Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
off: Ezt már VT is elsütötte egyszer. ( akkor is [auto_cenzúra] volt)Ordog írta: Sz.: amúgy örülnék Szandi ha nem szólnál bele mindenbe, ez nem telefon jó???sőőt még csak nem is a tihanyi ekhó
A babakék persze hogy világoskék, attól "baba", ha sötétebbet akartál, akkor talán királykéket kellett volna kérni. Bár ha jól emlékszem, akkor a végén a színeket számkódjuk alapján kellett megadni a listához.Ordog írta:jól látom grecki koma, hogy a baba kék inkább világos mint sötét??? Lehet rosszul látok, világosíts fel kérlek:)
grecki írta:Dámdárádám!
Na ez jó hír végre...köszönjük szépen grecki!grecki írta:Készen vannak a pólók.
Holnap megpróbálom elhozni őket, de legkésőbb jövő hét elején biztosan nálam lesznek. (Kedden vizsgázok, tehát nem vagyok jelenleg egy időmilliomos.)
A postai cuccokat elvileg pénteken adják fel, tehát azok is a jövő hét elején lesznek várhatóak.
Hirtelen ennyi.
grecki írta:Csaba!
Jó hírrel tudok szolgálni, mert megjött a pénz. (Legalábbis asszem a tiéd, mert más szerintem nem utalt postán keresztül...)
Ma hívom őket és megpróbálom megtudni, h mi az ábra.
Szerintem se izgulj, meg fogja kapni a pénzt Marci. Nálunk a hivatalok és a bürokrácia malmai nagyon lassan őrölnek.csababarca írta:grecki írta:Ennyit az incognitómról...
Csaba, ha most hétfőn fiezetted be, akkor a postát ismerve még simán meglehet a zsé. Szóval, még ne parázz rá túlságosan...
jól van...nem vagyok egy ideges típus,de ha kiderül hogy á[auto_cenzúra],rájuk borítok valamit![]()
grecki írta:Ennyit az incognitómról...
Csaba, ha most hétfőn fiezetted be, akkor a postát ismerve még simán meglehet a zsé. Szóval, még ne parázz rá túlságosan...
Ennyit az incognitómról...Perrero írta:én elböffentettem a számot, és kérdezte h Scheidler Márton? mondom ja.. bár ez otpbe volt
Varga Tamás írta:Hát, elvileg egy számlaszámhoz egy név tartozik, tehát ez nem okozhatna gondot. Az más kérdés, hogy a biztonság kedvéért a bank neve után a Marci nevét is odaírhattad volna. De így is meg kellene érkeznie a pénznek a számlára, hisz egy egy név=egy számlaszám.
Legközelebb körültekintőbben járj el Csabi.
hát most hétfőn fizettem be...grecki írta:Egyébként még lehet, hogy meg fog érkezni. (Vagy múlt hét hétfőn fizetted be?)
Nem vagyok benne biztos. De remélem levonod a kellő konzekvenciát, és legközelebb az adott bank fiókjába mész be, ha valakinek pénzt akarsz befizetni...csababarca írta:grecki írta:Én eddig úgy tudtam, hogy név (egyértelmű azonosító) nélkül nem lehet kezdeményezni utalásokat. Mert m ivan akkor, ha elírod véletlenül a számot és Kispistajózskának küldöd a pénzt?
hát ha ez így van,akkor kezet fogok fogni a postán dolgozó személyekkel...vagy nem is dolgozó,inkább ülő![]()