Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
Subinho
Director del Fútbol

2010.11.08. 22:31:21

valahogy nekem olyan fura, hogy Piqué a világ egyik legjobb védője, de a keze valahogy mindíg ott kalimpál amikor nem kéne... 2 éve a Chelsea ellen is borotvaélen táncolt vagy 2 11-es szitu...
Nem lesz gond egyébként, mert a "profit a tanárúr fogja helyettesíteni"... :) Milito remek játékos, kell a lehetőség neki is, több, mint eddig és nem csak ilyen esetben!!!
az viszont nagyon idegesít, hogy néhol szemet gyönyörködtető játék mellet most is kimaradt 1-2 1000% helyzet!!! November végén remélem ezek bemenek, mert a Real ellen megbosszulhatja magát... A Margit elég jó formában nyomja, de megfoghatók szerintem!!!
nagyjudit89
Jugador del Barça

2010.11.08. 22:22:22

szajko írta:
nagyjudit89 írta:Valaki meg tudná mondani, hogy Villa miért kapott sárgát a 67.perc környékén????
reklamálásért
Köszi, én már azt hittem, hogy egyszerűen elment a bíró esze....
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.08. 17:35:16

nagyon remélem, h a következő két bajnokin Milito mindkétszer kezdő lesz, mert ugye így, h Gerardot kiállították, megmaradt a 4 sárgája, és ha az Almeria ellen besárgul, akkor a Madrid ellen nem játszhatna... legalábbis én így tudom...
Nem úgy van, h újrakezdődik az 5 sárga?
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.08. 09:49:03

kristop írta:lehet hülye kérdés, de piqué nem tudja letölteni az eltiltását a kupában? mintha máskor ilyen lett volna.
Attól függ, hogy egyáltalán hány meccset kap. Mivel két sárga lap után kapott pirosat, elvileg csak egyet. De azt hiszem, a spanyoloknál nem számít a kupa, így neki a Villarreal ellen kell pihennie.
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.08. 07:59:47

Léfe írta:Rövid a keret de Adriano soha nem játszhat. Minek vettük? Hasonlo a kép Militóval, atán majd ha kell nem lesz játékban.
rövid a keret :arrow: a fiatalok lehetőséghez jussanak :arrow: a fiatalok nem jutnak lehetőséghez :arrow: Militoék nem jutnak szintén lehetőséghez

mi következik ebből: mégse rövid a keret, sőt, túlságosan bő még mindig...

innentől komolyan:
nagyon remélem, h a következő két bajnokin Milito mindkétszer kezdő lesz, mert ugye így, h Gerardot kiállították, megmaradt a 4 sárgája, és ha az Almeria ellen besárgul, akkor a Madrid ellen nem játszhatna... legalábbis én így tudom... :oops:

egyébként a normális rotálás csak 1-2 poszton figyelhető meg a csapatban:
-balbekk
-vkp
-ha Keita kezd, akkor Pedro nem kezd
-ha Pedro kezd, akkor Keita nem kezd

az utóbbi két opció váltogatása szokta igazán nagymértékben befolyásolni az aktuális meccs képét, hiszen, ha Keita kezd, akkor Ini többnyire szenved a balszélen, így a középpályás játékunk olyankor nem az igazi... más kérdés, h mostanában a "rendes" felállásunk esetén se vagyunk olyan hiperszuperjók, mert idén eszméletlen, mennyire energiatakarékos módban nyomják...

nem merném biztosan kijelenteni, h tudatos a spórolás, de persze látnék abban is rációt...
Léfe
Entrenador del Barça

2010.11.08. 07:25:17

Rövid a keret de Adriano soha nem játszhat. Minek vettük? Hasonlo a kép Militóval, atán majd ha kell nem lesz játékban.
Fecó
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.11.08. 00:39:45

Én alapvetően elégedett vagyok, pihentek egyet a srácok. :twisted:

Sok pozitívum volt a támadásokkal kapcsolatban, kiemelném a három gólszerző közül Villát és Pedrot, végre ők is betaláltak, Villánál már felszakadt a gát ezzel találattal. Pedronak meg segíthet. Messi meg Messi. 8)

Kiemelném még Alves játékát, nagyon hasznos volt ott a jobb szélen.

Viszont egy valamit nem értek és kicsit elszomorít. Sokszor volt Pedro elég jó helyzetben, sokkal jobban, mint mondjuk Messi, vagy Villa, mégse ő kapta a labdát, pedig jól mozgott. Mintha nem bíznának benne most a többiek eléggé. Pedig szerintem ma se játszott rosszul, sokszor hasznosan szerelt, bár előre játékban kicsit gyengébb volt ma.
kristop
Entrenador del Barça

2010.11.07. 23:41:53

lehet hülye kérdés, de piqué nem tudja letölteni az eltiltását a kupában? mintha máskor ilyen lett volna.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.07. 22:06:22

A meccsről sokan elmondták, hogy Barca félgőzzel játszott, sok kihagyott helyzet, stb.

Én azt emelném ki, hogy ebben a szezonban eddig elég kevésszer, de ma egy viszonylag jól működő játékvezetői csapat volt. (Mondjuk Piqué első sárgalapját nem értettem, de ilyen benne van a pakliban).

Illetve most jön egy kis pihenő a "nagyoknak", jöhetnek a tartalékok és a fiatalok a kupameccsre.
szajko
Director del Fútbol

2010.11.07. 21:50:15

nagyjudit89 írta:Valaki meg tudná mondani, hogy Villa miért kapott sárgát a 67.perc környékén????
reklamálásért
ziipp
Capitá del Barça

2010.11.07. 21:45:31

westerngom írta:
daffy írta:
Lionel85 írta:Necces volt 3-1 után, de megvan. Azt kell, hogy mondjam, még mindig nem tátom a számat a csapat játéka láttán a gyönyörűségtől. A kötelező 3 pont megvan, korábban le is zárta a meccset a csapat, ami eddig hiányzott, viszont nagyon sok volt a kihagyott helyzet és főleg a lesek száma. Annyira belejött a partjelző az integetésbe, hogy egy ízben pl. Pedro (?) találatát is jogtalanul vette el a bíró.

A játék helyenként jó volt, helyenként pedig a Köbenhavn elleni meccsre emlékeztetett, van még fejlődni tehát.

A következő meccsen sima továbbjutást várok a Ceuta ellen!

FORCA BARCA!!!
elárulom,hogy én csak 1-2 percet láttam,de azt fülig érő szájjal néztem,pedig nem vagyok barcás
- akkor mi vagy??! :shock:
Szőke nő a szülészeten:
- Lány?
- Nem.
- Hanem?

:D

A Getafe megszeppent, gyenge játékot mutatott. Egy közepesnél kicsit jobb Barca is szép játékkal, magabiztosan tudott nyerni. Pedro megint szimpatikusan játszott, és a Messi-Villa kombinációk is szépen működtek. Egyedül Piqué kiállítása negatívum, de Milito miatt ebből a szempontból is nyugodtak lehetünk.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.07. 21:27:31

Az első félidőben egyértelműen a Barca diktált. Nem volt 3 passza egymás után a Getafénak. A gólok szépek voltak Villa ha a legelső helyzetnél csak simán elgurítja akkor 4-1 lett volna..
A második félidőben már jobban játszott a Getafe a Barca pedig ugyan úgy termelte a helyzeteket.
Ha Piquét nem állítják ki akkor beállhatott volna Bojan de így sajnos nem..
Masch és Maxi jól játszottak főleg Masch. Adrianot már nagyon hiányolom :(
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.07. 21:27:13

gergo9 írta:
Lionel85 írta:Necces volt 3-1 után, de megvan. Azt kell, hogy mondjam, még mindig nem tátom a számat a csapat játéka láttán a gyönyörűségtől.
Hát akkor én megint más streamet néztem. Első félidő játéka asszem elég közel volt a tökéleteshez , pici ütemtévesztéseknek a leseknél köszönhetően nem mentünk el többel. Ezenkívül jó pár szép megoldás, én is vigyorogva néztem a meccset akárcsak a Sevilla ellen. Totális kontroll és presszió mellett.
Második félidőben visszavettünk , Piquét kiszórták ott voltpár langyosabb pillanat de attól függetlenül a Getafe is összeteheti a kezét hogy ezt meguszta 5 alatt.
Pedro góljának örülök , annak köszönhetően hogy Villaban ténylegesen benne van a gól veszély végre sokat javultunk. Tehát már csak Pedro érezzen rá az ízére a dolgoknak a klasszikusig hogy teljesen nyugodtan várjuk a meccset ezért volt hasznos ez a gól
Piqué pihen egyet legalább félévente neki is összejöhet egy gyenge meccs.
Ugyanazt a meccset néztük, csak annyi különbséggel, hogy neked maradéktalanul tetszett, míg nekem nem teljesen. :)
Kép
Kép
Kép
Alberto10
Capitá del Barça

2010.11.07. 21:22:00

Kis összegzés:

Az első félidőben nagyon pörgött a játékunk, gyors támadások, sokszor látványos megmozdulásokkal, de többször is pontatlanok voltak a passzok, főleg az első negyedórában.
Messi hatalmasat játszott, gólt szerzett, több gólpassz értékű labdát kiosztott (ebből egy ténylegesen gólpassz volt, na és milyen!).
Villa is jól mozgott a pályán, meg voltak az elmozgásai, és indult is az üres területekre. A helyzeteit megint nem tudta teljes mértékben kihasználni, hiszen már az első játékrészeben duplázhatott volna könnyedén...
A támadóhármas harmadik tagja, Pedro nem nagyon találta a helyét az első félidőben, személyes véleményem szerint, ha bal oldalon játszana rendszeresen Pedro, mint a Sevilla ellen, egy hete, sokkal nagyobb veszélyt jelentene a kapura, és erősítené a bal oldalt, mert egy kicsit elbillen így a pálya, egy helyen tömörül Alves, Pedro, Messi is sokszor indul jobbról és Villa is többnyire jobb felé mozog be.Alvesnek is több területe lenne... A bal oldalunk sokkal veszélytelenebb, hiszen ott csak a felfutó balhátvéd jelent veszélyt, meg Ini, de ő is inkább befelé játszik.

A második félidőt úgy kezdtük, hogy az volt a játékosok fejében, hogy ez a meccs már le van futva, passzolgatunk egy félidőt, azt ennyi. Csakhogy a Getafe elég hatékonyan letámadott, valamint a Barca védelem sem állt szilárd lábakon. Piqué kiállítása is egy középpályán eladott labdából indult.
A madridi kontra-kiállítás után teljesen szétszakadt a mezőny, mind a Barcánál, mind madridi ellenfelénél, több góllal is nyernünk kellett volna, de a csapat és főleg Messi rendre rossz döntést hozott.
De maradt a 3-1, egy parádésnak nyugodtan mondható első félidővel, sok jó egyéni teljesítménnyel!
A Villareal ellen is ugyanott kel folytatni, hogy a félidőben abbahagyták a fiúk!Hajrá Barca!
westerngom
Entrenador del Barça

2010.11.07. 21:21:20

daffy írta:
Lionel85 írta:Necces volt 3-1 után, de megvan. Azt kell, hogy mondjam, még mindig nem tátom a számat a csapat játéka láttán a gyönyörűségtől. A kötelező 3 pont megvan, korábban le is zárta a meccset a csapat, ami eddig hiányzott, viszont nagyon sok volt a kihagyott helyzet és főleg a lesek száma. Annyira belejött a partjelző az integetésbe, hogy egy ízben pl. Pedro (?) találatát is jogtalanul vette el a bíró.

A játék helyenként jó volt, helyenként pedig a Köbenhavn elleni meccsre emlékeztetett, van még fejlődni tehát.

FORCA BARCA!!!
elárulom,hogy én csak 1-2 percet láttam,de azt fülig érő szájjal néztem,pedig nem vagyok barcás
- akkor mi vagy??! :shock:
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.07. 21:21:06

Kardi írta:Na a real már vezet a 19.percben 2-0ra....lefocizzák az atl. madridot. :cry:
Legalább nem csak mi tömjük ki őket, bár még messze nincs vége.
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.07. 21:20:45

Lionel85 írta:Necces volt 3-1 után, de megvan. Azt kell, hogy mondjam, még mindig nem tátom a számat a csapat játéka láttán a gyönyörűségtől.
Hát akkor én megint más streamet néztem. Első félidő játéka asszem elég közel volt a tökéleteshez , pici ütemtévesztéseknek a leseknél köszönhetően nem mentünk el többel. Ezenkívül jó pár szép megoldás, én is vigyorogva néztem a meccset akárcsak a Sevilla ellen. Totális kontroll és presszió mellett.
Második félidőben visszavettünk , Piquét kiszórták ott voltpár langyosabb pillanat de attól függetlenül a Getafe is összeteheti a kezét hogy ezt meguszta 5 alatt.
Pedro góljának örülök , annak köszönhetően hogy Villaban ténylegesen benne van a gól veszély végre sokat javultunk. Tehát már csak Pedro érezzen rá az ízére a dolgoknak a klasszikusig hogy teljesen nyugodtan várjuk a meccset ezért volt hasznos ez a gól
Piqué pihen egyet legalább félévente neki is összejöhet egy gyenge meccs.
Kardi
Capitá del Barça

2010.11.07. 21:20:31

Na a real már vezet a 19.percben 2-0ra....lefocizzák az atl. madridot. :cry:
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
nagyjudit89
Jugador del Barça

2010.11.07. 21:18:34

Valaki meg tudná mondani, hogy Villa miért kapott sárgát a 67.perc környékén????
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.07. 21:14:10

FORCA BARCA!!!
A Ceuta elleni dolog meglesz szerintem,2 gólos előnyt nehezen lehet elveszteni.....A meccs szerintem nagyon jó volt,az első 10 percben,illetve a kiállitás utáni 5 percben egy kicsit beszorítottak a madridiak,de amúgy uraltuk a meccset.A Villareal kemény dió lesz,főleg Piqué nélkül... :?

VISCA EL BARCA
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
LM10
Director del Fútbol

2010.11.07. 21:12:15

Szerintem meg mind Villa, mind a csapat nagyszerűen fejlődik. Szvsz a Clasicora nagyon nagy formába kerülhetünk.
daffy
Madridista

2010.11.07. 21:10:13

FORCA BARCA!!!
Deus
Boixos Nois

2010.11.07. 21:08:32

inkább azt mondanám hogy végre nem CSAK messi lőtte a gólokat...
KépKép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.07. 21:05:11

Necces volt 3-1 után, de megvan. Azt kell, hogy mondjam, még mindig nem tátom a számat a csapat játéka láttán a gyönyörűségtől. A kötelező 3 pont megvan, korábban le is zárta a meccset a csapat, ami eddig hiányzott, viszont nagyon sok volt a kihagyott helyzet és főleg a lesek száma. Annyira belejött a partjelző az integetésbe, hogy egy ízben pl. Pedro (?) találatát is jogtalanul vette el a bíró.

FORCA BARCA!!!
Kép
Kép
Kép
pityi
Jugador del Barça

2010.11.07. 21:04:49

Megint az a sok kihagyott helyzet,ez majd egyszer megfogja magát bosszulni.Most még belefért,de ebből nem kellene passziót csinálni.
Lezárt