Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na mindegy azért köszi, hogy segíteni próbáltál, majd megpróbálom valahol másholsub_bass írta:csak 1 meghívóm van, ill voltGame90 írta:Nem akarsz küldeni még 1 e-mailt, mert még mindig nem tudok bejelentkezni. Előre is köszi.sub_bass írta:Elküldtem 30 másodperceÍrtam hozzá üzit, lécci majd iwiwen válaszolj!
![]()
csak 1 meghívóm van, ill voltGame90 írta:Nem akarsz küldeni még 1 e-mailt, mert még mindig nem tudok bejelentkezni. Előre is köszi.sub_bass írta:Elküldtem 30 másodperceÍrtam hozzá üzit, lécci majd iwiwen válaszolj!
Nem akarsz küldeni még 1 e-mailt, mert még mindig nem tudok bejelentkezni. Előre is köszi.sub_bass írta:Elküldtem 30 másodperceÍrtam hozzá üzit, lécci majd iwiwen válaszolj!
patakicsabi@citromail.husub_bass írta:Én küldök, adj e-mail címet! És ez sokba fog neked kerülniGame90 írta:Én meg ma mentem el a bizonyítványomért és csak két hármasom lett (német + matek), viszont tesi az 5-ös lettJa és pedig nem vagyok stréber.
Valaki nem tud iwiw-re meghívót küldeni nekem?
Én küldök, adj e-mail címet! És ez sokba fog neked kerülniGame90 írta:Én meg ma mentem el a bizonyítványomért és csak két hármasom lett (német + matek), viszont tesi az 5-ös lettJa és pedig nem vagyok stréber.
Valaki nem tud iwiw-re meghívót küldeni nekem?
nagyon kreatívVito írta:
retek írta:Köszönök szépen mindent![]()
![]()
![]()
Komolyan megáltt bennem a *** amikor megláttam![]()
Köszi Vito
Kár hogy nincs annyi időm az Eurobarcát nézegetni
Majd más megtesziS T U P I D S H A R K írta:Francba. Most van Bush Bp-n? Nem igaz. Lekéstem. Pedig ide volt készítve minden kellék.( puskák, bombák, ilyesmik ) Most várnom kell a köv. látogatásig.