Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem lehet majd neten a bemutatkozását nézni. Ő nem akkor szenzáció, mint Ibrahimovic. Nem lesz körülötte akkora felhajtás.ab1daL írta:Srácok lehet esetleg majd követni Csigrinszkij bemutatását a neten? És szerintetek játszani fog ma?
Egyetértek veled. Jonathan és Thiago képes olyan teljesitményt nyújtani, mint Hleb és Gudjonsen.barca99 írta:Igazából én sem félek attól, hogy karcsú lenne a középpálya. Tavaly is az volt. Aztán vagy szerencsénk lesz a sérülésekkel, vagy nem. Tavaly ott volt még cserének Guddy és Hleb, de akármelyik állt be, szinte csak sűrűbben voltunk, nem többen. Thiago és Jonathan lehet, hogy fiatal, tapasztalatlan, fizikailag még gyenge, viszont tudják, mit kell ebben a a rendszerben játszani, és technikailag is sokkal képzettebbek, mint az "elődök". Hosszútávon úgy sincsen senki, aki pótolni tudná a kulcsembereket.
Nagyon is egyetértek!Cooltiszo írta:Alapvetően örülök, hogy megszabadultunk pár ballaszttól (Guddy, Hleb), 10x inkább játsszon egy B-s tehetség, mint ők (nem mellékesen a kreatív kp posztra 2 nem akármekkora tehetségünk van).
Pontosan! Én inkább viselem el az esetleges vereséget azért, mert a 18 évesek nem a legprofibbak, mint hogy a 2. számú "irányítóink" semmit nem érnek egyedül! Ez talán kicsit erős, de képzeljünk el egy Guddy(remélem tényleg megy)-Touré-Keita középpályát. Itt is csak Yaya képes a brilliáns passzokra, a másik kettő csak tologat - bár Keita egyre jobb, én szeretem nézni a játékát, látni ahogy fejlődik szerintem. És nem volt a piacon Fabregason kívül senki, aki tökéletesen megfelelt volna. Ez van. Az meg, hogy a vezetőink nem tudtak/akartak leigazolni mást, az érthető. Most jön egy tehetséges Mata akár. Neki szerintetek nem kéne idő a beilleszkedéshez? Az ifijeinknek kevesebb kell hozzá - ilyen ígéretes középpályásaink szerintem Ini óta nem voltak... Szóval ha PEP és a vezetőség úgy érzi, hogy az ifik képesek csereként pályáralépni, és helytállni, akkor én hiszek nekik. Nem elvakultság, csak én is így érzem - ami ugye nem jelent semmit. És az, hogy egy Chelsea ellen nem kéne őket játszatni: Guddyt valaki játszatná a Chelsea ellen irányítóként önszántából? Egy ilyen csapat ellen csak a világ elitjei tudnak nagyot alkotni, és olyan padja senkinek incs - talán a realnakCooltiszo írta:Alapvetően örülök, hogy megszabadultunk pár ballaszttól (Guddy, Hleb), 10x inkább játsszon egy B-s tehetség, mint ők (nem mellékesen a kreatív kp posztra 2 nem akármekkora tehetségünk van).
Ami tény: rövid a padunk, és nem eléggé minőségi így ránézésre, bár ez a fiatalok fejlődésétől is függ. Nagyon befolyásolhatja a szezonunkat egy-egy sérülés, de azért nem kell kétségbe esni, mert amennyiben bizonyítanak a fiatalok duplán jól járunk.
Ezt a cikkejt már Ribérynél is emlegették h ha a Bayern most nem adja el akk jövőre "bagóért" közel 20 milliós összegért kivásárolhatja magát.Cooltiszo írta:Elviekben a 17-es Fifa cikkely miatt van ez. A konkrétumokat nem tudom, de talán egy 25 éven aluli játékos kivásárolhatja magát a szerződéséből a hátralévő fizetésének kifizetésével, amennyiben 3 évnél régebben írt alá szerződést a klubbal. Idősebb játékosoknál az időtáv változik.
Ha jól emlékszem egy másik topikban már megbeszélték a modikkal, hogy erről az oldalról nem kéne idézniMichaaBee írta:Ember, ez nem a Barca blogja!Zlatan Boy írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... n-and.html
Ezt nem értem!!!:shock: Most Pep azt mondja,hogy szerinte biztosan nem jön Robinho.Erre meg a barca blogja azt hozza le, hogy Laporta még is megakarja szerezzni őt.![]()
Ezt egy olyan fickó csinálja, mint te vagy én. Az ég adta világon semmi, de semmi köze nincs a klubhoz...
Ember, ez nem a Barca blogja!Zlatan Boy írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... n-and.html
Ezt nem értem!!!:shock: Most Pep azt mondja,hogy szerinte biztosan nem jön Robinho.Erre meg a barca blogja azt hozza le, hogy Laporta még is megakarja szerezzni őt.
Elviekben a 17-es Fifa cikkely miatt van ez. A konkrétumokat nem tudom, de talán egy 25 éven aluli játékos kivásárolhatja magát a szerződéséből a hátralévő fizetésének kifizetésével, amennyiben 3 évnél régebben írt alá szerződést a klubbal. Idősebb játékosoknál az időtáv változik.kristop írta:nem lehet. egy valaki beírta, aztán a többiek rákaptak a "csalira". ne gondoljuk már, h pont Fabregas fogja kivásárolni magát a szerződéséből, aki kis túlzással Wengeres poszterekre ragasztgat szívecskés matricákat. ez amúgy se divat, még ha elmérgesednek a viszonyok, akkor is más megoldást szokott az ügynök és a klub keresni.madmushroom írta:Lehet, hogy rosszul tudom de Fabregasnak nem 2014-ig szól a szerződése? Ez esetben miért lehetne tavasszal 15 millióért elhozni?
nem lehet. egy valaki beírta, aztán a többiek rákaptak a "csalira". ne gondoljuk már, h pont Fabregas fogja kivásárolni magát a szerződéséből, aki kis túlzással Wengeres poszterekre ragasztgat szívecskés matricákat. ez amúgy se divat, még ha elmérgesednek a viszonyok, akkor is más megoldást szokott az ügynök és a klub keresni.madmushroom írta:Lehet, hogy rosszul tudom de Fabregasnak nem 2014-ig szól a szerződése? Ez esetben miért lehetne tavasszal 15 millióért elhozni?
Ezt hol hallottadbarcafan0911 írta: Reményeim szerint Fabregas lesz az az illető.Ha valóban igaz és januárban kb 15 milláért el lehet hozni, akkor nincs mese. Jönnie kell. Mondjuk ez rajta is múlik, majd meglátjuk...
Ez így igaz. Kezdetekben még nem fog meglátszódni a kp hiány, viszont télre nagy valószínűséggel már ki fog ütközni, és létfontosságú lesz egy igazolás. Sőt, lehet hogy Laportáék már el is döntötték hogy igazolnak egy kp-t a télen. Reményeim szerint Fabregas lesz az az illető.Sanama írta:Én azért ennyire nem rosálnék be. A gáz az Afrika kupával fog "kezdődni". De az csak télen lesz nem?
Télen meg simán igazolható 1 KP, szerintem.
Addigra még csillapodhatnak is az árak.
Várjuk meg a telet, nyáron már tuti nem veszünk senkit.
De abban,hogy télen sem, nem vagyok annyira biztos.