Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.11.17. 01:29:39

Úgy látom minden meccs utána ez lesz a legélénkebb topic :o :D

Szerintem senkit sem nyűgöz le a produktuma, csak valakinek elég az is,h megpróbál mindent, és leköt 1-2 védőt, vagy h kismillió lehetőségből 1-2 szer hasznosat is húz, vkinek meg nem.

mindenesetre csakis azért van ennyit pályán most, mert Ini lesérült, de ettől függetlenül Bojant is megnézném egyszer egy egész meccsen azon a poszton (ami neki se a posztja :!: ),h Titihez képest mit csinál,és több hasznot hoz e a csapatnak azon a poszton. mert neki sem az az eredeti posztja,de mindenesetre be lehetne vállalni végre,h meglássuk a különbséget, már ha lesz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
baas11
Entrenador del Barça

2008.11.17. 01:26:09

Xavinho írta:Henry azért gyenge,m a balszélen játszik és kész. Egy szélen játszó játékos sosem ontja a gólokat,mint egy center. Gondoljunk csak itt Ronaldinhora vagy Messire vagy Beckhamre,vagy akár Robbenre vagy Giuly-re de még sorolhatnám. Egyikük sem lett még gólkirály(Messi még lehet :D). Ronaldinho is azért lőtt még annó kicsivel több gólt az átlagnál,m minden büntetőt ő értékesíett.
Egyetlen kivételt tudok mondani,az pedig C. Ronaldo,bár ő már inkább olyan 2. csatár Rooney mellett a MU-ban.
Ha ehhez hozzávesszük,hogy Henry pályafutása nagy részét centerként játszotta le,akkor könnyen meg lehet érteni,hogy miért nem olyan,mint az Arsenalban.
Henry feladata ebben a Barcában most az,ami Ronaldinhonak a Milánban:
szélről beadogatni a labdákat,néha befelé cselezni és megpróbálkozni egy lövéssel,rövidpasszos játékban aktívan résztvenni. Ő már sajnos kora miatt nem tud olyan dinamikus játékot bemutatni,mint Messi. Ez pedig nem azért van,mert falábú vagy gyenge vagy stb,amiket itt páran leírtak.
Henry a rábízott feladatot jelenleg jól ellátja,nem érheti kritika. Annak meg semmi értelme,hogy mi lenne,ha...

Tökéletesen egyetértek !Csak lője be azt az 1-2 helyzetét ami akad...a többit Messiék megoldják !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Xavinho
Capitá del Barça

2008.11.17. 00:49:30

Henry azért gyenge,m a balszélen játszik és kész. Egy szélen játszó játékos sosem ontja a gólokat,mint egy center. Gondoljunk csak itt Ronaldinhora vagy Messire vagy Beckhamre,vagy akár Robbenre vagy Giuly-re de még sorolhatnám. Egyikük sem lett még gólkirály(Messi még lehet :D). Ronaldinho is azért lőtt még annó kicsivel több gólt az átlagnál,m minden büntetőt ő értékesíett.
Egyetlen kivételt tudok mondani,az pedig C. Ronaldo,bár ő már inkább olyan 2. csatár Rooney mellett a MU-ban.
Ha ehhez hozzávesszük,hogy Henry pályafutása nagy részét centerként játszotta le,akkor könnyen meg lehet érteni,hogy miért nem olyan,mint az Arsenalban.
Henry feladata ebben a Barcában most az,ami Ronaldinhonak a Milánban:
szélről beadogatni a labdákat,néha befelé cselezni és megpróbálkozni egy lövéssel,rövidpasszos játékban aktívan résztvenni. Ő már sajnos kora miatt nem tud olyan dinamikus játékot bemutatni,mint Messi. Ez pedig nem azért van,mert falábú vagy gyenge vagy stb,amiket itt páran leírtak.
Henry a rábízott feladatot jelenleg jól ellátja,nem érheti kritika. Annak meg semmi értelme,hogy mi lenne,ha...
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.11.17. 00:37:27

gekkodan írta:
chi omega írta:

hétről-hétre mit nézek? hát nem bojant a szélen, az tavaly volt. hogy mi örömömet kellett volna lelnem egy ilyen fiatal KÖZÉPCSATÁR kényszerjátékában a szélen (nem volt ugyanis oda más ember), azt nem tudom, de magyarázd el.
Elmondom ez esetben mostanában mit nézel hétről-hétre: egy kiöregedett, spanyol bajnokságra totál alkalmatlan, kiégett és elképzelések nélküli KÖZÉPCSATÁRT KÉNYSZERJÁTÉKBAN A SZÉLEN (nem volt ugyanis oda más ember).

Hát elmagyaráztam, sőt még arra is figyeltem, hogy a saját szavaiddal tegyem, hátha úgy megérted amiről beszélek. A formán kívüli, kiégett francia ugyanakkora kényszermegoldás a balszélre, mint Bojan.

tényleg utoljára válaszoltam.
Hleb nem lett volna kényszermegoldás, ma sem volt baloldala a csapatnak, csakúgy mint minden meccsen, amikor Henry játszik ott.
vlxe
Capitá del Barça

2008.11.17. 00:30:54

Persze nem is kétlem én a hasznosságát anrinak csak dűhitő, hogy sokadjára ennyire nem megy neki. Persze voltak ma is szép jelenetei. Kapufa pl tényleg egy okos megoldás lett volna ha beakad.
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.17. 00:17:18

vlxe írta:Hossú idők óta téma, hogy Anri miért ilyen gyenge. Mai meccsen nekem betette az ajtót. Tiszta helyzetbe kapu előtt 16ról képtelen egy értelmeset rúgni. Úgy rúgja meg mint az NB-1es játékosok és a kapus kezébe elhal az egész. :( mitől ennyire gyenge a szereplése? Őnbízalomhiány? nem hínném. :cry:
Azért ha legközelebb mégis a kezdőben találod, remélem nem lesz harakiri... :twisted:

Hát, sajnos nem megy neki, azért ennyire rossznak látni is művészet...
Lehet, hogy meg vagy győződve az általad leírtakról, de szvsz nem csupán ennyiből áll a feladata... S nem csupán ennyit mutatott ma este sem.
Ami a legfontosabb, s ezt utoljára hangsúlyoznám: mégis küzd, de nem nyújt klasszis teljesítményt, ettől még hasznára is tud lenni a csapatnak. Másrészt remélem kipróbálja Pep mester Bojant is, s ha felépül Iniesta, akkor nem lesz kérdés, sőt gond sem. Az edzésmunkájával pedig csakis az érintettek vannak tisztában!

Amin mindenképp változtatnia kell, az a labdával való megindulás, illetve remélem Guardiola is foglalkozni fog vele (még többet), s sikerül jobb kombinációkra sarkallni, valamint javítani a beadásain!
Sokáig nem érdemes ezzel foglalkozni..., hosszú oldalakon át.

A helyesírási hibák pedig elég szembetűnőek, ne minősítsd le magad, persze eszem ágában sincs kioktatni.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
vlxe
Capitá del Barça

2008.11.17. 00:09:14

Hossú idők óta téma, hogy Anri miért ilyen gyenge. Mai meccsen nekem betette az ajtót. Tiszta helyzetbe kapu előtt 16ról képtelen egy értelmeset rúgni. Úgy rúgja meg mint az NB-1es játékosok és a kapus kezébe elhal az egész. :( mitől ennyire gyenge a szereplése? Őnbízalomhiány? nem hínném. :cry:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.17. 00:04:33

depth írta:
gekkodan írta: Ja és mielőtt ismét kötözködsz és jösz a kanadai táblázat szerű blődségekkel, csendesen megjegyzem, hogy a francia 10 beadásából 8 totál haszontalan, 1 kimegy szögletre, 1 pedig ér valamit, ezt ma láthattad hetek óta először a 2. gól előtt.
A kanadai táblázatos én voltam, tudom haljak éhen, de nekem se változott a véleményem azzal kapcsolatban, h hiába játszik rosszabbul amíg eredményesebb. De az is igaz, h meccsről-meccsre annyi helyzetet kihagy, h ha belőné, akkor a gólkirályi címért is indulhatna... :roll:
depth kolléga! nem neked címeztem az iméntit és a kanadai táblázatos cuccot is azért írtam, mert ilyenkor szokott ilyen érv jönni válaszként, nem csak tőled.

És ne halj éhen, mert ilyen eszembe sem jutna :) Inkább kajálj valamit és aludj rá egyet :) Bocs, ha félreérthető voltam.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
gergo9
Director del Fútbol

2008.11.17. 00:04:03

chi omega írta:
nem tudtam, hogy egy oviba jártok, ne haragudj.
Ez mi? :shock: Sztem vegyél vissza :wink: Ilyen hangnemet még az ismerősökkel szemben sem engedek meg nemhogy ismeretlennel :roll:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.17. 00:02:45

chi omega írta:

hétről-hétre mit nézek? hát nem bojant a szélen, az tavaly volt. hogy mi örömömet kellett volna lelnem egy ilyen fiatal KÖZÉPCSATÁR kényszerjátékában a szélen (nem volt ugyanis oda más ember), azt nem tudom, de magyarázd el.
Elmondom ez esetben mostanában mit nézel hétről-hétre: egy kiöregedett, spanyol bajnokságra totál alkalmatlan, kiégett és elképzelések nélküli KÖZÉPCSATÁRT KÉNYSZERJÁTÉKBAN A SZÉLEN (nem volt ugyanis oda más ember).

Hát elmagyaráztam, sőt még arra is figyeltem, hogy a saját szavaiddal tegyem, hátha úgy megérted amiről beszélek. A formán kívüli, kiégett francia ugyanakkora kényszermegoldás a balszélre, mint Bojan.

tényleg utoljára válaszoltam.

Yaya Touré - a szikla.

jelwaz
Entrenador del Barça

2008.11.17. 00:02:28

gekkodan írta:torrestoni,

Henry leigazolása, maga az érintettek (Laporta, Txiki) bevallása szerint is évek óta terítéken volt. Több éves nekifutás után, 2007-ben sikerült. Laporta többször elmondta, hogy kedvenc játékosa és szeretné nálunk látni a franciát. Nem mellesleg akkor még volt is miért ennyit fizetni érte. Aztán Wenger tökéletesen ismerte fel, hogy a francia leszálló ágban van, el is adta jó sok delláért.

Idejött a gyerek, 1.5 éve nullát produkál magához képest, nem lehet félrebeszélni. Ehhez képest mégis állandóan játszik, legtöbbször kezdő. Biztos nem csak azért, mert Laporta kedvence, de az is tuti, hogy benne van a dologban. Én nem mondtam love-storyt, de azért találó volt a megfogalmazásod, csupán téves.

Mindezek mellett, az ilyen "szakmai stáb tagjai, köszönjük emesék, várom az érdekfeszítő információkat" című vakerokat boldogan mellőzhetnéd, mert ha már kifogásolod tőlem az értelmes érveket, akkor ahogy a Bojan-topicban is mondtam, ne igyál bort, ha vizet prédikálsz. Egy centivel sem voltál magasabb szinten azokkal a megjegyzéseiddel komám.

Na lezártam.
Ne haragudj, de enyhén magas a lovad, amin ülsz, és osztogatod az... izé... észt. Azt gondolsz, amit akarsz, le is írhatod, felőlem akár vulgárisan is, de a mindenható szerepét nem kéne játszani. Értem itt az engem legjobban idegesítő ,,ma nem volt annyira szánalmas" szöveget. Vitaok Henry teljesítménye, mert nálam mondjuk jó pont az is, ha olyat rúg, hogy a kipattanót egy Barca játékos az üres kapuba pofozhatja, sőt két védő magára húzása stb. Melózik Titi tisztességgel, úgyhogy kérlek csak ennek tükrében véleményezd!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jelwaz 2008.11.17. 00:03:11-kor.
depth
Capitá del Barça

2008.11.17. 00:01:24

gekkodan írta: Ja és mielőtt ismét kötözködsz és jösz a kanadai táblázat szerű blődségekkel, csendesen megjegyzem, hogy a francia 10 beadásából 8 totál haszontalan, 1 kimegy szögletre, 1 pedig ér valamit, ezt ma láthattad hetek óta először a 2. gól előtt.
A kanadai táblázatos én voltam, tudom haljak éhen, de nekem se változott a véleményem azzal kapcsolatban, h hiába játszik rosszabbul amíg eredményesebb. De az is igaz, h meccsről-meccsre annyi helyzetet kihagy, h ha belőné, akkor a gólkirályi címért is indulhatna... :roll:
Balinho
Entrenador del Barça

2008.11.17. 00:00:18

Jó volt ma. A két kapufája ígéretes volt, volt több jól megjátszott labdája, a Serginek visszafejelt labdája is okos volt, többször jól húzta meg a szélen, és volt az a passza Eto'o-nak. Apropó Samu, szerintem jobb volt nála ma Henry.

Amit én furcsállok, hogy fejben lassú gyakran. A helyzeteket nem azzal a lendületességgel oldja meg, amivel elvárható, a labdákat mindig úgy veszi át, hogy lassítsa a játékot (guruló labdát térdig pörgetve vesz át.). Sok a technikai hiba is, ami az Arsenalban nem volt (egyébként szerintem képzettségét tekintve elvitathatatlanul a szűk elithez tartozott), pedig ott jóval kevesebb ideje jutott abban az őrült rohangászásban, mintha direkt a saját legnagyobb fegyverét labdával való gyorsaságát akarná tudatosan kivenni a játékából. Tudom, hogy ma voltak megindulásai de úgy általában az a jellemzőbb, hogy kivár. Cselezni gyakran meg se próbál, a szögleteket szó nélkül "elfogadja" majd mindig.

Egy szó mint száz, szerintem mentálisan még mindig nincs a topon, és az önbizalma sem okés. Még egyszer, ezt nem feltétlenül a mai meccsre mondom. A Valladolid ellen lőtt góljánál látszott, hogy nagyon elégedetlen magával. Ettől függetlenül a mai játéka nekem tetszett.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.16. 23:59:56

gekkodan írta:
chi omega írta: "Játszott szélen tavaly eleget és jobb is volt. "

a JOBB szélen játszott, mert messi sérült volt. és nem, nem volt jó.

az, hogy iniesta jobb, az nem kérdés, de ez hogy jön ide? hleb viszont nem sokat mutatott eddig. nem tudom amúgy te milyen meccseket néztél idén, de már játszott a balszélen hleb, sőt, többnyire csak ott játszott.
Ahogy a Guardiola-topicban moderátor kollégánk, Andris fogalmazta meg: lehet, hogy nem kéne egymás hsz-eire reagálnunk. Valami irdatlan durván mást nézel hétről-hétre, ráadásul úgy nézem, hogy néha még szövegértési gondjaid is akadnak, ráadásul képtelen vagy tisztázni egyetlen félreértést is. Erre sokan itt alkalmasak, akár a ma este tanulsága is lehetne ez számodra.

Ja és még valamiben egyetértek Andrissal: engem sem hat meg a véleményed, uh sok sikert hozzá, bár kidobott pénz.
nem tudtam, hogy egy oviba jártok, ne haragudj.

ez a "nem hat meg a véleményed" duma ez mi? ez érv? nem igazán értem sajnos.

gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.16. 23:57:44

chi omega írta: "Játszott szélen tavaly eleget és jobb is volt. "

az, hogy iniesta jobb, az nem kérdés, de ez hogy jön ide? hleb viszont nem sokat mutatott eddig. nem tudom amúgy te milyen meccseket néztél idén, de már játszott a balszélen hleb, sőt, többnyire csak ott játszott.
Ahogy a Guardiola-topicban moderátor kollégánk, Andris fogalmazta meg: lehet, hogy nem kéne egymás hsz-eire reagálnunk. Valami irdatlan durván mást nézel hétről-hétre, ráadásul úgy nézem, hogy néha még szövegértési gondjaid is akadnak, ráadásul képtelen vagy tisztázni egyetlen félreértést is. Erre sokan itt alkalmasak, akár a ma este tanulsága is lehetne ez számodra.

Ja és még valamiben egyetértek Andrissal: engem sem hat meg a véleményed, uh sok sikert hozzá, bár kidobott pénz.

Yaya Touré - a szikla.

torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.16. 23:57:37

Varga Tamás írta:
Amiket gekkodan felsorolt.
Olvass vissza pár oldalt, és megtalálod.
Érvek nélkül engem ritkán szoktál látni vitázni. Nem szokásom.
Na, písz. :wink:
Nincs gond...

Amire azt írtam badarság, arra jó ideig nem kaptam választ. Egyébként így már más. Tudom, hogy érvekkel élsz a legtöbb alkalommal, azonban az a dolog, ami ott volt, az szvsz nem állta meg a helyét...
Többnyire egyetértek az Henrynak címzett kritikákkal, azonban a Bojan topicban leírtak nem voltak ésszerű, valós érvek. Ezen, s a szánalmas jelzőn kívül nem kérdőjeleztem meg a mondandód.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.11.16. 23:58:41-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.16. 23:55:20

gekkodan írta:chi omega,

Játszott szélen tavaly eleget és jobb is volt. De vélelmezem, hogy Hleb is jobb lenne, bár megelőzlek, még őt is csak előkészületi meccsen láttuk csak a balszélen. De Iniesta is jobb volt, pedig Ő is középpályás.
"Játszott szélen tavaly eleget és jobb is volt. "

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.16. 23:55:11

elprat írta:
Varga Tamás írta:Igen, én védtem Ronaldinhót, nem tagadom, és nem is szégyellem.
Viszont a két ember közé egyenlőségjelet tenni dilettantizmus a Barcelonában nyújtott teljesítményük alapján. Ennyi.
Henry még egy hajítófát sem hozott a Klub asztalára, R10 meg azért elért velünk ezt-azt.
Na meg azért azt se felejtsük el:NEM Ő AZ 1ETLEN a Barca történelmében,aki nem érte?/éri? meg a pénzét! :shock:

Szerintem továbbá az sem elhanyagolható,hogy Dinho nálunk ért fel a csúcsra,a Barcában csinálta meg mindazt amit ha kopírozni akarna sem tudna többé.
Na és amellett se menjünk el,hogy ki hány évesen és milyen pályafutással a háta mögött érkezett meg ebbe a nagyszerű klubba :shock:
Jó lenne ha leszállnál már róla,vagy igazolj le egy szted jobb játékost ha nem felel meg.
Ronaldinhot kitették,talán nem véletlen hogy Henrynek még 30 évesen is adtak esélyt......................Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Látom, megjött az erősítés.................
Majd leszállom rála, ha:
1. eladták
2. vagy végre olyan teljesítményt nyújt, ami méltó hozzá, méltó a Klubhoz, és méltó a szurkolók elvárásaihoz.
Köszönöm!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.16. 23:53:01

chi omega,

Játszott szélen tavaly eleget és jobb is volt. De vélelmezem, hogy Hleb is jobb lenne, bár megelőzlek, még őt is csak előkészületi meccsen láttuk csak a balszélen. De Iniesta is jobb volt, pedig Ő is középpályás.

Ja és mielőtt ismét kötözködsz és jösz a kanadai táblázat szerű blődségekkel, csendesen megjegyzem, hogy a francia 10 beadásából 8 totál haszontalan, 1 kimegy szögletre, 1 pedig ér valamit, ezt ma láthattad hetek óta először a 2. gól előtt.

Olvass lejjebb kicsit Andris hsz-éhez, aki szépen leírja matematikailag is, hogy mégis mennyire hasznos a francia.

Ne vitatkozzunk többet, mert úgysem győzöl meg. Henry gyenge itt, mint a harmat és pont. Magához képest is és a többiekhez képest is. A leggyengébb láncszem.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.16. 23:52:48

torrestoni írta:
Varga Tamás írta: Bocsi Testvér!
De én ezeket már hányszor leírtam, annyi ujj nincs a két kezemen. Ugyanezeket, szinte szóról-szóra.
Az is badarság lenne?
Hát, elég késő van, nem is pihentem ki magam, szóval remélem elnézed nekem, de nem értem mire gondolsz.

Ha azt mondod, hogy az általam megkérdőjelezett gondolataid Henryról, akkor csak azt tudom mondani, most ütötte meg a szemem...

Ha másra gondolsz, akkor kérlek részletezd...
Amiket gekkodan felsorolt.
Olvass vissza pár oldalt, és megtalálod.
Érvek nélkül engem ritkán szoktál látni vitázni. Nem szokásom.
Na, písz. :wink:
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.11.16. 23:51:44

Varga Tamás írta:Igen, én védtem Ronaldinhót, nem tagadom, és nem is szégyellem.
Viszont a két ember közé egyenlőségjelet tenni dilettantizmus a Barcelonában nyújtott teljesítményük alapján. Ennyi.
Henry még egy hajítófát sem hozott a Klub asztalára, R10 meg azért elért velünk ezt-azt.
Na meg azért azt se felejtsük el:NEM Ő AZ 1ETLEN a Barca történelmében,aki nem érte?/éri? meg a pénzét! :shock:

Szerintem továbbá az sem elhanyagolható,hogy Dinho nálunk ért fel a csúcsra,a Barcában csinálta meg mindazt amit ha kopírozni akarna sem tudna többé.
Na és amellett se menjünk el,hogy ki hány évesen és milyen pályafutással a háta mögött érkezett meg ebbe a nagyszerű klubba :shock:
Jó lenne ha leszállnál már róla,vagy igazolj le egy szted jobb játékost ha nem felel meg.
Ronaldinhot kitették,talán nem véletlen hogy Henrynek még 30 évesen is adtak esélyt......................Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.16. 23:51:02

Varga Tamás írta: Bocsi Testvér!
De én ezeket már hányszor leírtam, annyi ujj nincs a két kezemen. Ugyanezeket, szinte szóról-szóra.
Az is badarság lenne?
Hát, elég késő van, nem is pihentem ki magam, szóval remélem elnézed nekem, de nem értem mire gondolsz.

Ha azt mondod, hogy az általam megkérdőjelezett gondolataid Henryról, akkor csak azt tudom mondani, most ütötte meg a szemem...

Ha másra gondolsz, akkor kérlek részletezd...

Szerk.: ha Henry és Laporta szerelmi viszonyára gondolsz, akkor persze, azt badarságnak tartom, annak függvényében, hogy nem teljesít borzalmasan, illetve ha Iniesta egészséges nem is kap annyi lehetőséget...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.11.16. 23:52:59-kor.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.16. 23:49:33

barca99 írta:
gekkodan írta:Idejött a gyerek, 1.5 éve nullát produkál magához képest, nem lehet félrebeszélni. Ehhez képest mégis állandóan játszik, legtöbbször kezdő. Biztos nem csak azért, mert Laporta kedvence, de az is tuti, hogy benne van a dologban.
Bár nem nekem lett címezve, gondolom nem baj, ha reagálok. Egyrészt Iniesta simán kiszorítja a kezdőből. Év elején még nem így volt, de aztán Pep belátta, hogy Iniesta százszor jobban játszik ott Henrynál. Pech, hogy pont most sérült meg. Másrészről meg a hasznosságát nem lehet elvenni, amit a statisztikái bizonyítanak.

Tehát én eltérnék erről a Laporta-kedvenc dologtól. Ini sérült, Bojan-nal valami gondja van, Hleb pedig egyelőre rejtély. Majd ha Iniesta felépül, és akkor is Henry játszik a helyén, akkor elhiszem, hogy az elnök miatt van a kezdőben.
nincs gondja bojannal, csak bojan még soha nem játszott a balszélen. de igen, biztos jobb lenne ott, mint henry.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.16. 23:49:12

torrestoni írta:gekkodan!

Nincs értelme erről tovább beszélni. Te leírtad konkrétumként azt, hogy csak azért játszik..., erre VT írta a szerelmes dolgot, s a kettőt idézve leírtam az én álláspontom. Szóval nem értem miért hiszed, hogy ezt elsősorban neked címeztem.

Soha sem mondtam, hogy jól teljesít, csupán azt, hogy ilyenkor, mert megy a szekér, s nem csupán ő teljesít középszerűen, minek ennyit foglalkozni vele.

Azt is leírtam, hogy remélem nem lesz Bojan kárára, s szeretném én is Krkicset látni a kezdőben, azonban azt már erősen kifogásoltam, hogy a jelenlegi helyzetet annak tudtátok be, hogy csupán Laporta miatt... Mert ez volt leírva...

Viszont ami badarság számomra, azt jelzem, s ha mégis igazad van, akkor várom az érveket, kb. ez lett volna a mondandóm, de mivel egyre-másra jöttek a hasonló hozzászólások, nem vártam többet, s megköszöntem az értékes információkat, erősen ironizálva... Remélem érthető voltam, s nem bántottalak meg.

Jóéjt!
Bocsi Testvér!
Az is badarság lenne?
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.11.16. 23:48:28

gekkodan írta:Idejött a gyerek, 1.5 éve nullát produkál magához képest, nem lehet félrebeszélni. Ehhez képest mégis állandóan játszik, legtöbbször kezdő. Biztos nem csak azért, mert Laporta kedvence, de az is tuti, hogy benne van a dologban.
Bár nem nekem lett címezve, gondolom nem baj, ha reagálok. Egyrészt Iniesta simán kiszorítja a kezdőből. Év elején még nem így volt, de aztán Pep belátta, hogy Iniesta százszor jobban játszik ott Henrynál. Pech, hogy pont most sérült meg. Másrészről meg a hasznosságát nem lehet elvenni, amit a statisztikái bizonyítanak.

Tehát én eltérnék erről a Laporta-kedvenc dologtól. Ini sérült, Bojan-nal valami gondja van, Hleb pedig egyelőre rejtély. Majd ha Iniesta felépül, és akkor is Henry játszik a helyén, akkor elhiszem, hogy az elnök miatt van a kezdőben.
Lezárt