Ne mond, hogy ez új Neked, állandóan ezt csinálják, elhiszem, hogy a személyes érintettség miatt fájóbb, de koránt sem újkeletű "szokás".Los Banditos írta:Na, Horváth Feri minden szemérmet félretéve úgy olvasta be a cikkünket, hogy még átfogalmazni is képtelen volt a mondatokat.
Legalább olvasná be, hogy honnan vagy valami
Bojan Krkic
-
- Eurobarca Staff
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jogos, mondjuk én így is örülök egy kicsit.Los Banditos írta:Na, Horváth Feri minden szemérmet félretéve úgy olvasta be a cikkünket, hogy még átfogalmazni is képtelen volt a mondatokat.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Na, Horváth Feri minden szemérmet félretéve úgy olvasta be a cikkünket, hogy még átfogalmazni is képtelen volt a mondatokat.

in to exile
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Barca meccsen mindig belőlünk.gekkodan írta:Jó nézni, hogy néha belőlünk élnek a kommentátorokDrigo írta:Horváth Feri most olvasta fel Kovinhoék írását, illetve még tart neki. Mivel nem olvassa a fórumot, így beolvasata, hogy a tavalyi szezont a "B"-ben töltötte, miközben csak féltávnál került fel.

-
- Director del Fútbol
Jó nézni, hogy néha belőlünk élnek a kommentátorokDrigo írta:Horváth Feri most olvasta fel Kovinhoék írását, illetve még tart neki. Mivel nem olvassa a fórumot, így beolvasata, hogy a tavalyi szezont a "B"-ben töltötte, miközben csak féltávnál került fel.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Eurobarca Staff
Horváth Feri most olvasta fel Kovinhoék írását, illetve még tart neki. Mivel nem olvassa a fórumot, így beolvasata, hogy a tavalyi szezont a "B"-ben töltötte, miközben csak féltávnál került fel.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
BetegCapon írta:Autogram osztás fent a szobában mi?

Amúgy el birtam vna viselni ha mondjuk az a pár csaj mondjuk az én nevemet ordibálja

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Barcafan19
- Barça B
szeretem bojan játékát és szeretnék tőle autogramot
de nem tom az autogramcímét!
ha valaki tudja segítsen!
köszönöm!
de nem tom az autogramcímét!
ha valaki tudja segítsen!
köszönöm!
nemrossz az
Bááár mondjuk csak balról a 3.al "beszélgettem" volna 

Meg azért Krkic már a korosztályos csapatokban is mindenhol gólokkal támasztotta alá tehetségét. Simán a vérében van góllövés, mint a legnagyobb csatároknak, és akkor is képes gólt szerezni, ha nem játszik jól.
Giovannin meg györcsös akarást látok. Küzd, hajt, mégsem m1 neki...sztem fölszabadultabban kéne játszania, egy kicsit lazábban, és lehet jobban menne. Persze ezt mondani könnyű, megcsinálni nehéz.
Giovannin meg györcsös akarást látok. Küzd, hajt, mégsem m1 neki...sztem fölszabadultabban kéne játszania, egy kicsit lazábban, és lehet jobban menne. Persze ezt mondani könnyű, megcsinálni nehéz.
- orska
- Jugador del Barça
Ez elképzelehető. De ez már az okok analizálása, ami tény hogy nem sokat mutat, akármilyen okból kifolyólag is. Remélem megváltozik mert biztosan nagy tehetség ha 18 évesen odaengedik a Barca első csapatába.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Igaz hogy nem ehez a topikhoz tartozik, de szerintem Dos azért nem játszik olyan jól mint Bojan, mivel a szezon előtt mindenki rá volt kiváncsi, és tőle vártak sokat. Nagy teher volt rajt, és szerintem nagyon magasak voltak az elvárások vele szemben. Mindenki R10 utódának tekintette, és az szinte lehetetlen. Bojanon nem volt nyomás, nem várták tőle hogy megváltsa a világot, sokkal felszabadultabban focizhatott.orska írta: Ne is haragudj, de mióta jobb Giovanni egy-egyben? Nem is emlékszem mikor vágott úgy igazán át egy védőt egy az egy-ben. Bojan mindenben jobb, cselezés, góllövés, játékintelligencia. Talán Giovanni a harcosságban jobb egyedül, de semmi másban.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Ha kapna annyi játéklehetőségéet mint Bojan, Hidd el közel azonos szinten lennének...Gionak még kell 1-2 év hogy beérjen mert a Dél Amerikaik ilyen forró fejűek és ezt kell kiűzni belőle...De onnantol,megéri játszani majd hidd el
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
- orska
- Jugador del Barça
Ne is haragudj, de mióta jobb Giovanni egy-egyben? Nem is emlékszem mikor vágott úgy igazán át egy védőt egy az egy-ben. Bojan mindenben jobb, cselezés, góllövés, játékintelligencia. Talán Giovanni a harcosságban jobb egyedül, de semmi másban.Lionel85 írta:Bojan és Giovani két más típusú játékos, Bojan inkább a befejezéseknél jobb, Giovani pedig egy az egyben jobb.
Na Mr.Gól megint bökött kettőt. Igy tavaszra egészen belejött már. Azért szép, bemutatkozó évében egy 10-s.
- miihii
- KHAL
Zseni a kisgyerkőc,annyi szent.Van benne fantázia,cirka 30 évre le kéne igazolni MESSIvel együtt!!!
És ahogy egyre csak szedegeti össze magára a meccsrutint,úgy lesz egyre nagyobb öröm nézni a játékát.Sok boldog pillanatot fog még nekünk szerezni,de nem csak nekünk,hanem minden futballszeretőnek...ÁMEN
Egyetlen dolog befolyásolhatja sztem,mégpedig,h mennyire tudja feldogozni ezt a villámgyors pályafutást (BARCA nagycsapat-kezdő,spanyol válogatott...),a (világ)sztárrá válást ilyen szemtelenül fiatalon.Hisz még olllan ifjonc,h szülői felügyelet nélkül este 8 után nem is játszhat meccset

Egyetlen dolog befolyásolhatja sztem,mégpedig,h mennyire tudja feldogozni ezt a villámgyors pályafutást (BARCA nagycsapat-kezdő,spanyol válogatott...),a (világ)sztárrá válást ilyen szemtelenül fiatalon.Hisz még olllan ifjonc,h szülői felügyelet nélkül este 8 után nem is játszhat meccset

-
- Barça C
- Kapcsolat:
Bojan hogy tud többet játszani , mint Bojan?Danka00792 írta:Bojan nem játszik sokat, majd ha olyan rendszeresen játszik mint Bojan, öt is ilyen nagyra fogja tartani mindenkiBarcaMixi írta:jójó...de nekem Krkic játéka sokkal jobban tetszik...nemtudom ti hogy vagytok vele...szerintem 17 évesen ilyen magas szinvonalon ilyen remekül szerepelni az nem semmi...ebből hatalmas futbalista lesz ah nem lesz nagyképű...

Hajrá Barcelona!
A következő szezonban menni fog.