Póker
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Én is jelentkezek most.Majd én is felveszem a címet.
1.Kiki
2.Ozsi
3.Titinho
4.Barcaforever
1.Kiki
2.Ozsi
3.Titinho
4.Barcaforever

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Pókerarcok!
2 hét múlva lesz a következő forduló
Kitaláltunk egy egyszerűbb megbeszélési formát,ami gyorsabbá tesz mindent,és így olyanok is jelentkezzenek nyugodtan,akiknek eddig pl szombat sosem volt jó(pl ha jól emlékszem Cooltiszo-nak vizsgálatokra kell mennie,Te is jelentkezz;)),vagy hasonló....
Ami biztos hogy két hét múlva csütörtöktől-vasárnapig fog tartani,ezeken a napokon belűl nincs konkrét időpont eddig...
Itt van a következő msn cím:
juropoker@hotmail.com
Aki jelentkezik,ezt vegye fel,és itt konferencia beszélgetés formájában,jóval egyszerűbben megbeszéljük a részleteket! Msn-en mindenki vmennyivel többet van,mint fórumon,tehát nem kell órákat,napokat várni egymás válaszaira.
Tehát kezdjük a listát:
1.Kiki
2.Ozsi
2 hét múlva lesz a következő forduló

Kitaláltunk egy egyszerűbb megbeszélési formát,ami gyorsabbá tesz mindent,és így olyanok is jelentkezzenek nyugodtan,akiknek eddig pl szombat sosem volt jó(pl ha jól emlékszem Cooltiszo-nak vizsgálatokra kell mennie,Te is jelentkezz;)),vagy hasonló....
Ami biztos hogy két hét múlva csütörtöktől-vasárnapig fog tartani,ezeken a napokon belűl nincs konkrét időpont eddig...
Itt van a következő msn cím:
juropoker@hotmail.com
Aki jelentkezik,ezt vegye fel,és itt konferencia beszélgetés formájában,jóval egyszerűbben megbeszéljük a részleteket! Msn-en mindenki vmennyivel többet van,mint fórumon,tehát nem kell órákat,napokat várni egymás válaszaira.
Tehát kezdjük a listát:
1.Kiki
2.Ozsi

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Na látom hogy itt néma csend és hulla szag van mióta Ozsi meg Én nem foglalkozunk a dologgal Oleguernek nagyobb a szája annál hogy csináljon is valamit...De tényleg nem akarsz foglalkozni ezzel a témával ugyis annyit nyivákoltál hogy 'még te is jobban megszervezed'....Itt volt/van a lehetőség de csak sunyin lapulsz és meg se szólalsz....
A többiek ne agódjanak ebben a hónapban is lesz póker Miki és általam szervezve a részletekkel később jövünk, mert MI meg is csináljuk amit mondunk...
A többiek ne agódjanak ebben a hónapban is lesz póker Miki és általam szervezve a részletekkel később jövünk, mert MI meg is csináljuk amit mondunk...

igen, szabványos 11 grammos
nem mondom, szép teljesítmény! ezek verseny zsetonok nem? fémmel a közepében asszem...Nekem szombaton volt egy ilyen köröm:Badi írta:előző pénteken voltam élő versenen
0+1 beugró, ul. rb (2) + add on (2)
69en indultunk, végül 5. lettem, nyertem 17.000ret (első 84et..)
csomó ideig csiplíder is voltam, ezekből életképek:
(fekete -100, piros -500, kék -1000, sárga -5000, fehér -20000; 10000 induló)
kezembe: 7 7
flop: 7 K 3 turn: 10 river: 7

ozsimiki írta:Badi!
GrtAmúgy azért a partykról is csinálhattál volna pár képet
![]()
hát igen, volt egy-két érdekes hand
kedvenc:
kezembe K8 (kőr)
asztal: AJ9 10 3 (mind kőr)
Pedig már örültem, hogy van egy olyan kliens ahol hól fizetnek a freerollok.
Na mindegy, marad itt a 300-as, meg a bwin, valamit csak alakítok majd. 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mormi!
Szerintem ez csak ilyen emberfogó promó volt,de ahhoz képest elég sokáig ment,úgyhogy respekt az oldalnak!
Badi!
Grt
Amúgy azért a partykról is csinálhattál volna pár képet

Szerintem ez csak ilyen emberfogó promó volt,de ahhoz képest elég sokáig ment,úgyhogy respekt az oldalnak!
Badi!
Grt

És nem is lesz már, nem tudod?ozsimiki írta:Yah,csak március végéig voltak...azt hiszem 3hónapon keresztűl,de legalább ezalatt szedtem ki rendesen![]()
Ott meg majd maradnak a cash tournamentek,meg ring gamesek.
előző pénteken voltam élő versenen
csomó ideig csiplíder is voltam, ezekből életképek
:

csomó ideig csiplíder is voltam, ezekből életképek

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azóta sikerült? Haverom is próbált de neki is visszadobta,állítólag volt vmi rendszer zavar a regeknél,de most már tudott ő is...lionelmessi19 írta:Nem enged regisztrálni, szal még nem küldi el a cuccot..Enrique írta:Aktiválós mél?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Yah,csak március végéig voltak...azt hiszem 3hónapon keresztűl,de legalább ezalatt szedtem ki rendesen

Jól látom, hogy a t6pokeren megszűnt az 1000 és az 500 eurós freeroll is?
A 300 eurós van kiírva este 8-ra, de se 500-as, se 1000-es.

nekem anno az volt a gáz, hogy az ismételt email beírásnál nem engedte a kukacot betenni. Nézd meg, hátha ez a baj. Ez esetben az ASCII kódot használd, úgy be lehet szúrni a kukacot.
- Andris
- Adminisztrátor
Nem enged regisztrálni, szal még nem küldi el a cuccot..Enrique írta:Aktiválós mél?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
fiúk, van vkinek valami ötlete, hogy mért nem tudok regelni europoker.com-ra?
Mindent jól kitöltök, kivétel a promóciós kódot amiről fogalmam sincs micsoda de állítólag az nem is kell, és mégse jó. Mindig kiírja h mi van elrontva, de amikor már minden jó, akkor csak annyi h sikertelen, próbáljam újra.
van valami trükk amiről tudnom kéne?

van valami trükk amiről tudnom kéne?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
nem mondtam, hogy ez így nem igazságos -hozzátéve, hogy fogalmam sem volt, most éppen melyik pontozás van érvényben, pontosan a kavarás miattozsimiki írta:1.: az szerinted okés lett volna,ha 10ből a 7döntős mind pontot kap![]()
Ez nem kavarás.
Slither, idecopyztam az általad javasoltz pontozást, ami 8, 4, 2, 1....
Nézd vissza.

Nézd vissza.
Slither írta:Nem az kéne hogy alulról kezdjük a pontokat osztani? Mármint úgyértem, hogy nem csak a díjatozzak száma a kevesebb, hanem ilyen kor a kiosztott pontok is arányosan kevesebbnek kéne lennie (a lényeg hogy az utolsó díjazott mindig csak 1 pontot nyer, a többit pedig ahhoz képes igazítjuk):ozsimiki írta: 1.-->10p
2.--> 8p
3.--> 6p
4.--> 5p
1.-->8p
2.--> 4p
3.--> 2p
4.--> 1p
Nevetni fox: megfordult a fejemben a laptop... De a feleségem kinyírt volna
Így maradt a kunyizás a többieknél a 22:30-ért.
[quote="DrigoA mostani forduló fésztvevőinek gratulálok, főleg Mypeternek, egyre jobban felértékelődik az a múltkori élő partyn elért eredményem, igaz ott aztán tényleg csak egy hajszálon múlt.
Tényleg az nem jutott eszedbe, hogy színházba elvigyél egy laptopot és azzal nyomdl?
(Nem tudom mit néztél) Amikor mondjuk meghal Romeo, akkor felkiáltottál volna, hogy ALL-IN
[/quote]

[quote="DrigoA mostani forduló fésztvevőinek gratulálok, főleg Mypeternek, egyre jobban felértékelődik az a múltkori élő partyn elért eredményem, igaz ott aztán tényleg csak egy hajszálon múlt.
Tényleg az nem jutott eszedbe, hogy színházba elvigyél egy laptopot és azzal nyomdl?

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Öhhh... úgy volt hogy most 1-2-4-6 lesz a pontok eloszlása.
(mert azért kicsit tulzás, hogy az első 2-szer annyit kap mint a 2., főleg az 1. versenyhez képest)
És akkor most az eredményeket lelesve így állunk:
1. mypeter - 16p
2. VV19, Morminho - 8p
4. Drigo - 6p
5. Titinho - 3p
6. Badi, VIII Henrik - 2p
8. Slither, Messi1918 - 1p
(mert azért kicsit tulzás, hogy az első 2-szer annyit kap mint a 2., főleg az 1. versenyhez képest)
És akkor most az eredményeket lelesve így állunk:
1. mypeter - 16p
2. VV19, Morminho - 8p
4. Drigo - 6p
5. Titinho - 3p
6. Badi, VIII Henrik - 2p
8. Slither, Messi1918 - 1p