2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Erre sajnos nem nagyon lehet számítani. Rosellre nem jellemző, hogy tűri ha nem övé az utolsó szó.Capon írta:
Itt most Rosell az elnök neki kell leállítania mindenkit hogy csöndbe maradjon.
Az a baj, hogy valaki mindig fel fog így dobni egy magas labdát amire valakinek mindig válaszolnia kell majd és máris ott vagyunk ahol a Real hogy a sajtón keresztül élik majd az életüket is.Barcaman1993 írta:Sztem meg teljesen jogos. Pep földobott egy labdát, ami Rosell és Tito szerint nem teljesen úgy történt, ahogy ő mondta. Elcsitulnak a kedélyek és megy minden a régi medrében.Capon írta:Nagyszerű, hogy már a sajtóban oda vissza megy a mocskolódás Rosell és Pep között amibe már Tito is beszállt.
Mielőtt jobban elmérgesedik a helyzet el kéne KUSSOLNI! Ez pedig Rosell feladata, hogy ne hülye gyerekként hanem elnökként viselkedjen és ne a médiában üzengessenek egymásnak.
Szerintem inkább Pepnek kellett volna itt csöndben maradnia. Már egy éve nem a Barca-edzője, erre most nekiáll mindenféle pletykák alapján összeesküvés-elméleteket gyártani.Capon írta:Nagyszerű, hogy már a sajtóban oda vissza megy a mocskolódás Rosell és Pep között amibe már Tito is beszállt.
Mielőtt jobban elmérgesedik a helyzet el kéne KUSSOLNI! Ez pedig Rosell feladata, hogy ne hülye gyerekként hanem elnökként viselkedjen és ne a médiában üzengessenek egymásnak.
Sztem meg teljesen jogos. Pep földobott egy labdát, ami Rosell és Tito szerint nem teljesen úgy történt, ahogy ő mondta. Elcsitulnak a kedélyek és megy minden a régi medrében.Capon írta:Nagyszerű, hogy már a sajtóban oda vissza megy a mocskolódás Rosell és Pep között amibe már Tito is beszállt.
De utána odaírtam, hogy ha nem kozmetikázták a költségvetést, akkor is, a mezszponzor nélkül ugyan ott lenne, mint Laporta. Ellenben megmaradt volna a klub legfontosabb hagyománya. Sőt, még kicsit gyengébb is lenne, mint Joan, hiszen neki rengeteg lóvét kellett kifizetni a büntetésekre, illetve a prémiumokra.Mikaos írta:
Abban viszont igazad van (visszatérve az gazdasági kérdéshez), hogy a számokat lehet kozmetikázni, de miért csak abból indulsz ki, hogy Rosell-ék tologatták a számokat ide-oda? Azon a szinten mindenki ügyesen játssza ezt a játékot.
A számokban, mint mondtamMihu írta:...hatalmon úgy lehet hamisítani, kozmetikázni a költségvetést, ahogy nem szégyellik (lásd Magyarország)Mikaos írta:Egy biztos: a klub gazdasági mutatói folyamatosan javulnak, amióta ő az elnök. Ezt számokkal lehet kimutatni, a többi az mellébeszélés.
Viszont tegyük fel, hogy a költségvetés számai pontosak. Ha nem lenne a mezszponzor, akkor Rosell gazdasági mutatókban ugyan ott állna, mint Laporta, aki viszont nemhogy megőrizte, hanem egyenesen harcolt a klub hagyományaiért.
Akkor hol is van itt az az óriási gazdasági csoda, zsenialitás?
Óh tényleg? Akkor mondd már el nekem, hogy Laporta időszakában miért voltak olyan borzalmasak a gazdasági mutatók? Évről évre profitot termelt a klub, plusz volt egy 60 milliós büntetés amit a 90es évek vezetései miatt kapott az egyesület. Aztán ott voltak ugye a trófeák, amik után pl a triplázás miatt 40 milliót kellett kifizetni a játékosoknak. Kit nem vettünk meg annak idején azért, mert nem volt rá keret? Rosell benyögte, hogy Laporta lopott, csalt, hazudott. Kérdem én: elítélték? Válasz: nem, pedig volt vizsgálat.Mikaos írta:Egy biztos: a klub gazdasági mutatói folyamatosan javulnak, amióta ő az elnök. Ezt számokkal lehet kimutatni, a többi az mellébeszélés.
Szóval az tenne jót a csapatnak, ha Laporta visszajönne? Mert ugyan vele ilyen szituk nem voltak, de nagyon nehéz anyagi helyzetbe hozta a csapatot, amit Rosell azóta kijavít a katariakkal, de ilyen lezüllés rég nem volt. Nem tudom ki lenne a jobb vezető, Rosell vagy Laporta.Replay írta:http://bit.ly/12hFzvJ
Érdekes írás, nyilván elfogult vagyok kissé, de nekem inkább más jön le a cikkből.Replay írta:http://bit.ly/12hFzvJ
Jó kis cikk, bár én nem látom ennyire negatívan a helyzetet.Replay írta:http://bit.ly/12hFzvJ
Replay írta:http://bit.ly/12hFzvJ
És azt sem fogadta el Sanyi bácsi mint tudjuk.Charlie írta: Állítólag Tito is felajánlotta lemondását a bajnokság megnyerése után + a betegség miatti herce-hurca miatt.
C.