Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Ronaldinhosra lecsapnek.Varatrix írta:nekem most ez így sikerült...
Attól függ.. Ha szimpatikus a téma akkor megeshet.csababarca írta:Foglalkozik még valaki avatárok,aláírásképek,coverek készítésével? Régen voltak vállalkozó kedvűek,de már ritkábban tévednek ide...
lenne meló,azért kérdezem
Tudom, köszi.bence-barca írta:Úgy tudom testvére csinálja, legalábbis régebben így vt.palesz77 írta:Matyi te honnan szerzed az aláírás meg az avatar képeid? Az előző Busquetses is igen jó volt, meg a mostani "szetted" is nagyon pofás, érdekelne a forrásod..
Úgy tudom testvére csinálja, legalábbis régebben így vt.palesz77 írta:Matyi te honnan szerzed az aláírás meg az avatar képeid? Az előző Busquetses is igen jó volt, meg a mostani "szetted" is nagyon pofás, érdekelne a forrásod..
Pont ezért, a legalul értékeltebb játékosunk.bence-barca írta:Hát sok szimpátiát nem fogsz kelteni az idetévedő 'nem Barcás' szurkolókban.S.Agüero írta:Új ava és sig.![]()
Hogy tetszik?![]()
GT?Szerintem őt mindenki utálja aki nem idevalósi, sőt még Barcasok közt is megosztott a vélemény róla (habár fontosságát mindenki elismeri).
Hát sok szimpátiát nem fogsz kelteni az idetévedő 'nem Barcás' szurkolókban.S.Agüero írta:Új ava és sig.![]()
Hogy tetszik?![]()
GT?
Egy szó: tökéletes.S.Agüero írta:Új ava és sig.![]()
Hogy tetszik?![]()
GT?
Köszönjükmessideco írta:Avatart váltottam, hogy ne zavarjon senkit.