Deus írta:Mellesleg, telibe talaltam a szavazast

7-9 -re szavaztam!
Szerintem lesz meg egy aranyunk, mert ugye ott van meg a magyar birkozo lany is, aki aranyeselyes.
Óóó adja az Isten, h ne jöjjön be a tippünk!
Én is 7-9-e szavaztam, de örülnék, ha a 10 vagy a fölött nyerne, és nem jönne be a tippem.
Éva:
"Hétéves korom óta azért küzdök, hogy olimpiai bajnok legyek. Ez az egész úgy kezdődött, hogy 1991-ben Hódmezővásárhelyre érkezett Egerszegi Krisztina. Valahogy odakeveredtem hozzá, megfogtam a kezét, és mindenhova követtem. De a polgármesteri hivatalba már nem mehettem vele, akkor elkezdtem sírni, ő leguggolt hozzám, és azt mondta, ne sírjál, küldök majd ajándékot. Aztán a családdal mentünk haza, pityeregve megkérdeztem anyut, hogy tényleg küld-e csomagot. Édesanyám akkor annyit tudott reagálni, Egerszegi egy hatalmas ember, biztos nagyon sok dolga van. Aztán egy hónapra rá jött haza édesapám, és azt mondta csomagot kaptam Egerszegi Krisztinától. Volt benne egy plüssállat, egy fürdőruha meg egy levél. Gyorsan felkaptam a fürdőruhát, odaálltam anyukámék elé, és azt mondtam: én olimpiai bajnok leszek! Ez a találkozás, illetve a csomag meghatározta a további életemet."
Amúgy ma 19:40-től Magyarország-Ausztrália női vízilabda bronzmeccs!!!
Kézi aranyba azért ne reménykedjünk, ott vagy 4.-ek vagy ezüstérmesek leszünk.

Másik ágon egyiket sem verjük meg, se bronzmeccsen, se döntőben. Svédek ellen van egy kis esélyünk.
Eddig nálam a kézilabda és Éva a legnagyobb meglepetés pozitívan!
Negatívan meg talán Cseh Lacit, Hosszú Katinkát, a férfi vízilabda csapatot és a Kovács-Janics kettőst tudnám kiemelni, de azért ők sem vallottak szégyent!
Nagyon jó Olimpiánk van eddig!