Tromort77 írta:Az ilyen jellegű kommentek mióta férnek bele?
Nem vagyok egy vamzer típus, de jelentettem kíváncsiságból, a jelentésem "kezelve" lett, de nem történt semmi. Elég érdekes, hogy akkor ez szerintetek oké.
Én speciel most néztem csak, a jelentések nem automatikusan azt jelentik, hogy törlődik a hsz, hanem szimplán ki van emelve és észreveszem ha ott vagyok, de mivel nem olvastam eddig a topicot, nem láttam.
Elég sok utólag is van törölve amúgy, csak gondolom 1-2 oldalakat senki nem lapoz vissza megnézni, hogy mi lett a hsz-el. Az meg lehet feltűnt, lehet nem, mostanában nem vagyok olyan aktív én se, úgyhogy sokszor csak topicot nyitni meg gyorsan beleolvasni néhány dologba jövök fel, sok dolog felett átsiklok én is, aztán utólag törölve van amit szerintem kell.
Személyeskedésre meg nem tudok mit mondani, amit ma rendeztek a felek az már szerintem is sok volt, amúgy odaszólogatásokat szerintem tök felesleges túlreagálni, de látom itt nagyon más a nézet. Szerintem felnőtt emberek vannak egy névtelen fórumon, ha valaki képes itt megsértődni egy hsz-en, amibe odaszúrnak neki.. Azt nyilván relatív dolog eldönteni, hogy mi lép át egy határt, nekem ez a mércém, majd a többiek törölnek többet akkor, ha ez túl engedékeny.
A moderátori stílusom meg lehet nem tökéletes, tisztában vagyok vele én is, hogy nem vagyok túl vérmes kezű sokszor. Én speciel szeretek szólni elsőre, mindenkinél ezt is csinálom - sokan érintettek is benne -, aztán törölni csak. 90%-ban nem követik el ugyanazt a hibát többet. Van aki igen, annak számolom is, Sampernél pl lassan kisárgázódnak már páran, ha már ő is szóba jött.
Viszont ha ekkora az elégedetlenség, akkor lehet jelentkezni az aktívabb fórumozók közül, a többiek meg majd kiválasztanak párat akik alkalmasak is lennének, és nem csak személyeskedni kezdenének, úgy akkor kevesebb lenne a gond. Múltkor már volt szó róla, akkor nem jelentkezett talán senki, most lehet fognak páran. szerk.: Na erre hajnesz leírta kb amit akartam.
Nero. írta:Egyébként a törölt hszemben egy csúnya szó sem volt, max. egy kis személyeskedés de minden egyes állítás igaz tény volt, talán ezért fájt annyira.
Mondjuk ezt meg remélem te se gondolod komolyan, hogy az egy normális hsz volt.. Rögtön én mondjuk ilyenre nem adok tiltást speciel, de több ilyen nem lesz szankció nélkül. Felnőtt ember vagy, gondolom magyarázat nélkül is tudod, hogy bőven átlépted a határt, legalábbis remélem.