Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez érdekes. Anno Manchester U., Bayern, 1.FC Kaiserslautern és Milan is a kedvenceim közé tartozott. Ezekből egyedül az 1.FCK a nem volt a csúcson, mikor kikoptak az érdeklődési körömből...Balinho írta:Egyetlen kritérium hogy ha valaki elkezd szívből szurkolni egy csapatnak akkor ne hagyja ott a nehéz időben sem. Én is végigszenvedtem az utóbbi érát, ahogy a madridosok a mostanit. De ha a galaktikusok miatt madridistákká lettek kitartanak, akkor nem lehet őket sem divatdrukkernek nevezni.
a legtöbb realos perezt máshova küldené...sergio89 írta:de azzal sekel foglalkozni ki kinek drukkol az a lényeg hogy TE kinek a többi lényegtelen!amugy madrid szurkolo vagyok és perezt átküldeném laportához hogy lehet egy [auto_cenzúra] csapatbol a világ legjobbját megcsinálni!
mert az öregnek valahogy negyon nem megy...
Charlie írta:Oleguer azért hasonló imádatnak örvend KINT mint Ronaldinho,jó-jó ez így kicsit erős,de télleg csipázzák nagyon.
C.
Nagyon jó vagy nyelvtanbólrealmadrid írta:Ti annak örültök bazz,ha nem megy a madridnak,és nem annak ha megy neketek!!!Állandóan fikázzátok a amdridot!!és a madridistán nem ez a téma hRemélem a barca minél lejjeb süllyed!!Mert itt ez!!Jah és én nem érdekel h nem megy a madridnak!!kitartok mellettük!am nézd meg h szerencsétleneket már a riporterek is fikázzák!Jh és nagyoos te hogy költeéd el azt a rengeek pénzt????
ááá télleg...ezt csak egy ős madridista mondta: Guti vagy Morientes : "Remélem a Barca minél lejjebb süllyed és meg sem áll a másodosztályig..."realmadrid írta:és a madridistán nem ez a téma hRemélem a barca minél lejjeb süllyed!!
Minden madridista így tud helyesen írni??realmadrid írta:Szevasztok!Felnéztem már honlapotokra sé látom h ti is csak a Madridot tudjátok fikázni!!Szánalmasak vagytok wazzeg!!!Kiványi wok h ki volt már azelőtt is Barcelona szurkoló mielőtt nem ment a Barcának??Hát sztem nem sokan!!!!!!Amiko ronaldinho megérkezet akkor lettetk azok,tisztelet a kivételnek!!!Szla sztem inkább gondolkodjatok el azon h az utóbbi 10 évben mennyit nyert a Barca??SEMMIT!!!És nézzétek meg a MAdrid eredményeit!!!!!Nah csak ennyit akartam irni!!!!Szasztok
UI:Robinhonál valóban jobb Messi!!!
Te aztán tudsz írnirealmadrid írta:Ti annak örültök bazz,ha nem megy a madridnak,és nem annak ha megy neketek!!!Állandóan fikázzátok a amdridot!!és a madridistán nem ez a téma hRemélem a barca minél lejjeb süllyed!!Mert itt ez!!Jah és én nem érdekel h nem megy a madridnak!!kitartok mellettük!am nézd meg h szerencsétleneket már a riporterek is fikázzák!Jh és nagyoos te hogy költeéd el azt a rengeek pénzt????
Na szóval.realmadrid írta:Szevasztok!Felnéztem már honlapotokra sé látom h ti is csak a Madridot tudjátok fikázni!!Szánalmasak vagytok wazzeg!!!Kiványi wok h ki volt már azelőtt is Barcelona szurkoló mielőtt nem ment a Barcának??Hát sztem nem sokan!!!!!!Amiko ronaldinho megérkezet akkor lettetk azok,tisztelet a kivételnek!!!Szla sztem inkább gondolkodjatok el azon h az utóbbi 10 évben mennyit nyert a Barca??SEMMIT!!!És nézzétek meg a MAdrid eredményeit!!!!!Nah csak ennyit akartam irni!!!!Szasztok
UI:Robinhonál valóban jobb Messi!!!