket: nem akarunk mi bántani senkit sem, hisz ugyanazért vagyunk: a Barca sikereiért.
4. egyáltalán nem mindegy, hogy mit mondasz. Ha vitatkoznak is Veled, azt jelenti: elolvasták a véleményedet, tehát kiváncsiak rá/d/.
Bocsi, hogy belekontárkodtam :wink:
Kép
home
Jugador d'estrella

2008.01.04. 17:20:21

1. az az igazság hogy k*rvára tökmindegy mit mondok...van egy pár ismerősöm aki azért nem jár fórumra, mert mond valami olyat, ami nem tetszik néhány ,,nagymenőnek" vagy mondhatok ,,nagyöreget" és szó szerint lecs*szik...és vannak aki ezután azt mondják hogy igen igen egyetértek...ennyi

2. ha gondolod, ez volt az utolsó hogy leírtam.ennyi...
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Lezárt