Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azt mondta hogy 26 ember ért hozzáRivaldinho írta:ezért felesleges volt hozzászólnod, mert azt mondták hogy 26 passzból jutottak el a kapuig! ha azt mondta volna h 26 ember ért bele akkor lett volna kibökött nagy baromság ( mert összesen is csak 22 embervan a pályán, - gyengébbek kedvéértTibi1982 írta:Halljátok, az szerbek elleni 2. gólt mikor Barnáék elemezték tegnap, akkor nem azt mondta, hogy 26passzból jutottak el a kapuig???
Mert szerintem azt mondta, és nem azt, hogy 26, vagy mennyi ember ért hozzá!
Szidjatok, ha rosszul tudom!)
Hello!Rivaldinho írta:ezért felesleges volt hozzászólnod, mert azt mondták hogy 26 passzból jutottak el a kapuig! ha azt mondta volna h 26 ember ért bele akkor lett volna kibökött nagy baromság ( mert összesen is csak 22 embervan a pályán, - gyengébbek kedvéértTibi1982 írta:Halljátok, az szerbek elleni 2. gólt mikor Barnáék elemezték tegnap, akkor nem azt mondta, hogy 26passzból jutottak el a kapuig???
Szidjatok, ha rosszul tudom!)
ezért felesleges volt hozzászólnod, mert azt mondták hogy 26 passzból jutottak el a kapuig! ha azt mondta volna h 26 ember ért bele akkor lett volna kibökött nagy baromság ( mert összesen is csak 22 embervan a pályán, - gyengébbek kedvéértTibi1982 írta:Halljátok, az szerbek elleni 2. gólt mikor Barnáék elemezték tegnap, akkor nem azt mondta, hogy 26passzból jutottak el a kapuig???
Szidjatok, ha rosszul tudom!