Gareth Tello írta:Nagyon kedvelem a srácot, de meccsről meccsre erősebb bennem az az érzés, hogy nem (lesz) elég ide. Elöl bátortalan, körülményes, kiszámítható a legtöbb esetben, és védekezésben sem elég stabil ahhoz, hogy feledtesse az ellenfél térfelén történő gyengélkedéseit.
Második számú embernek Dani mögött abszolút nem rossz, de valahogy nem szívesen gondolok bele abba, hogy mi lenne, ha Alves távozása/visszavonulása után hosszú évekig ő lenne az első számú jobbhátvédünk.
Sajnos nekem is hasonló a véleményem, pedig nagy reményeket fűztem a sráchoz és kezdetben nem is alaptalanul. Amikor elkezdett tavaly több játéklehetőséget kapni, de még szezon elején is, amikor lehetőséget kapott úgy éreztem idővel komolyan lehet vele számolni.
A helyezkedésével nincs gond, tegnap is sokszor megjátszható volt, de amikor arra kerül a sor, hogy csináljon is valamit, rendre rossz megoldást választ. A beadásai viszont nem olyan vészesek.
A gond az, hogy a piac, enyhén fogalmazva sem bővelkedik jobb bekkekben. Talán ez a csapatrész az, ahová minőségi játékost a legnehezebb találni. A legjobb esetben is egy Adriano-szintű szélső lehet opció, ami nem is lenne akkora gond, de az se két euroért váltana klubot, ha egyáltalán jönni szeretne.
Mondjuk én a brazilt is szívesebben nézem már Montoya helyén, hiába nem az az eredeti posztja. Alvesre egy évig mindenképp szükségünk van, mint egy falat kenyérre, mert bármennyire felelőtlen és a beadásai elmennek Kenyába még mindig bőven top 5-ös védő.