Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sok boldogságot nekik a kissráchoz!palesz77 írta:Montoya apuka lett!![]()
Remélem ennek örömére god modeban fogja tolni idén, én nagyon bízok benne, hogy év végére ő lesz az első számú jobbhátvédünk.
Lehetőleg senki se sérüljön meg, de Montoya igen gyengén játszott a meccs elején, úgyhogy hiányával semmi se magyarázható.palesz77 írta:Hál istennek nem volt súlyos a tegnapi sérülése, a 'Sport' szerint akár már a szerdai meccsen is játszhat. Gondoltam belinkelem, hátha valaki aggódott érte rajtam kívül..
Kösz ,hogy megírtad!palesz77 írta:Először leragadt kicsit a lába, aztán fél másodperccel később bele is rúgtak, aztán volt egy szitu utána 15 perccel kb, amikor meg rosszul ütközött, ez után le is kellett hozni.AndrisBarca írta: Miben sérült meg? Nem láttam a meccset ,mert aludtam.
Először leragadt kicsit a lába, aztán fél másodperccel később bele is rúgtak, aztán volt egy szitu utána 15 perccel kb, amikor meg rosszul ütközött, ez után le is kellett hozni.AndrisBarca írta: Miben sérült meg? Nem láttam a meccset ,mert aludtam.
Miben sérült meg? Nem láttam a meccset ,mert aludtam.palesz77 írta:Hál istennek nem volt súlyos a tegnapi sérülése, a 'Sport' szerint akár már a szerdai meccsen is játszhat. Gondoltam belinkelem, hátha valaki aggódott érte rajtam kívül..
Oké, de nem a szezon elején.LM10 írta:Mert a lentebb linkelt videóban is látható súlyosabb nyak sérülést szenvedett az Atma-Real kupameccsén.
Mert a lentebb linkelt videóban is látható súlyosabb nyak sérülést szenvedett az Atma-Real kupameccsén.Varatrix írta:Manqullo igen, de csóri srác alig játszott idén. Mert ügye nem ifis, hanem felnőtt de Juanfran 32 bajokin játszott eddig összesen 50 tétmeccs, szóval egyátalán nem jut szerephez a fiú.MichaaBee írta:Valaki tud valamit az Atlético utánpótláscsapatának jobbhátvédjéről, akire állítólag elővásárlási jogot szereztünk a Villa-üzlet keretében? Hogy hívják a srácot, hogyan teljesít, Montoya mellé el lehet-e esetleg hozni, stb, ilyesmik érdekelnének.
Manqullo igen, de csóri srác alig játszott idén. Mert ügye nem ifis, hanem felnőtt de Juanfran 32 bajokin játszott eddig összesen 50 tétmeccs, szóval egyátalán nem jut szerephez a fiú.MichaaBee írta:Valaki tud valamit az Atlético utánpótláscsapatának jobbhátvédjéről, akire állítólag elővásárlási jogot szereztünk a Villa-üzlet keretében? Hogy hívják a srácot, hogyan teljesít, Montoya mellé el lehet-e esetleg hozni, stb, ilyesmik érdekelnének.
Tudtommal ő az:MichaaBee írta:Valaki tud valamit az Atlético utánpótláscsapatának jobbhátvédjéről, akire állítólag elővásárlási jogot szereztünk a Villa-üzlet keretében? Hogy hívják a srácot, hogyan teljesít, Montoya mellé el lehet-e esetleg hozni, stb, ilyesmik érdekelnének.
Na igen, de hol voltak a belső védők, mert hogy nem Montoya embere volt az biztos...palesz77 írta:hogy mellőle lőtték a gólt,
Annak én is örülök, hogy hosszabbítottak vele, de azt nem nagyon látom benne, hogy a következő Alves lenne. Ez a poszt amúgy is hiányposzt az egész világon, BHV-ből sok a klasszis, JHV-ből meg szinte nincs.Piquenbauer írta:A klub ma erősítette meg a hivatalos honlapján, hogy 2018-ig hosszabbított Montoya, és az elengedési záradéka 20 millió euró lett.
Örülök a hosszabbításának, én még mindig benne látom azt, hogy átvegye majd egy napon Alves helyét a jobb oldalon.
Sajnos nekem is hasonló a véleményem, pedig nagy reményeket fűztem a sráchoz és kezdetben nem is alaptalanul. Amikor elkezdett tavaly több játéklehetőséget kapni, de még szezon elején is, amikor lehetőséget kapott úgy éreztem idővel komolyan lehet vele számolni.Gareth Tello írta:Nagyon kedvelem a srácot, de meccsről meccsre erősebb bennem az az érzés, hogy nem (lesz) elég ide. Elöl bátortalan, körülményes, kiszámítható a legtöbb esetben, és védekezésben sem elég stabil ahhoz, hogy feledtesse az ellenfél térfelén történő gyengélkedéseit.
Második számú embernek Dani mögött abszolút nem rossz, de valahogy nem szívesen gondolok bele abba, hogy mi lenne, ha Alves távozása/visszavonulása után hosszú évekig ő lenne az első számú jobbhátvédünk.