én Balinho-val értek egyet. ez a divatdrukkerezés egy hányinger már bocsi. nem tudom, ki kezdte, de szerintem ideje lenne abbahagyni. mindenki tudja magáról, hogy igazán, tiszta szivéből szereti-e ezt a klubot, akinek szurkol. ez igazából senki másra nem tartozik, csak az egyén saját lelkiismeretére. miért kell azt, hangsúlyozni, a világba üvölteni, hogy "igen én izig-vérig Barcelona drukker vagyok"? nem a külcsínyekben látszik meg az igazi odaadás. nem a sálakban mezekben van az elhivatottság, hanem a szivekben. lehet, hogy ez egy kicsit nyálasnak tünik, de hát bocs lány vagyok.
a másik meg: nem kell valakit lenézni, fikázni, gúnyolni csak azért mert másik csapatnak szurkol. nem kell sértegetni, nem kell kötekedni. és most ezt tényleg csak az vegye magára akinek inge. mert igen, hál istennek sok ellenpéldával is találkoztam. nem az a lényeg, hogy melyik csapatnak szurkol, hanem, hogy milyen ember valójában. én már találkoztam nem is egy nagyon bunkó, felszines, rossz helyesírású de ugyanakkor ízig-vérig katalán-szívű emberrel. de most akkor szeretnem kéne, csak azért mert egy csapatnak szurkolunk?
(bocsi ha hossszú lett meg értelmetlen. lehet oltani, lehet leszólni, de ez a véleményem)
Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...
Gumicukor Powa'