Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3-1 volt. Vezettél 2-0-ra onann lett 2-1 és úgy 3-1. Felis írtam magamnak. Na akk hívj ki és folytatjuk.Slither írta:Bocsi, most vagyok egy kicsit...Messiboy19 írta:3-1-re vezetett Slither ellenem mikor kidobta őt.....
Amúgy 3-0 volt az és a 4.-ben szakadt meg.
Barátságos, csak 3 nyertig szoktuk. Amúgy most játszottam kantyy-val egy 3-2-t és 1 golyón múlott...Bob_Marley írta:Íjjj játszanék szívesen, de nézem a meccsetP.U.Y.O.L. írta:Bob mehet, ha ráérsz...És miután neten megy, így fizikailag nem megoldható, de 8kor benne vagyok, bár előre látom, hogy 5 zipp lesz
Íjjj játszanék szívesen, de nézem a meccsetP.U.Y.O.L. írta:Bob mehet, ha ráérsz...
pillcsababarca írta:lejátszhatjuk gyorsba,de valakivel te játszol most,legalábbis azt írja.Initom írta:csaba! Lejátszuk most? mert tanulnom kéne...később lenne jó.
lejátszhatjuk gyorsba,de valakivel te játszol most,legalábbis azt írja.Initom írta:csaba! Lejátszuk most? mert tanulnom kéne...később lenne jó.
Sok sikert!fcbarca0827 írta:Az én csoportomból úgy nézem, csak én vagyok jelen.
Pedig, még ezek a meccsek hátravannak:
MessiFan - levproff
MessiFan - FTCSikiHun
fcbarca0827 - levproff
Siki kivételével, még bármelyikünk továbbmehet a 2. helyen...
3 nyertig mehet a bari, csak most kantyyval nyomom. Utána kihívlak.Bob_Marley írta:Itt vagyok P.u.y.o.l, de én nem vagyok a csoportodban!Nekem már csak Firefox-szal lenne mérkőzésem!De mivel már nem oszt nem szoroz a mi csoportunkban, ezért ha megoldható, akkor vagy 8körül játsszuk le Firefox vagy 11 körül!A továbbjutóknak gratulálok, s sok sikert az egyenes kiesésben, majd lehetne még szervezni ilyen tornákat!És pokert meg kifejezetten díjaznám!Elvileg pokerstarson lehet privát tornát indítani!9en csak össze tudunk jönni
ez mondjuk jogos...ozsimiki írta:Itt kezdődnek a gondok, pókert se véletlenül untam meg rövid idő alatt.
Határidőt kiszabni felesleges most. Vagy az egész előtt tisztázni kellett volna,vagy most már megvárni míg mindenki letolja.
arról nem is beszélve,h a game arányok akár továbbjutásról dönthetnek...(5-0al csak úgy odaadni vkinek mert ma épp gépnél van délután)
Mi csoportunk végeredménye sjay-től függ, ő tolja le minél előbb, illetve a többi csoportban is azok főleg,akik még befolyásolhatják a továbbjutók személyét,vagy sorrendjét.