LG írta:
Azért ez megint igen bátor kijelentés, h Zaragozát meg a Sevillát megexük reggelire. Emlékxel még a Szuper kupára

Ott is épp volt mindenki, mégis eldurrantottak minket. A Zaragoza szintén azon a 4-2-s kupameccsen. Szoval nem lex az olyan 1xrü.
Gercki

En azért texem össze a 2 kezem, mert nincs itt Alvés

Egy kissé tényleg bátor, de szerintem akkor is így lesz. Addig még nagyon sok dolog becsúszhat, de ha végre hosszabb időre együtt lehetne látni a kedvenc hármasunkat, mondjuk egy deco iniesta kp-vel, akkor nem hiszem h bárki is gondot okozna.
nem lehet tudni, de ugy érzem.
Az a kupameccs. Jól emléxem, jól játszott a zaragóza, de sztem visszahoztuk volna, ha Dinhot nem állítja ki a bíró vmi semmiségért...
Sevillát meg már szuperkupa óta megvertük.
és hát nem is vagyunk már annyira [auto_cenzúra], mint azon a meccsen voltunk...
Grecki: én nem értem minek kell erőltetni Dani Alvest.
Egyáltalán nem annyira jó játékos.
most egyébként nem tudom, h melyik oldalon játszik, mert tegnap kb. össze vissza volt mindkét oldalon, szóval ha vki tudja, irja már be, h hivatalosan mit játszik.
De végül is mind1, mert most van Bellettink, Oluguerünk, és ZAMBROTTÁNK jobb oldalra, Balra pedig ott van Syl és Gio, mind2en friss szerződésekkel, meg hát Zambi és Puyol is tud ott játszani.
Hoppsz, elnézéést az OFFért, most vettem észre, h a Barca vs. Real topicba írtam...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila