Afellay-ban én is látok valamit, viszont én Bojan-t kölcsönadnám. Eladni nem tenném, csak egy kis környezetváltozás jót tenne neki szvsz.Barcaman14 írta:Először is Afellay távozása esetén nagyon csalódott, és dühüs lennék.Szinte ingyen érkezett, van benne potenciál, fiatal stb... Hiba lenne őt elpasszolni, és vele szemben is egy kissé pofátlanság úgy gondolom. Csak azért vettük meg félévre, hogy a nyáron majd többért túl adjunk rajta?!
![]()
Bojant ugyanúgy megtartanám. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy korai őt még leírni, és pláne rossz lépés lenne ide hozni 30 millióért egy új csatárt helyette. Ha egyikük sem távozik, akkor azt mondom hogy ez a támadósor elég lesz jövőre is. Sokkal frisebbek leszünk, Villa is biztosan összeszedi megaát a nyáron, feltöltődik, és jobb szezont fog produkálni. Afellayal kapcsolatban meg nagyon jó megérzéseim vannak.Csak ismételni tudom önmagam, nagy hiba lenne őt eladni!
A Fabregas üzlet vicc.Nem ér ennyit ez teljesen világos. Xaviban miért ne lehetne még 2-3 jó év?! Thiagot se feledjük, akinek még rengeteg tanulni valója van ugyan, de jó kezekben van, és ha kiaknázzuk a tehetségét, megvan a jövő középpályása. Ini,Busi,Mascherano,Keita. Ide kell még egy kreatívabb ember, jó áron.
A védelembe is kell igazolni. Puyolon már meglátszik a kor, egyre több sérülés várható. Amikor egészséges természetesen nagy szükség van rá. Pique,Alves,Abidal,Adriano, és talán Maxvell biztos pontok. De ez kevés. Milito is távozik. Fontást be lehetne építeni jövőre a csapatba, de még így is kell egy embert igazolni a védelembe.
Pedig azt hittem már nem lehet fokozni...Rewolution5 írta:35 millió a négyzeten ..Drigo írta:Ezt azért egy kicsit soknak tartom, már csak azért is, mert ki sem tudom olvasni (ami nyilván az alul iskolázottságomnak köszönhető), de legalább megnevettet így szombat reggel.lbasse írta:A játékos árra 35000000 millió euró
Elnézést! 35 millió eurót akartam írni.Rewolution5 írta:35 millió a négyzeten ..Drigo írta:Ezt azért egy kicsit soknak tartom, már csak azért is, mert ki sem tudom olvasni (ami nyilván az alul iskolázottságomnak köszönhető), de legalább megnevettet így szombat reggel.lbasse írta:A játékos árra 35000000 millió euró
35 millió a négyzeten ..Drigo írta:Ezt azért egy kicsit soknak tartom, már csak azért is, mert ki sem tudom olvasni (ami nyilván az alul iskolázottságomnak köszönhető), de legalább megnevettet így szombat reggel.lbasse írta:A játékos árra 35000000 millió euró
Ezt azért egy kicsit soknak tartom, már csak azért is, mert ki sem tudom olvasni (ami nyilván az alul iskolázottságomnak köszönhető), de legalább megnevettet így szombat reggel.lbasse írta:A játékos árra 35000000 millió euró
Ezzel nem igazán tudok egyetérteni. Affelay-nak felvetik, hogy legalább annyi gyenge meccse volt mint jó. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a csapatnak tavasszal legalább annyi rossz meccse volt mint jó.kristop írta:amikor azt mondom nem illik ide, én a kiemelt részre gondolok és az szerintem nem a betanuláson múlik. ő ilyen játékos, így mozog, más a stílusa, ami persze nem baj, csak egyszerűen ha a gyors passzjátékot nyomjuk kisterületen, akkor lassít rajta, ront benne. középpályán nem olyan pengés. de, ha viszont egy kontrát kell vezetni vagy szétfutni az ellent, esetleg távolról próbálkozni akkor máris inkább előny, hogy máshogy játszik, mint mi. szóval nálam az hogy nem illik bele a játékunkba nem jelenti azt hogy nem is lehet hasznos. az látszik rajta, hogy kezdőember nem lesz, de egy tökéletes csereember simán.palesz77 írta:Meg ez a nem illik a Barcába már nekem sok. Csak én érzem úgy, hogy ezt már eltúlozzák sokan itt? Ez konkrétan nem neked szól, csak most érett meg bennem hogy ki is mondjam. Oké, van aki tényleg nem illik ide, az Ibra félékre gondolok. Akik képtelenek sokat mozogni és taktikusan helyezkedni. De egy Affelay ne illene ide? Jól passzol, jól cselez, sokat mozog. Attól még hogy nem a Barcában nevelkedett, nem lesz képtelen arra hogy itt játsszon. Persze még idegen a mozgása kicsit, de idővel beletanul.
amikor azt mondom nem illik ide, én a kiemelt részre gondolok és az szerintem nem a betanuláson múlik. ő ilyen játékos, így mozog, más a stílusa, ami persze nem baj, csak egyszerűen ha a gyors passzjátékot nyomjuk kisterületen, akkor lassít rajta, ront benne. középpályán nem olyan pengés. de, ha viszont egy kontrát kell vezetni vagy szétfutni az ellent, esetleg távolról próbálkozni akkor máris inkább előny, hogy máshogy játszik, mint mi. szóval nálam az hogy nem illik bele a játékunkba nem jelenti azt hogy nem is lehet hasznos. az látszik rajta, hogy kezdőember nem lesz, de egy tökéletes csereember simán.palesz77 írta:Meg ez a nem illik a Barcába már nekem sok. Csak én érzem úgy, hogy ezt már eltúlozzák sokan itt? Ez konkrétan nem neked szól, csak most érett meg bennem hogy ki is mondjam. Oké, van aki tényleg nem illik ide, az Ibra félékre gondolok. Akik képtelenek sokat mozogni és taktikusan helyezkedni. De egy Affelay ne illene ide? Jól passzol, jól cselez, sokat mozog. Attól még hogy nem a Barcában nevelkedett, nem lesz képtelen arra hogy itt játsszon. Persze még idegen a mozgása kicsit, de idővel beletanul.
Ebben az Afellayos részben lehet, hogy igazad van, mert pl. én is már jó párszor írtam, hogy arra megy ki a játék, hogy mikor lesz már vége a meccsnek? De az utána lévő részben rosszul fejeztem ki magam. Azt akartam írni, hogy nekünk sztem Rossiban nem olyan embert kéne látni, aki olyan Afellay, vagy Larsson szerű játékos, aki csereként beállva meccset fordít, hanem olyat, ha vkinek nem megy a játék, vagy rotálni kell, akkor tudja azt a szintet hozni, mint az akinek a helyén játszik. Csak gondold végig. Ősszel Pedro és Villa fantasztikusan játszottak. Pedro ontotta a gólpasszokat és szép számban termelte a gólokat, míg Villa is rengeteg gólt lőtt. És olyan február óta olyan a játékunk, hogy azt ne kommentáljam. Villa szinte teljesen kivonja magát a játékból, ha helyzetbe kerül, akkor pedig a kihagyhatatlant is kihagyja. Pedronak se ment a játék, meg sérült is volt, de az elmúlt pár meccsen ismét rendkívül jól játszik. És sztem Rossinak azt az űrt kéne betöltenie, amikor Pedro és Villa formán kívül játszott (Villa még játszik). Csak Villa ilyenforma játékával 1-gyel kevesebben lettünk elől és ha teszem azt Pedro megindul a kapu felé egyedül Messinek tudja tenni a labdát. Úgyhogy én Rossitól nem csodacserét várok, ha nem egy olyan embert, mint mondjuk Mascherano, aki kiegészíti a csapat hiányzó részét. Azt csinálja meg, amit a többieknek kéne és ezzel tökéletesíti a játékot.palesz77 írta:Az Affelayos részhez meg. A rossz meccsein nézd meg a csapatot amibe játszott, vagy az időpontot amikor beállt. Vagy nem volt igazi társa - Keita nekem nem játszótárs, bocsánat a fanjaitól, de amikor ő építi a támadásainkat attól falnak tudnék menni -, vagy utolsó 10 percre állt be, amit idén tavasszal még lazábbra szoktunk venni, mint az utóbbi 3 évben, pedig akkor is ritkán nyomtuk meg.
Meg ez a nem illik a Barcába már nekem sok. Csak én érzem úgy, hogy ezt már eltúlozzák sokan itt? Ez konkrétan nem neked szól, csak most érett meg bennem hogy ki is mondjam. Oké, van aki tényleg nem illik ide, az Ibra félékre gondolok. Akik képtelenek sokat mozogni és taktikusan helyezkedni. De egy Affelay ne illene ide? Jól passzol, jól cselez, sokat mozog. Attól még hogy nem a Barcában nevelkedett, nem lesz képtelen arra hogy itt játsszon. Persze még idegen a mozgása kicsit, de idővel beletanul. Emlékszem, Mascheranot is ez a kritika illette érkezése előtt, hogy nem fog passzolni a játékstílusunkba, és aztán hogy beletanult. Pedig állítom, a vkp-t nehezebb nálunk megtanulni, mint egy támadó posztot... Csak annyit akarok mondani, hogy túlzásokba esünk már sokszor, hogy ki illene ide és ki nem. Mert ha valaki előre láthatólag nem passzol ide teljesen, az nem azt jelenti, hogy ront a játékon, csak más téren ad hozzá. Masc pl gyengébb a labdakihozatalban mint Busi, de szinte átjátszhatatlan, és mindenhol ott van. Affelay meg nem olyan gólerős mint Pedro, nem is helyezkedik még annyira jól, de jól cselez, ezt a Real ellen meg is csodálhattuk, beállt Pedrito helyére és egy sima testcsel miatt gólpasszt is adott - Pedro a helyében inkább megfordult volna hogy a biztos passzt válassza, ebben 95%-ig biztos vagyok. Úgyhogy én már külön örülnék is hogyha olyan jönne, aki egy picit alakítana a csapat stílusán, mert a gépezetet egyre jobban kiismerik, kéne már valami újítás, ezt a tavasz nekem bizonyította - nem csak rajtunk múlt hogy ennyire döcögős volt a játék, habár az eredmények jöttek, de értitek ti is gondolom hogy mit akarok mondani... Remélem nem lett túl hosszú és érthetetlen.
Jólvan, hiszek neked. Mármint hogy Rossi zsugás... Csak attól tartok, hogy habár olcsóbb, a "rossz használat" miatt inkább lenne pénzkidobás, mint a 40 misi Sanchezért - ami iszonyú sok amúgy, az csak szerintem undorító, hogy a Rossiért kínált 30 misi már elfogadható??? Lassan már ott tartunk, hogy egy Keita szintű játékosért 25 milliót fogunk adni olyan durvák az árak. Undorító. Mindegy, vissza a játékosokhoz. Szóval én Sanchezt láttam már többször is játszani, és habár nem "Barca DNS", de attól még illene ide szerintem. Mert passzjátékban elég jónak számít, cselezésben kiváló, és elég gólerős is. Meglátjuk, akárki jön is a 3 ember közül, boldogan fogom fogadni - most már Rossitól se tartok, hogy ennyien dicséritek, csak nem tévedhet ennyi ember.Barcaman1993 írta: Rossi nagyon nagy zsugás. Másrészt azt ne feledd el, hogy Rossi ára kb. 30 milla, míg Sachez-é 45-50. Ez pedig nem elfelejtendő. Ráadásul Rossi már bizonyított, míg Sanchez egy korántsem magas színvonalú olasz bajnokságban villantott ebben az évben. Nem mondom, hogy rossz játékos, de az én szememben még nem igazán mutatott eleget. Másrészt meg ki más jöhetne még? Nekem nem igazán jutnak eszembe nevek, vagy mindannyian elérhetetlenek, vagy túl drágák. Pedro személyében van egy olyan szélsőnk, aki nagyon jó a passzjátékban, de a gólszerzésben még nem olyan hatékony. Rossi passzjátékban kicsit rosszabb, de góllövésben nagyon ott van. Messi meg a 2 keveréke, ha nem több, de ez már nem fontos. Másrészt, ha Afellay marad, akkor meg minek még1 olyan játékos, akinek a játéka nem illik a csapatba? Afellaynak volt jó pár jó meccse, de legalább ugyanennyi gyenge. Úgy hogy arra semmi garancia nincs, hogy beválik, de inkább ő jöjjön, mint a nagyképű Neymar gyerek.
azért ez nyilván túlzás, meg ilyen árfeltornászó szerű, amikor ennyit kérnek a játékosért. a három legtöbbször szóba kerülő játékos (rossi, neymar, sanchez) ára körülbelül ugyanannyi lehet (harminc millió) pluszmínusz öt millió. tavaly a chelsea pl huszonötért vitte volna neymart, de akkor még korainak érezték a szülei a távozást. most se lehet több harmincnál azért. rossiért egy harminchárom millás ajánlat lett visszautasítva amit a tottenham küldött télen, de ott valószínűleg az is benne volt, hogy utolsó nap küldték és helyettest már nem lehetett volna szerezni neki. sanchez körül is huszonöt milliót mondtak - igaz azt keveselte még az udinese - szerintem azon is maximum tízet kellene emelni, hogy biztos elfogadják. szóval itt konkrétan az fog dönteni, hogy milyen típusú játékost szeretne pep (ezért a legvalószínűbb rossi), mert szerintem az biztos, hogy ide érkezik valaki.Barcaman1993 írta:Másrészt azt ne feledd el, hogy Rossi ára kb. 30 milla, míg Sachez-é 45-50. Ez pedig nem elfelejtendő.
Nasri tényleg nagyon jó, de kicsit olyan Fabregasos az ügy. Én szívesen látnám és olyan 25 körül sztem el is lehetne hozni, de ahhoz helyet kéne neki felszabadítani. Vagy a kp-n, vagy elől, és akkor Ini előre tud húzódni. Nagyon jó lenne, ha jönne, de nem hiszem, hogy bárki elmenne a kp-ról. Mascherano, Xavi, Iniesta, Sergio, Thiago adott, míg Keitaról folyamatosan azt nyilatkozzák, hogy marad. 7. embernek meg fölösleges. Csak akkor lenne jó, ha átállnánk 4-4-2-re.Messi-Ini írta:Én ezt már egyszer felvetettem,nekem sem válaszolt senki![]()
Én személy szerint Iniestahoz tudnám hasonlítani a franciát,de amit kiemelnék belőle,az agólerőssége,idén Ini sem rossz ezen a téren,de csak idén termel így,eddig nem csinálta ezt,Nasri viszont szerintem az Arsenalnal folyamatosan termel 10 gól felett,idén már többnél is jár szerintem!!!
Ha nagyon választani kéne,én őt hoznám,már csak azért is,mert még nem hosszabított szerződést,és ha most teszünk neki egy jó ajánlatot,és rávesszük h ne hosszabítson,akkor viszonylag bagóért el lehetne hozni,és tutira erősítés lenne!!!Én sem Bojant,sem Afellayt nem adnám oda Fabreert,még akkor sem ha az Arsenal fizetne rá,nem hogy még mi...Bojant egyspanyol középcsapatnak kellene kölcsönadni,ahol folyamatosan játszik,Afellaynak meg ugye jöhetne jövőre a több játékperc,és jók is lennénk!!!Am még vmi amit kifelejtettem,Nasri még abban is hasonlít Inihez,hogy tud balon játszani,nem is rosszul!!!
Rossi nagyon nagy zsugás. Másrészt azt ne feledd el, hogy Rossi ára kb. 30 milla, míg Sachez-é 45-50. Ez pedig nem elfelejtendő. Ráadásul Rossi már bizonyított, míg Sanchez egy korántsem magas színvonalú olasz bajnokságban villantott ebben az évben. Nem mondom, hogy rossz játékos, de az én szememben még nem igazán mutatott eleget. Másrészt meg ki más jöhetne még? Nekem nem igazán jutnak eszembe nevek, vagy mindannyian elérhetetlenek, vagy túl drágák. Pedro személyében van egy olyan szélsőnk, aki nagyon jó a passzjátékban, de a gólszerzésben még nem olyan hatékony. Rossi passzjátékban kicsit rosszabb, de góllövésben nagyon ott van. Messi meg a 2 keveréke, ha nem több, de ez már nem fontos. Másrészt, ha Afellay marad, akkor meg minek még1 olyan játékos, akinek a játéka nem illik a csapatba? Afellaynak volt jó pár jó meccse, de legalább ugyanennyi gyenge. Úgy hogy arra semmi garancia nincs, hogy beválik, de inkább ő jöjjön, mint a nagyképű Neymar gyerek.palesz77 írta:De egy Sancheznek én is sokkal jobban örülnék, nekem hiányzik már Messin kívül egy olyan támadó, aki igazi egyéniség, és folyton valami váratlannal lep meg mindenkit. Annó Eto'o is csinált sok olyat amire nem számítottam, Ronnie meg aztán végképp megbolondított mindenkit. Még Henry is húzott pár váratlant, de Pedro erre sajnos képtelen, és most már Villa se képes rá ahogy nézhetjük pár hónapja. Affelay pedig hányszor csinált helyzetet magának, vagy indult meg akár 3 ember gyűrűjében a legutóbbi meccsein? Kb többször mint Villa és Pedro az utóbbi 3-4 hónapban... Nekem ez hiányzik a tavaszi Barcából, hogy a támadók is legyenek kreatívak, ne a középpályára bízzák magukat 100%-ig... Kivéve ugye Messit, de ő meg másik bolygóról jött... Remélem ez érthető volt.
Én ezt már egyszer felvetettem,nekem sem válaszolt senkiGame90 írta:Azért Wenger sem hülye ennyire. "Ok, adjátok kölcsön Bojant két évre, majd én játszatom, hátha lő 15 gólt a bajnokságban, klasszist nevelek belőle, aztán nyugodt szívvel visszaadom, használjátok egészséggel."SuperMessi írta:A változtatás az lenne hogy Bojan csak kölcsönben megy méghozzá két évre
Előző kommentemben is felvetettem, csak nem érkezett válasz: Nasrihoz mit szólnátok?
Akkor részben egyetértünk. Hogy más kell, és nem Rossi...kristop írta:szerintem rossi tényleg nagyon illene bármelyik szélre, ő egy tipikus ehhez a stílushoz illő játékos, akinek nem okozna gondot a beilleszkedés. de nekem pont ez a bajom is vele. mégegy ugyanolyan játékos, aki ugyanazt tudja, ugyanabban jó. ezért örülnék jobban talán egy neymarnak, vagy sancheznek, mert valami újat hoznának a játékunkba. mintahogy afellay is, aki láthatóan teljesen idegen test a csapatban, amikor játszik, de néha pont ez kell, egy ilyen típusú játékos.
Ez meg való igaz, hogy akkor helyet cserélhetnének, de ha Pepről van szó, sajnos nem látok benne rációt... Nagyon jó taktikus és ért a játékosok kezeléséhez, de amit a fejébe vesz, azon semmi pénzért nem változtatna - Villa egész tavasszal "haldoklott", és inkább Keita játszott helyette legtöbbször, és nem Affelay, aki tudott volna is színt vinni nagy eséllyel az álmos támadójátékba. Szóval kétlem, hogy Rossit Pep azon a poszton játszatná ha jönne, ahol a legtöbb másik edző - és mi fórumozók...Barcaman1993 írta:
A Villareal 2 csatárral szokott játszani és így értelemszerűen általában Nilmarral középen vannak. Viszont elég gyors és testalkatilag is inkább szélső, mint középső csatár. Persze szélsők közt is rengeteg különbség van, de én úgy gondolom, ha jönne akkor szélre jönne. Másrészt, ha jól tudom ő ballábas, akkor pedig helyet cserélne Pedroval, vagy Villaval, vagy tudom is én, hogy kivel?
A Villareal 2 csatárral szokott játszani és így értelemszerűen általában Nilmarral középen vannak. Viszont elég gyors és testalkatilag is inkább szélső, mint középső csatár. Persze szélsők közt is rengeteg különbség van, de én úgy gondolom, ha jönne akkor szélre jönne. Másrészt, ha jól tudom ő ballábas, akkor pedig helyet cserélne Pedroval, vagy Villaval, vagy tudom is én, hogy kivel?palesz77 írta:Fabregas ügyhöz nem szólnék, egyik szemem sír a másik meg nevet ha jön ha nem - imádom a játékát, de Jonathan és Thiago nekem a szívem csücskei...
Én a Rossi témához szólnék hozzá. Igazából kérdésem lenne. A videói alapján ő egy igazi középső ember - nem tudok róla sokat, ezért csak ezt tudom felhozni. Ezért kérdezem azt, aki sokszor látta játszani, hogy nem veszne ő el a széleken? Mert arról ne is álmodjunk, hogy Messi kimegy szélre és Rossi középen lesz, mert ez ugye tök alaptalan Pepnél, Messi érinthetetlen középen... Pedro is bombabiztos a jobboson, szóval Rossi mihez kezdene a bal oldalon?(jelenleg csak ott tudom elképzelni, hogy lehetőséget kapna...) Nála sokkal nagyobb csatárok is vesztek már el a széleinken, úgyhogy őszintén kérdezem, szerintetek ő tudna ott maradandót alkotni? Én amit láttam az az, hogy egy ügyes kis középcsatár a gyerek, de ha onnan kéne indulnia, ahonnan most Villa indul, ott semmire nem menne. Ezért én inkább Sanchezt hoznám, esetleg Neymart, mert ők tudnak azon a poszton jól játszani, ezt már bizonyították - a Brazil csak otthon, de értitek mire célzok gondolom. Vagy Affelayt végre játszatnám, mert van benne potenciál, csak a játékpercek hiányoznak. Szóval komolyan gondoljatok bele, és úgy mondjátok meg nekem, hogy tudna Rossi jól játszani nálunk ott a szélen? Mert attól még hogy technikás és gólerős nem fog tudni szélről befutni, védőket elmozgatni, és befejezni/helyzetet teremteni... Szerintetek ő tényleg minőségi erősítés lenne, vagy csak egy egész nagy név, akit aztán elherdálunk, mert nem ott játszatjuk ahol kéne - Villa és Bojan se szenvedne középen ennyire szerintem.