Cesc Fábregas

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.05.04. 12:50:38

LG írta:
TT írta:remélem elmegy valahova, ahol megbecsülik, mert megérdemli. épp ő lenne az akit ki kellene fütyülni, és az eladásán gondolkodni? megáll az ember esze.

majd a jövőbeli csapatával szembekerülünk a bl-ben szétcsapnak minket a vezényletével, és megint fájhat ennek a felettébb megfontolt vezetőségnek a feje.

+ a szurkolók is irtó módon idegesítőek, már jó 2-3 éve csak ásítozni járnak ki a meccsre, ja meg néha eszükbe jut, hogy alaptalanul ki kell fütyülni valakit
Nem becsülik itt meg? :lol: Anno ő a könnyebb utat választotta, nem maradt itt kivárni a sorát, elment az Arsenalba ingyen. Megszívta, mert úgy alakultak a dolgok, hogy esélye sem volt címekre, ezért elkezdett visszafelé kuncsorogni. Nagy cirkusz után segget csinálva magunkból visszahoztuk egy csomó pénzért, többek közt annak a Thiagonak a nyakára, aki vele szemben türelmesen várta a lehetőséget, nem csoda, hogy utóbbi hamarosan besokallt emiatt. Neki itt vmi nagyon komolyat kellett volna virítania, hogy meghálálja ezt a hatalmas áldozatot a klub részéről. Ehhez képest mi történt? Zsinórban harmadik tavaszi szezonját és végigalibizte. Mit érdemel, ha nem füttyöt? A tékozló fiú visszatért tékozolni.
Ha eligazol, és összekerülünk a csapatával a BL-ben még egy disznófej is sanszos lehet neki.
az ilyen gondolkodásúmód miatt van disznófej, fütyülés stb.
Elítélnek/megítélnek a szurkolók valakit mert 16 évesen!!!!!!! hozott egy döntést ( valószínűleg nem is ő hanem a szülei).
Az ilyen gondolkodás miatt fütyülik, nem pedig a játéka miatt. Mert semmivel nem mutatott többet xavi, alexis, pedro és még sorolhatnám az elmúlt években mint ő.
Csak ugye ő a fekete bárány.
Az előítélet, a korlátolt gondolkodás pedig már nem enged meg tiszta értékelést. Mert ha csak a tényeket és a mutatott játékot néznék akkor semmivel nem volt gyengébb mint az átlag. Sőt... Ha a játékot néznénk xavinak is simán kijárna a fütty. Csakhát ő olyan socio akinek a tettei illeszkednek a szurkolók elvárásaihoz. Ezért lehet gyengébben is játszani senki nem látja meg. Mert észre sem veszik. Hisz a prekoncepciók nem engedik láttatni a valóságot.
pep71
Entrenador del Barça

2014.05.04. 12:44:15

LG írta:
TT írta:remélem elmegy valahova, ahol megbecsülik, mert megérdemli. épp ő lenne az akit ki kellene fütyülni, és az eladásán gondolkodni? megáll az ember esze.

majd a jövőbeli csapatával szembekerülünk a bl-ben szétcsapnak minket a vezényletével, és megint fájhat ennek a felettébb megfontolt vezetőségnek a feje.

+ a szurkolók is irtó módon idegesítőek, már jó 2-3 éve csak ásítozni járnak ki a meccsre, ja meg néha eszükbe jut, hogy alaptalanul ki kell fütyülni valakit
Nem becsülik itt meg? :lol: Anno ő a könnyebb utat választotta, nem maradt itt kivárni a sorát, elment az Arsenalba ingyen. Megszívta, mert úgy alakultak a dolgok, hogy esélye sem volt címekre, ezért elkezdett visszafelé kuncsorogni. Nagy cirkusz után segget csinálva magunkból visszahoztuk egy csomó pénzért, többek közt annak a Thiagonak a nyakára, aki vele szemben türelmesen várta a lehetőséget, nem csoda, hogy utóbbi hamarosan besokallt emiatt. Neki itt vmi nagyon komolyat kellett volna virítania, hogy meghálálja ezt a hatalmas áldozatot a klub részéről. Ehhez képest mi történt? Zsinórban harmadik tavaszi szezonját és végigalibizte. Mit érdemel, ha nem füttyöt? A tékozló fiú visszatért tékozolni.
Ha eligazol, és összekerülünk a csapatával a BL-ben még egy disznófej is sanszos lehet neki.
Ő nem tudott várni és tékozló fiú, de Thiago viszont nem...
Fabregasnak is ugyanolyan idegesítő lehet, hogy nem kapja meg a karmesteri szerepet Xavi helyett mióta visszajött, de még így is jobb teljesítményt nyújt nála.
Tegnapi meccsen is miután beállt 3-4 olyan átadása volt ami élményszámba ment, lendületet hozott a játékba, Xavinak pedig egész meccsen egy kimagasló passza nem volt...de így volt ez már az elöző két meccsen is. Persze, Xavinak kezdenie kellett ezek után a tegnapi meccsen is...
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.05.04. 12:26:37

TT
Capitá del Barça

2014.05.03. 19:23:30

remélem elmegy valahova, ahol megbecsülik, mert megérdemli. épp ő lenne az akit ki kellene fütyülni, és az eladásán gondolkodni? megáll az ember esze.

gyetimarci2
Barça C

2014.05.03. 19:05:52

Nekem a szezon pozitív meglepetése volt , erre azt látom itt , hogy mindenki szidja és , hogy el kell adni. Nemértelek titeket persze neki is voltak rossz meccsei de kinek nem ? Mikor nem Messi helyén játszott mindig lendületet vitt a játékba.
Hajrá barca!!!
neobarca
Director del Fútbol

2014.05.03. 18:34:03

Nem értem miért lett pont ő kipécézve. Nehogy már Fabre tehessen a kudarcokról. Jogtalannak érzem a közönség kritikáját...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.05.03. 18:08:02

szerintem ő a legjobb példája, hogy mekkorra a baj a Barca háza táján. Nem magasztalom túl, de igazságtalan amit kap. Ma is fütyülésre kellett pályára lépnie, és nem rajta múlt... Jól játszott. Csakúgy ahogy múlt meccsen is. És ha a teljes idényt nagyon sok embernél jobb volt ( beleértve Xavit). Egy kis életet visz a csapat statikus játékába.
És mit fogunk tenni? A vaksi szurkolók miatt akik fütyülik eladjuk majd és jön helyette Özil aki nem fogja megütni ezt a szintet, gyengébben fog valszeg játszani mint ő. Ha meg megüti akkor ugyanazt a szinett fogjuk kapni dupla annyi pénzért.. Mindegy el lesz mismásolva. Fabre meg valahol máshol húzóemberré válik ( ott ahol megbecsülik).
A tipikus esete annak, hogy ha vannak is változtatások azok rossz helyen történnek (idén pl az edzőváltásra gondolok)
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.28. 15:14:31

LG írta:Én szívesen látnám itt, nem is feltétlenül Fabregas kárára, hanem, hogy legyen egészséges versenyhelyzet közte
özil meg az egészséges versenyhelyzet? :lol: nyakára hoztak egy játékost egyből elment. inkább ne nyerjünk jövőre se semmit csak azt az alibikirályt ne lássam itt. az évszázad legrosszabb igazolása lenne. se futni, se küzdeni, se védekezni nem tud, nekünk meg ugye pont ilyen emberre van szükségünk. jah nem. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2014.04.28. 15:02:17

LG írta: Mondjuk legtöbbször a gólpasszokkal érveltek Fabregas mellett, abban pedig Özil mindig is az egyik legnagyobb király volt. Én szívesen látnám itt, nem is feltétlenül Fabregas kárára, hanem, hogy legyen egészséges versenyhelyzet közte, Fabregas és Iniesta között. Xavival pedig már inkább csereként számolnék.
Az Alveses történettel ellentétben viszont ebben egyet értünk :wink: Bár ez afféle ábránd marad úgy vélem. :?
Az ő képességei illenek a Barcába,bár nem az ő leigazolására van a legnagyobb szükség,vannak fontosabb teendők is.
Abi & Tito
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.28. 14:54:05

MQuC írta:Én nem szimpatizáltam soha Fabregassal. Igazából ez semmi másból nem adódott, mint abból, hogy unszimpatikus képe van. (sunyi feje :mrgreen: ) De ezt leszámítva elismerem a képességeit és azt is, hogy az ARsenal húzóembere volt. Én biztosan leteszem a hajamat, ha Özilt idehozzuk, esetleg Fabre kárára. Tény, hogy őt viszont nagyon bírom (bal lábas és agyon ver mindenkit, mikor kedve van játszani) , de biztos vagyok benne, hogy a mentalitása miatt roszabb helyzetben lennénk, mint most.
Mondjuk legtöbbször a gólpasszokkal érveltek Fabregas mellett, abban pedig Özil mindig is az egyik legnagyobb király volt. Én szívesen látnám itt, nem is feltétlenül Fabregas kárára, hanem, hogy legyen egészséges versenyhelyzet közte, Fabregas és Iniesta között. Xavival pedig már inkább csereként számolnék.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.28. 14:44:31

Én nem szimpatizáltam soha Fabregassal. Igazából ez semmi másból nem adódott, mint abból, hogy unszimpatikus képe van. (sunyi feje :mrgreen: ) De ezt leszámítva elismerem a képességeit és azt is, hogy az ARsenal húzóembere volt. Én biztosan leteszem a hajamat, ha Özilt idehozzuk, esetleg Fabre kárára. Tény, hogy őt viszont nagyon bírom (bal lábas és agyon ver mindenkit, mikor kedve van játszani) , de biztos vagyok benne, hogy a mentalitása miatt roszabb helyzetben lennénk, mint most.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.28. 14:22:50

mess2009 írta:kvalitása és tudása? és mi lenne az???
fizikailag jellegzetesen átlagos, csatárnak gyenge és lassú, középpályásként mondjuk alkatilag elmegy.
tudás? rutinos a kora okán, lát a pályán, vannak extra megoldásai de könnyen semlegesíthető és védekezésben gyenge.

Most kb. leírtál egy 4-5 évvel ezelőtti Xavit.

Tegnap is látszott, hogy simán kézbe tudja venni a karmesteri pálcát és dinamikusabbá, agilisebbé tudja tenni a játékot. Mivel közelebb is tud kerülni a kapuhoz, mint Xavi sokat fejlődhet vele a támadójátékunk, de ehhez az kell, hogy megkapja a kezdőtagságot és a posztján játsszon. Azért az sem véletlen, hogy ő az akit a legtöbb szerepben használnak, mert ő a "legmobilisabb" középpályásunk. Megnéznék egy fénykorában lévő Xavit, hogyan oldotta volna meg ezeket a feladatokat.
Szerintem egyértelmű, hogy jövőre már rá kell építeni és nem Gündogant, Özilt meg hasonlókat hozni.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2014.04.28. 08:32:55

kvalitása és tudása? és mi lenne az???
fizikailag jellegzetesen átlagos, csatárnak gyenge és lassú, középpályásként mondjuk alkatilag elmegy.
tudás? rutinos a kora okán, lát a pályán, vannak extra megoldásai de könnyen semlegesíthető és védekezésben gyenge.
amiben egyetértek, sőt kifejezetten kívánatos lenne: soha nem szabadna csak a saját posztján játszatni! ott viszont IGEN, hiszen hatalmas fizetést húz!
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.04.28. 06:01:48

Capon írta:
Csbal írta: nem lehet h azért nem nevezik ki fazonszabásznak, mert edzésen nem látják benne hogy az is lehetne?
Szerintem sokkal egyszerűbb a dolog. Fabregas igen is legalább 50 %ban hajlamos eltűnni a pályáról. Ilyen emberre aki a szezon felében nyújt elfogatható teljesítményt és a másik felében meg észre sem lehet venni egész egyszerűen nem lehet rábízni egy csapat irányítását.
.
Nem arról van szó, hogy nem lehet Fabregast és Xavit egyszerre játszatni a középpályán, mert akkor nem két fazonszabász van, hanem 0 ?
lahertitty
Jugador del Barça

2014.04.28. 03:13:25

Cesc tegnap este remekül játszott, nagy kedvvel szállt be a meccsbe, látszott rajta, hogy Titóért küzd. (Megjegyzem az is közrejátszott a teljesítményében, hogy a saját posztján lehetett. :wink: )
A 3. gólunknál mikor kivette a labdát a kapuból és az égbe fellőtte... hát azt picit megkönnyeztem.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2014.04.24. 20:11:49

Csbal írta: nem lehet h azért nem nevezik ki fazonszabásznak, mert edzésen nem látják benne hogy az is lehetne?
Szerintem sokkal egyszerűbb a dolog. Fabregas igen is legalább 50 %ban hajlamos eltűnni a pályáról. Ilyen emberre aki a szezon felében nyújt elfogatható teljesítményt és a másik felében meg észre sem lehet venni egész egyszerűen nem lehet rábízni egy csapat irányítását.
Fabregas mindig is ilyen játékos volt, nem csak itt tűnik el a pályáról hanem az Arsenalban is ugyan ezt csinálta. Semmi meglepő nincsen benne, hogy összességében egy fél szezonos játékos. Eddig is az volt ezután is az lesz.
Amíg 10 meccsből 2-ön jól játszik, 3-on közepesen és a maradék 5-ön teljesen eltűnik, addig ne is legyen ő a fő fazonszabászunk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.24. 19:59:17

Csbal írta:
TT írta:
palesz77 írta: Ha lenne legalább 2 olyan szezon, amikor CSAK irányítóként számolnak vele,
ott lenne az aranylabda átadás top 3 jelöltje között.

AAAAAAAWWWWW. Ez fájt. Azért ha egy Iniesta nem kapta meg, igaz h Messi volt az ellenfele, nehogy már egy Fabregas aranylabda esélyes legyen. Ahogy már írtam a véleményem, hogy az Arsenalban hatalmas volt, de a játékstílus más volt, bajnokság más volt, minden más volt. Ő is. A Barcából ha nem megy el, akkor talán esélyes lenne kiugrót teljesíteni, de nem ezt a stílust szívta magába. Legalábbis nem olyan mértékben mint akik előtte vannak a sorban.
Egyáltalán em mondott hülyeséget TT. A kvalitásai és tudása alapján nem lenne lehetetlen és jogtalan. Init felesleges ide keverni, mert nem azt írta, hogy megkapná az aranylabdát, hanem, hogy ott lenne a top 3-ban. Mellesleg akkor teljesen megérdemelte volna, azt a bogyót Messi szerintem érdemtelemül kapta Inivel szemben. De eltértem a tárgytól.

Cesc, ha Inivel volt párban saját posztján, szinte mindig kiváló teljesítményt nyújtott, és nem túlzás azt mondani, hogy olyan labdákat képes osztani, mint Xavi fénykorában, ráadásul kapura is veszélyesebb. Ha Iniesta játszana mondjuk hamis kilences pozícióban, kíváncsi lennék mit alkotna. Semmiképp sem szabad elengedni, mert a következő években az egyik oszlopa lehet a csapatnak. Ha Thiago elment őt mindenképp meg kell tartani és kicsit nagyobb "szabadságot" engedni neki a pályán, hogy minél jobban kiteljesedhessenek a képességei. Ez nem azt jelenti, mielőtt félreértenék, hogy azt csináljon amit akar, hanem ne szűkítsék le annyira a pozícióját, mint ahogy azt sokszor megtették.
Forca Barca!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.04.24. 15:50:22

Csbal írta: Dehogy haragszom meg :D

De nem lehet h azért nem nevezik ki fazonszabásznak, mert edzésen nem látják benne hogy az is lehetne?
Most lehet én vagyok naiv meg vak, de én ezt őszintén kétlem. A Rayo ellen most februárban bizonyította például, hogy az ő irányítása alatt is tökéletesen működhet a csapat, ha van akarás és hajtás mindenki részéről - tudom hogy nem túl neves ellenfél, de ha nem tudna ilyen szerepet betölteni, akkor egy kis csapat ellen se sikerülne ez, remélem érted mire gondolok. De amíg Xavi mondja meg az edzőnek, hogy mit akar játszatni a csapattal - Martino topicba most merült fel ez megint, már majdnem el is felejtettem, pedig közröhej, hogy ilyet megenged magának, és az edző ráadásul fejet is hajt neki :roll: -, addig ne csodálkozzunk, hogy nem változik a csapaton belüli szerepük..
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.24. 15:06:56

palesz77 írta: Én ezt a kulcsmondatodat kiragadnám most, tudom, hogy nem jó ilyet csinálni, de talán nem haragszol meg.. :D

Szerintem a legtöbb Fabregast védő fórumer nevében mondhatom, hogy mi is agybajt kapunk, amikor Fabregas helyettük kezd. Mivel ez azt jelenti, hogy csatárként játszik ismét, és nem a posztján. Ez majdhogynem emberhátrány, mert van 1 ember, aki elől nem érzi jól magát, és nincs ott Pedro vagy Alexis, akikben mégiscsak csatárvér csörgedez vagy miafene. Szóval ez a szitu senkinek nem jó igazából, és ez meg is mutatkozik a góltermelésünkben ezeken a meccseken.. Engem is idegesít, amikor azt kell néznem, hogy próbálja lefutni a védőjét hogy elérjen egy kiugratást, de az simán otthagyja, de ezért nem küldeném el a búsba, mert nem ő tehet róla, hogy elől játszatják. Ha lenne legalább 2 olyan szezon, amikor CSAK irányítóként számolnak vele, és az összes rangadón szinte ő kezd, megkapja a bizalmat - szerk.: és a csapat sem hullik épp darabokra körülötte -, és még úgy sem él vele, akkor azt mondom, hogy hát valóban, mégse volt akkora igazolás. De így, hogy nem a posztján játszik a szezon felében, meg ha ott is játszik akkor sem kap akkora szabadságot, mert ott van mellette folyamatosan egy Xavi, így én ezt érzem erősnek, hogy mindenki felette töri a pácát.. Amíg viszont az edzőink nem nevezik ki első számú fazonszabásznak, és ráadásul még más poszton is játszatják mint ahol szeret lenni/jól tud játszani, addig marad a szenvedés meg a füttyszó neki a közönségtől. Ami amúgy a fentiekben leírtak alapján szerintem igazságtalan, tolja fel Tata Xavit középcsatárnak, aztán majd őt is füttyöghetik a nézők, hogy miért nem képes ott jól játszani.. Na vajon..? :roll:

u.i.: És tudom, hogy mostanában Iniesta volt aki elől játszott, és Cesc meg irányító volt, de ez akkor is -1 csatár +1 középpályás, ami rányomja a bélyegét a támadójátékunkra.. Ezeken a meccseken Iniesta sem azért volt jó, mert akkora zsugákat osztott. Cesc meg Xavi pedig nem tudnak úgy cselezni mint ő, passzolni szinte nem volt kinek a 16-os környékén, ezért nyújtottak szinte értékelhetetlen teljesítményt ezeken a meccseken - 90 perc alatt 1-1 jó labda és amúgy alibi passzok náluk értékelhetetlen kategória..

Dehogy haragszom meg :D

De nem lehet h azért nem nevezik ki fazonszabásznak, mert edzésen nem látják benne hogy az is lehetne?
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.24. 15:05:03

TT írta:
palesz77 írta: Ha lenne legalább 2 olyan szezon, amikor CSAK irányítóként számolnak vele,

AAAAAAAWWWWW. Ez fájt. Azért ha egy Iniesta nem kapta meg, igaz h Messi volt az ellenfele, nehogy már egy Fabregas aranylabda esélyes legyen. Ahogy már írtam a véleményem, hogy az Arsenalban hatalmas volt, de a játékstílus más volt, bajnokság más volt, minden más volt. Ő is. A Barcából ha nem megy el, akkor talán esélyes lenne kiugrót teljesíteni, de nem ezt a stílust szívta magába. Legalábbis nem olyan mértékben mint akik előtte vannak a sorban.
TT
Capitá del Barça

2014.04.24. 14:27:30

palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.04.24. 14:11:50

Csbal írta:
Nézd, én azt mondom, hogy aki helyszínen nézi a meccset mást lát. Mi tévéből nem látjuk hogy mit csinál a labda nélkül és máshogy jön le a játéka. Tesóm pl a City ellen kinn volt és mondta h messi még annál is lustább mint ahogy a tévében látszik. Semmit nem mozog, nagyképűen járkál a pályán. Ezt nem gondoltam volna, és akkor jöttem rá hogy amit a képernyő előtt látok, az korántsem valós kép. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy valszeg azok akik kinn vannak, jobban rálátnak hogy mi van a pályán. Alexisnek vastaps járt az utóbbi meccseken, Fabregasnak pedig fütty. Itt a fórumon meg tök fordítva van a megítélésük. Ez elég bosszantó, számomra legalábbis. De én agybajt kapok ha Fabre fenn van a pályán egy Pedro vagy egy Sanchez helyett. Tudom h hülyének tartanak sokan ezért, de én jobban elnézem a pályát felszántó "munkásembereket". Sztem nem véletlenül kap füttyöt. Aki pedig tapsot kap, nem véletlenül kap tapsot. Viszont megfigyeltem, hogy a hétvégén mikor Messi betalált, nem zúgott a "MESSI, MESSI, MESSI" rigmus. Ami szintén nem véletlen. De mondjuk lehet h csak én nem hallottam.
Én ezt a kulcsmondatodat kiragadnám most, tudom, hogy nem jó ilyet csinálni, de talán nem haragszol meg.. :D

Szerintem a legtöbb Fabregast védő fórumer nevében mondhatom, hogy mi is agybajt kapunk, amikor Fabregas helyettük kezd. Mivel ez azt jelenti, hogy csatárként játszik ismét, és nem a posztján. Ez majdhogynem emberhátrány, mert van 1 ember, aki elől nem érzi jól magát, és nincs ott Pedro vagy Alexis, akikben mégiscsak csatárvér csörgedez vagy miafene. Szóval ez a szitu senkinek nem jó igazából, és ez meg is mutatkozik a góltermelésünkben ezeken a meccseken.. Engem is idegesít, amikor azt kell néznem, hogy próbálja lefutni a védőjét hogy elérjen egy kiugratást, de az simán otthagyja, de ezért nem küldeném el a búsba, mert nem ő tehet róla, hogy elől játszatják. Ha lenne legalább 2 olyan szezon, amikor CSAK irányítóként számolnak vele, és az összes rangadón szinte ő kezd, megkapja a bizalmat - szerk.: és a csapat sem hullik épp darabokra körülötte -, és még úgy sem él vele, akkor azt mondom, hogy hát valóban, mégse volt akkora igazolás. De így, hogy nem a posztján játszik a szezon felében, meg ha ott is játszik akkor sem kap akkora szabadságot, mert ott van mellette folyamatosan egy Xavi, így én ezt érzem erősnek, hogy mindenki felette töri a pácát.. Amíg viszont az edzőink nem nevezik ki első számú fazonszabásznak, és ráadásul még más poszton is játszatják mint ahol szeret lenni/jól tud játszani, addig marad a szenvedés meg a füttyszó neki a közönségtől. Ami amúgy a fentiekben leírtak alapján szerintem igazságtalan, tolja fel Tata Xavit középcsatárnak, aztán majd őt is füttyöghetik a nézők, hogy miért nem képes ott jól játszani.. Na vajon..? :roll:

u.i.: És tudom, hogy mostanában Iniesta volt aki elől játszott, és Cesc meg irányító volt, de ez akkor is -1 csatár +1 középpályás, ami rányomja a bélyegét a támadójátékunkra.. Ezeken a meccseken Iniesta sem azért volt jó, mert akkora zsugákat osztott. Cesc meg Xavi pedig nem tudnak úgy cselezni mint ő, passzolni szinte nem volt kinek a 16-os környékén, ezért nyújtottak szinte értékelhetetlen teljesítményt ezeken a meccseken - 90 perc alatt 1-1 jó labda és amúgy alibi passzok náluk értékelhetetlen kategória..
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.04.24. 14:49:23-kor.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.24. 13:37:36

pep71 írta: Csak ebben az a gáz, hogy nem pont őt kellene kifütyülni. Egész idényt nézve legjobb középpályásunk ő volt. Az tény, hogy mióta a csapatnak sem megy, neki sem, de ennyi erővel az összes játékost ki kellene fütyülni, kivéve talán Iniesta-t.
Nézd, én azt mondom, hogy aki helyszínen nézi a meccset mást lát. Mi tévéből nem látjuk hogy mit csinál a labda nélkül és máshogy jön le a játéka. Tesóm pl a City ellen kinn volt és mondta h messi még annál is lustább mint ahogy a tévében látszik. Semmit nem mozog, nagyképűen járkál a pályán. Ezt nem gondoltam volna, és akkor jöttem rá hogy amit a képernyő előtt látok, az korántsem valós kép. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy valszeg azok akik kinn vannak, jobban rálátnak hogy mi van a pályán. Alexisnek vastaps járt az utóbbi meccseken, Fabregasnak pedig fütty. Itt a fórumon meg tök fordítva van a megítélésük. Ez elég bosszantó, számomra legalábbis. De én agybajt kapok ha Fabre fenn van a pályán egy Pedro vagy egy Sanchez helyett. Tudom h hülyének tartanak sokan ezért, de én jobban elnézem a pályát felszántó "munkásembereket". Sztem nem véletlenül kap füttyöt. Aki pedig tapsot kap, nem véletlenül kap tapsot. Viszont megfigyeltem, hogy a hétvégén mikor Messi betalált, nem zúgott a "MESSI, MESSI, MESSI" rigmus. Ami szintén nem véletlen. De mondjuk lehet h csak én nem hallottam.
pep71
Entrenador del Barça

2014.04.24. 13:23:27

Csbal írta:
barcafacan írta:Szurkolók megsértették őt. Ezért nem lesz csoda, ha egy számára jó ajánlatra igent mond. Erőszakkal itt tartani pedig nagy hiba lenne.
Szegényke... Talán kellett volna mutasson valamit abból amit a La Masia-ban neveltek belé. Menjen Isten hírével. Itt van három éve és még mindig csak tehetség és ígéret.
Csak ebben az a gáz, hogy nem pont őt kellene kifütyülni. Egész idényt nézve legjobb középpályásunk ő volt. Az tény, hogy mióta a csapatnak sem megy, neki sem, de ennyi erővel az összes játékost ki kellene fütyülni, kivéve talán Iniesta-t.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.24. 13:06:55

barcafacan írta:Szurkolók megsértették őt. Ezért nem lesz csoda, ha egy számára jó ajánlatra igent mond. Erőszakkal itt tartani pedig nagy hiba lenne.
Szegényke... Talán kellett volna mutasson valamit abból amit a La Masia-ban neveltek belé. Menjen Isten hírével. Itt van három éve és még mindig csak tehetség és ígéret.
Lezárt