Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne mond, hogy ez új Neked, állandóan ezt csinálják, elhiszem, hogy a személyes érintettség miatt fájóbb, de koránt sem újkeletű "szokás".Los Banditos írta:Na, Horváth Feri minden szemérmet félretéve úgy olvasta be a cikkünket, hogy még átfogalmazni is képtelen volt a mondatokat.
Legalább olvasná be, hogy honnan vagy valami
Jogos, mondjuk én így is örülök egy kicsit.Los Banditos írta:Na, Horváth Feri minden szemérmet félretéve úgy olvasta be a cikkünket, hogy még átfogalmazni is képtelen volt a mondatokat.
Legalább olvasná be, hogy honnan vagy valami
Barca meccsen mindig belőlünk.gekkodan írta:Jó nézni, hogy néha belőlünk élnek a kommentátorokDrigo írta:Horváth Feri most olvasta fel Kovinhoék írását, illetve még tart neki. Mivel nem olvassa a fórumot, így beolvasata, hogy a tavalyi szezont a "B"-ben töltötte, miközben csak féltávnál került fel.
Jó nézni, hogy néha belőlünk élnek a kommentátorokDrigo írta:Horváth Feri most olvasta fel Kovinhoék írását, illetve még tart neki. Mivel nem olvassa a fórumot, így beolvasata, hogy a tavalyi szezont a "B"-ben töltötte, miközben csak féltávnál került fel.
BetegCapon írta:Autogram osztás fent a szobában mi?
Igaz hogy nem ehez a topikhoz tartozik, de szerintem Dos azért nem játszik olyan jól mint Bojan, mivel a szezon előtt mindenki rá volt kiváncsi, és tőle vártak sokat. Nagy teher volt rajt, és szerintem nagyon magasak voltak az elvárások vele szemben. Mindenki R10 utódának tekintette, és az szinte lehetetlen. Bojanon nem volt nyomás, nem várták tőle hogy megváltsa a világot, sokkal felszabadultabban focizhatott.orska írta: Ne is haragudj, de mióta jobb Giovanni egy-egyben? Nem is emlékszem mikor vágott úgy igazán át egy védőt egy az egy-ben. Bojan mindenben jobb, cselezés, góllövés, játékintelligencia. Talán Giovanni a harcosságban jobb egyedül, de semmi másban.
Ne is haragudj, de mióta jobb Giovanni egy-egyben? Nem is emlékszem mikor vágott úgy igazán át egy védőt egy az egy-ben. Bojan mindenben jobb, cselezés, góllövés, játékintelligencia. Talán Giovanni a harcosságban jobb egyedül, de semmi másban.Lionel85 írta:Bojan és Giovani két más típusú játékos, Bojan inkább a befejezéseknél jobb, Giovani pedig egy az egyben jobb.
Bojan hogy tud többet játszani , mint Bojan?Danka00792 írta:Bojan nem játszik sokat, majd ha olyan rendszeresen játszik mint Bojan, öt is ilyen nagyra fogja tartani mindenkiBarcaMixi írta:jójó...de nekem Krkic játéka sokkal jobban tetszik...nemtudom ti hogy vagytok vele...szerintem 17 évesen ilyen magas szinvonalon ilyen remekül szerepelni az nem semmi...ebből hatalmas futbalista lesz ah nem lesz nagyképű...