Na rég irtam már ide(bár nem is volt miért). Alapvetően most egy kicsit összeszedném a nyári igazolásainkat.
Összességében jött és ment 2 védő(plusz a fiatalok, Milito talán, Henrique meg jött-ment), elment két kp., nem jött egy se, de van két tehetséges fiatalunk, plussz 3-4 védőnk akit fel lehet tolni, és jött egy csatár, meg ment is(meg Kerrison, Jeffren), és elment a mindenhol bevethető V. Sanchez, meg Jorquera.
Jorquera: Soha nem volt első számú kapus, szerencséje sem volt a sérülésekkel.
Syl: Sajnálom, hogy elment egyik kedvencem volt, de kell a fiatalítás.
Maxwell: Olcsón jött, remek képességei vannak, nem lehet kérdés ki játszik majd a posztján, Syl méltó utódja lehet.
Martin: Sajnálom a távozását és keveslem az opciós pénzt, a Juve nagyon jól járt vele, mi már kevésbé.
Leírhatatlan nevű ukrán: Kockázatos, ha beválik nagy húzás ha nem, akkor botrányos, sokáig vita tárgya lesz a nevének leírása.
Muniesa, Fontás: Rem., egyikőjük feljön, a mindkettő talán sok lenne, de ez nagyban függ Militotól is, nagyon tehetséges játékosok.
Hleb: Tavaly jól leszúrtak, a "nagy baromság" mondatomért, semmit nem vártam tőle, minden jó passzának örültem, de ennél több kell. Remélem elmegy innen jó messzire.
Guddy: Sajnálom, szerettem ahogy küzd, nekem hiányozni fog.
Jonathan és Thiago: tehetségesek, remélem mind2en a nagycsapattal lesznek, csak dos Santos nehogy a tesó hibájába essen.
Samu: Nagyon fog hiányozni, küzdött, hajtott, sikerrel termelte a gólokat, hatalmas játékos, csak köszönet illeti.
Ibra: Remek képességekkel rendelkezik, három kérdés merül fel vele kapcsolatban: be tud-e illeszkedni, tud-e alázattal lenni a játék és a klub iránt, elhagyta-e az önzőségét? Ezekre a jövő választ ad majd, kíváncsian várom, reméljük a legjobbakat.
Jeffren(Pedro): Remélem feljön lehet benne valami, Pedro mindig is szimpatikus volt, ez lehet a nagy éve, fontosak lesznek mind2-en.
+Bonus Track

: V. Sanchez: Elmúlt évek legrosszabb Barca játékosa, Oleguer legalább szivét kitette a pályára, meg minden, az év üzlete egyértelmű.